AV Ενισχυτής για Playstation 3

nicko

New member
11 January 2008
19
Xairete,

Exw mia TV samsung tulip kai 8elw na parw playstation 3 kai kapoio susthma hxeiwn. Mporoun oi eidikoi na mou susthsoun kapoio enisxuth kai/h kapoio set hxeiwn 5.1 ? Ti na prose3w, ti na apofugw... Gia parageigma, kai h tv kai to PS3 exoun HDMI ver1.3. Enisxutes omws pou exw dei me HDMI1.3 3ekinane apo 2000Eurw!

Euxaristw,
nikos

Φίλε μου έχω επίσης την Tulip (40άρα) και το PS3. Τα έχω συνδιάσει με τον Yamaha RX-V461 (5x100W) και ηχεία τα Plasma της Crystal Audio (5.1). Ο ενισχυτής κόστισε 330 Ευρώ στα Media Markt στην Κηφησίας και τα ηχεία 500 Ευρώ στην στοά Φεξη.

Όσον αφορά στον ενισχυτή έχει HDMI (καθώς και θύρα USB μπροστά για να συνδέεις MP3 player) αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

Συγκεκριμένα έχω συνδέδει το PS3 με HDMI κατευθείαν με την τηλεόραση (οπότε έχω HD εικόνα) και για τον ήχο έχω συνδέσει με την οπτική το PS3 με τον ενισχυτή). :afro:

s'euxaristw gia tis kateu8unseis. most helpful.

pisteua oti 8a htan endiaferon 8ema gia perissoterous, though...

Ποσο "κακο" ειναι δλδ να συνδεσεις το PS3 σε εναν "απλο" ενισχυτη με οπτικη ?

Εμενα απιθανο μου ακουγεται....

8elw na dia8esw kana xiliariko to polu...

sou ka8etai asxhma na 3ereis oti exeis ena pompo kai enan dekth poiothtas A kai parembaleis anamesa tous ena diasundetiko poiothtas B. eidika otan den 3ereis tis diafores meta3u twn duo.... paralogoooo.....?

εμενα δεν μου καθεται καθολου ασχημα παντως (με βαση το χιλιαρικο)

btw, δεν κανεις μια προσπαθεια στα Ελληνικα?

Ο Denon avr-1508 τι σας λέει σε σχεση με τον yamaha RX-V461...; Έχει και HDMI1.3a ;-)

Και κάτι άλλο: Πολύ καλά αυτά τα Plasma Crystal Audio. Αλλά το subwoofer 47x47cm ?! Πολύ μεγάλο βρε παιδί μου.......

Απάντηση: Re: AV Ενισχυτής για Playstation 3

Και κάτι άλλο: Πολύ καλά αυτά τα Plasma Crystal Audio. Αλλά το subwoofer 47x47cm ?! Πολύ μεγάλο βρε παιδί μου.......

ναι καλά, για δες το woofer των boss acoustimass 10 (το είδα και έπαθα πλάκα) 65 πόντους βάθος.

καλά, που μπαίνουν αυτά; Είπαμε ποιότητα, αλλά να συνεχίσει να είναι και λειτουργικό το δωμάτιο....
Κάτι πιο "χαριτωμένο" υπάρχει σε αυτήν την κατηγορεία...;

Για ρίξε μια ματιά και εδώ:

http://www.roister.gr/details2.php?...=18&theid=18&open1=1&open2=3&open3=&thepid=29

Δεν γλυτώνεις τίποτα απο μέγεθος αλλά είναι πιο κομψό. Όσον αφορά στην απόδοση του δεν γνωρίζω αλλά αν θυμάμαι καλά απο κάποιο σχετικό post δεν διάβασα και τα καλύτερα.

Πάντως και αυτό το συστηματάκι είναι στα ίδια λεφτά με τα Plasma. :ADFADF1:

Απάντηση: Re: AV Ενισχυτής για Playstation 3

ναι καλά, για δες το woofer των boss acoustimass 10 (το είδα και έπαθα πλάκα) 65 πόντους βάθος.

βρε συ μηπως ανοιγει απο πανω,κατι σαν ντιβανομπαουλο δηλαδη για να βαζεις μεσα το κατι τις σου(λεμε τωρα)
:grandpa:

ναι οντως πολυ καλα για home cinema

Last edited:
Σύγκριση μεταξύ Denon avr-1508 και yamaha RX-V461...; Ισχύει οτι ο 1ος είναι πιο "μουσικός"....; Ποιόν θα συστήνατε...;

Μεταξύ Denon avr-1508 και Pioneer VSX-917 κάποια άποψη...; Ο 1ος έχει HDMI1.3 ενώ ο 2ος όχι, σωστά....;

Τελικά σκεφτομαι να πάρω τον Denon AVR-1508 με τα PIONEER S-V410. Μόνο που ο 1ος βγάζει 75Watt/κανάλι ενώ τα ηχεία υποστηρίζουν 100Watt. Θα είναι προβληματικό κάτι τέτοιο....;