AVClub Cafe

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Καλησπερα σε ολους.

Ζητω προκαταβολικα συγνωμη απο τους Διαχειριστες μας, μιας και δεν ειναι δικη μου αρμοδιοτητα, αλλα θελω να κανω ενα σχολιο (παρατηρηση ισως).

Βλεπω οτι (νομιζω ειδικα σημερα), η "café" εχει ξεσκιστει.
Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο αλλα νομιζω οτι αρχιζει και παραγινεται.

Παρ 'ολο που - αν υπολογιζω σωστα - προσωπικα δραστηριοποιουμαι αναλογικα περισσοτερο στην προανεφερθησα κατηγορια, θα ηθελα να παρακαλεσω να "φιλτραρουμε" λιγο το τι θεμα θα ανοιξουμε, σεβομενοι - τουλαχιστον - το βασικο αντικειμενο του φορουμ που μας φιλοξενει.

Με ολο τον σεβασμο προς ολα τα μελη,

Φιλικοτατα

Ντινος

Ντίνο συμφωνώ μαζί σου, αλλά άσε το Νίκο να τον αποσχολεί αυτό και ο χώρος που υπάρχει ελεύθερος...
Θα ήταν σαν να περιορίζαμε τους ανθρώπους που έρχονται σε μια έκθεση αυτοκινήτων να μιλάνε για γύρο κοτόπουλο με σάλτσα μερέντα...

Γιου νοου χουοτ αι μιν...

Παρ' όλα αυτά... Και εγώ μαζί σου...

Ντινο, η δικη μου αποψη ειναι πως η cafe ειναι cafe../..εκτος θεματος.

Και σε ενα cafe δεν υπαρχει περιορισμος θεματολογιας. Οποιος θελει μπαινει, οποιος δεν θελει, μπαινει στις αλλες κατηγοριες. Και οι συζητησεις εκει ειναι πιο χαλαρες και ποικιλες.

Για αλλη μια φορα θα πω πως αυτη η κατηγορια ΔΕΝ επηρεαζει τον AV χαρακτηρα του φορουμ.

Με το ιδιο σκεπτικο ας περιορισουμε και αλλες κατηγοριες που ενδεχομενως να ειναι λιγοτερο σχετικες.

Ειναι μεγαλη επιτυχια που η εκτος θεματος εχει τοση αναγνωσιμοτητα. Δειχνει οτι εκτος απο τα AV ειμαστε και κοινωνικα οντα. Και ευτυχως.

Re: Απάντηση: AVClub Cafe

Ντινο, η δικη μου αποψη ειναι πως η cafe ειναι cafe../..εκτος θεματος.

Και σε ενα cafe δεν υπαρχει περιορισμος θεματολογιας. Οποιος θελει μπαινει, οποιος δεν θελει, μπαινει στις αλλες κατηγοριες. Και οι συζητησεις εκει ειναι πιο χαλαρες και ποικιλες.

Για αλλη μια φορα θα πω πως αυτη η κατηγορια ΔΕΝ επηρεαζει τον AV χαρακτηρα του φορουμ.

Με το ιδιο σκεπτικο ας περιορισουμε και αλλες κατηγοριες που ενδεχομενως να ειναι λιγοτερο σχετικες.

Ειναι μεγαλη επιτυχια που η εκτος θεματος εχει τοση αναγνωσιμοτητα. Δειχνει οτι εκτος απο τα AV ειμαστε και κοινωνικα οντα. Και ευτυχως.

Συμφωνώ και επαυξάνω.:2thumb22sup:

:grinning-smiley-043
Μωρε και εγω συμφωνω, αλλα να μου λεει η γυναικα μου "βρηκα μια καταπληκτικη συνταγη του Μμαμαλακη για σαλιγκαρια στο avclub" καπως μου φαινεται.

Anyway προσωπικα, δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα, ουτε το πρωτο μου ποστ ειχε κανενα αυστηρο υπονοουμενο.

Που ειχε τετοια συνταγη? Και εψαχνα τοσο καιρο...:Banane0:

Οπως και να εχει, δεν σημαινει πως ενα AV φορουμ δεν μπορει να εχει και την χαλαρη του πλευρα.
Και η χαλαρη πλευρα πρεπει να εχει ολα τα αλλα που δεν καλυπτονται απο την εξειδικευση.
Μην σας τρομαζει που εχει τοση μεγαλη αναγνωσιμοτητα. Αυτο δειχνει μια μεγαλη αναγκη που εχουμε να επικοινωνουμε μεταξυ μας.

Αυτό έχει ξανασυζητηθεί Ντίνο μου,μόνο που δεν πήρες θέση.Πάντως συμφωνώ μαζί σου.

Προσωπικά το να μετριέται η αξία ενός φόρουμ,του AVClub ειδικά, απο την αναγνωσιμότητα του cafe και της "εκτός" γενικότερα,εμένα με τρομάζει και με ανησυχεί.Αν είναι να κλείσουμε τις άλλες κατηγορίες και να το γυρίσουμε σε Zoo.gr..Δεν βρίσκω σε τίποτα χρήσιμο τα θέματα π.χ :"Πόσοι avφορουμίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα"
Αυτή όμως είναι η δική μου άποψη και δεν μπορώ να την επιβάλλω

Αδέρφια ...
Στην τελική όλοι άνθρωποι είμαστε..
Και μπορεί άλλους να μας φτιάχνουν οι τηλεοράσεις, άλλους τα Mac, άλλους οι προβολείς και άλλους τα hi end αλλά είμαστε άνθρωποι..
Το οποίο-κατα την δική μου ταπεινή άποψη- σημαίνει οτι έχουμε πολλά ενδιαφέροντα και όπως είπε ο φίλος και συμφορουμίτης Σωκρατίδης είμαστε και κοινωνικά όντα!
Ευτυχώς..

Υ.γ Φίλε Ντίνο, καμία μομφή στο θέμα που άνοιξες..-bye-

Αυτό έχει ξανασυζητηθεί Ντίνο μου,μόνο που δεν πήρες θέση.Πάντως συμφωνώ μαζί σου.

Προσωπικά το να μετριέται η αξία ενός φόρουμ,του AVClub ειδικά, απο την αναγνωσιμότητα του cafe και της "εκτός" γενικότερα,εμένα με τρομάζει και με ανησυχεί.Αν είναι να κλείσουμε τις άλλες κατηγορίες και να το γυρίσουμε σε Zoo.gr..Δεν βρίσκω σε τίποτα χρήσιμο τα θέματα π.χ :"Πόσοι avφορουμίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα"
Αυτή όμως είναι η δική μου άποψη και δεν μπορώ να την επιβάλλω

Δημητρη, αυτη ειναι μια υπεραπλουστευμενη λογικη, που μου θυμιζει το ...
Αστυνομικος=Οργανο
Μπουζουκι=Οργανο

Επομενως

Αστυνομικος=Μπουζουκι

Το οτι υπαρχει η κατηγορια δεν σημαινει οτι γινομαστε zoo, ουτε moo ουτε τπτ. Απλα αποδεικνυει οτι δεν ειμαστε φυτουλες και ασχολουμαστε μονο με AV. Και στο κατω κατω ποιος εχει εμποδισει το hardcore AV μελος απο το να ειναι hardcore? Κανεις.

Βρε μανια με την cafe...

Υ.Γ.1. Ντινο, το ιδιο ισχυει και απο μενα
Υ.Γ.2. Η αξια του φορουμ ειναι τα μελη του και οχι οι κατηγοριες.
Υ.Γ.3. Δημητρη, δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις...Εχουνε γνωση οι φυλακες... Ειδες.. και το avforum σωθηκε και μετεξελιχθηκε (ειχε και αυτο πετυχημενη Εκτος Θεματος) και τα ατομα εδω μεσα ξερουν να διαχειριζονται,....Μην τρομαζεις και μην βλεπεις Κασανδρες παντου..

