AVCLUB mini Championship

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Kαι για να βγούμε και λίγο από το clubάκι μας και να το «κουνήσουμε» λιγάκι αφού είναι και οι μέρες τέτοιες προτείνω:
Πρωτάθλημα μίνι ποδόσφαιρο όπου θα πάρουν μέρος μέλη που θα αντιπροσωπεύσουν την κατηγορία που επιθυμούν. Oι τρείς τελευταίες ομάδες που θα παραμείνουν, θα παίξουν μεταξύ τους παιχνίδια για να βγεί ο πρωταθλητής. Δίνω ένα παράδειγμα.
Kαλή φάση!

Attachments

• mini.jpg
    mini.jpg
    28.5 KB · Views: 122
Απάντηση: Re: Απάντηση: AVCLUB mini Championship

MHTΣ said:
Όχι και «κάθαρμα» ρε φιλαράκο...:( ;)
Είσαι και ευαισθητούλης βλέπω. Εντάξει ΜΗΤΣ δεν είσαι κάθαρμα, established member είσαι.:D

ΜΗΤΣ καλή η πρότασή σου, αλλά δεν ήταν και ανάγκη να γεμίσεις όλες τις κατηγορίες. Στις Προτάσεις θα ήταν μια χαρά. Κι αν υπήρχε και έντονο ενδιαφέρον θα μπορούσε να ανέβει ακόμα και στο μπανερ πάνω πάνω. ´´η θα μπορούσε να φύγει και ένα μαζικό email σε όλα τα μέλη στην τελική.
Υπάρχουν τρόποι να ενημερωθεί ο κόσμος. Μην ανησυχείς ;)

Re: Απάντηση: AVCLUB mini Championship

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
ΜΗΤΣ καλή η πρότασή σου, αλλά δεν ήταν και ανάγκη να γεμίσεις όλες τις κατηγορίες. Στις Προτάσεις θα ήταν μια χαρά. Κι αν υπήρχε και έντονο ενδιαφέρον θα μπορούσε να ανέβει ακόμα και στο μπανερ πάνω πάνω. ´´η θα μπορούσε να φύγει και ένα μαζικό email σε όλα τα μέλη στην τελική.
Υπάρχουν τρόποι να ενημερωθεί ο κόσμος. Μην ανησυχείς ;)
Eυχαριστώ Tάσο και sorry. Bλέπεις δεν είμαι και Moderator...XA!;) :D

Eχει να πέσει γέλιο!!! είμαι μέσα πού & πότε μπορούμε να φέρουμε και μη μέλη εάν δεν γεμίζουμε ταξί?

Re: ΔEITE OΛOI AYTO

Μέσα θα πέσει πολύ κλάμα ή γέλιο
Ερώτηση:
ποιός θα αναλάβει την περιγραφή των αγώνων
Ο Μερκ θα είναι διαιτητητής του Τελικού ή ο Μιχελς
Ποιός θα αναλάβει την δημιουργία της φανέλας για κάθε κατηγορία?
κε ΜΗΤΣ. δώστε τις απαντήσεις στο λαό του avclub

Re: ΔEITE OΛOI AYTO

Θέλουμε και video αμφισβητούμενων φάσεων!!!
Μετά καλή ιδέα είναι να πάμε για κοψίδια τι λέτε;

Μέσα και εγώ στις τηλεοράσεις.....το αφεντικό της κατηγορίας όμως δεν βλέπω (Νάσο....)

Νικόλας

μεσα και γω στην κατηγορια Μουσικης με Σπυρο Σουρλα Αριστερο,Λυμπεροπουλο δεξι , Φουνταριστο στα γκολποστ και Ιωαννου σεντερ φορ

και με αποδοση κλειδωμενη απο William Hill

Απάντηση: Re: AVCLUB mini Championship

Larry said:
μεσα και γω στην κατηγορια Μουσικης με Σπυρο Σουρλα Αριστερο,Λυμπεροπουλο δεξι , Φουνταριστο στα γκολποστ και Ιωαννου σεντερ φορ

και με αποδοση κλειδωμενη απο William Hill
Αααα εσύ έφτιαξες και το σύστημα!!!!:D
Εγώ παίζω stopper...:cool: