AV ΣΤΑ 200EURO

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

christian

Senior Member
27 March 2007
520
Thessaloniki
Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές
και οι διάφορες σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι μικρές.
Απλά θα ήθελα την γνώμης σας
πιο από τα παρακάτω μοντέλα να διαλέξω στα 200euro.
Yamaha RX-V361
Pioneer VSX-417
Sony STR-DG510
Ή αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο….
Τα ηχεία είναι τα Roister HT 4000

επειδή τα χρήματα είναι λίγα κοίτα μήπως βρείς και κάτι καλύτερο σε μεταχειρισμένο!

ψηφίζω τον yamaha

+1 για τον yamaha.

θεωρώ οτι σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι οι yamaha δεν συγκρίνονται.

Επειδή ήμουν κι εγω στο ίδιο ψάξιμο πριν 1 περίπου χρόνο, κατέληξα σε εναν μεταχειρισμένο DSP-A5 και δεν εχω μετανιώσει καθόλου. Μπορεί να είναι παλιός αλλά την δουλειά του την κάνει πολύ καλά για τον χώρο μου. Η γνώμη μου είναι να πας για μεταχειρισμένο Yamaha ή Sony(πχ η σειρα STR-DB).

Αν επιμένεις για καινούριο, τοτε κι εγώ ειμαι υπερ του Yamaha και κατά του Sony.

**** Η γνώμη μου είναι να πας για μεταχειρισμένο Yamaha ή Sony(πχ η σειρα STR-DB).****

ειμαι της ιδιας γνωμης για μεταχεισισμενο σε αυτα τα λεφτα διοτι με 200 Ευρω καινουργιο παιρνεις μπαρουφα......

yamaha fysika
eixa sony kai pira yamaha .megaly diafora..vevaia egw exw ton 359 kai odigei 2 b&w 602 s3 kai dyo b&w M1 k ena sub yst 515 yamaha.akatamaxitos

ναι αλλα ρε παιδια ο sony εχει hdmi. εχω τον Yamaha RX-V359 και σκεφτομαι να αγορασω καποιον φτηνο με hdmi εκτος και αν υπαρχει τροπος να συνδεσω πανω του το laptop με hdmi εξοδο και το dvi/vga LG monitor που εχω. Δηλαδη χρειαζομαι ΑΝ υπαρχου 2 καλωδια. HDMI σε RCA [2audio+1video] για το laptop & RCA σε VGA/DVI. Υπαρχουν ομως αυτα τα καλωδια? Ρωτησα στον νακα και λεει χρειαζομαι hdmi ενισχυτη...

Πάντως εγώ στα ίδια λεφτά με τον Sony STR-DB790 6.1 x100W & τα ηχεία YAMAHA NS-P246 είμαι πολύ ευχαριστημένος.