Last edited:
Ντίνο συμφωνώ μαζί σου, αλλά άσε το Νίκο να τον αποσχολεί αυτό και ο χώρος που υπάρχει ελεύθερος...
Θα ήταν σαν να περιορίζαμε τους ανθρώπους που έρχονται σε μια έκθεση αυτοκινήτων να μιλάνε για γύρο κοτόπουλο με σάλτσα μερέντα...

Γιου νοου χουοτ αι μιν...

Παρ' όλα αυτά... Και εγώ μαζί σου...

Συμφωνώ απολύτως εφόσον φυσικά παραμένουν τα επίπεδα που έχει θέσει το forum μας...

Στην κοπή της πίτας, που ήταν ένα είδος καφεκατάστασης, στο τραπέζι που καθόμουν εγώ τουλάχιστον, συζητήθηκαν θέματα για προβολείς, τηλεοράσεις, ταινίες, τις δουλειές μας, τα παιδιά μας, τους συνδικαλιστές, τις καταπατήσεις και τα αυθαίρετα, τα σεμεδάκια κάτω από τις τηλεοράσεις κι άλλα πολλά. Πού είναι το πρόβλημα; Όποιος δε θέλει να πάει για καφέ δεν πάει. Απλό δεν είναι;

Παλι βρισκομαστε να συζηταμε τα ιδια πραγματα...

Αν καποιο θεμα ειναι "χαζο" ή όπως θελετε πες τε το τοτε κανεις δεν ασχολειται και το θεμα σβηνει και ο συνταξας παιρνει το μηνυμα ότι δεν ασχολουμαστε βρε αδερφε με αηδιες.

Εξαλλου η κατηγορια αυτη μας εχει κανει παρεα και εχει δημιουργησει αυτο το καλό κλίμα. Αλλιως θα τσακωνόμασταν για το τι ειναι hi end...

Από δω μεσα ξερω τον Μπάμπη, τον Χρηστο, τον Κωνσταντινο, τον Δημητρη, τον Μανωλη και πραγματικα η σχεση μου με το AVClub δεν θα ηταν η ιδια χωρις την πλάκα εδω μεσα.

Παντως θεωρω ότι εχει ομαλοποιηθει η κατασταση και οτι δεν μπαινουν πλέον περιεργα θεματα όπως πριν τα οποία να προκαλούν καποιους.

Μισο λεπτο βρε παιδια. Μην παρει διαστασεις το θεμα.
Μια σκεψη μοιραστηκα μαζι σας. Ουτε μομφη εκανα, ουτε προταση ουτε τιποτε. Νομιζω - μιας και εχει ξανασυζητηθει - ας το αφησουμε. Δεν υπαρχει καμμια ακρη να βρουμε.

Να βρουμε κανα αλλο θεμα να τα αλληλο"χωσουμε"

Στην κοπή της πίτας, που ήταν ένα είδος καφεκατάστασης, στο τραπέζι που καθόμουν εγώ τουλάχιστον, συζητήθηκαν θέματα για προβολείς, τηλεοράσεις, ταινίες, τις δουλειές μας, τα παιδιά μας, τους συνδικαλιστές, τις καταπατήσεις και τα αυθαίρετα, τα σεμεδάκια κάτω από τις τηλεοράσεις κι άλλα πολλά. Πού είναι το πρόβλημα; Όποιος δε θέλει να πάει για καφέ δεν πάει. Απλό δεν είναι;

...απλά με κάλυψες ως συνήθως-bye-

Απάντηση: Re: AVClub Cafe

Μισο λεπτο βρε παιδια. Μην παρει διαστασεις το θεμα.
Μια σκεψη μοιραστηκα μαζι σας. Ουτε μομφη εκανα, ουτε προταση ουτε τιποτε. Νομιζω - μιας και εχει ξανασυζητηθει - ας το αφησουμε. Δεν υπαρχει καμμια ακρη να βρουμε.

Να βρουμε κανα αλλο θεμα να τα αλληλο"χωσουμε"

.....προσπαθείς τώρα να το " μαζέψεις"?:guitarist: