AVClub

Status
Not open for further replies.

greekgreek

Supreme Member
29 June 2008
6,358
Γιαννιτσά
Στο AVClub είμαι τρία χρόνια γραμμένος, η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο χρόνο έβαλα αρκετά μηνύματα.
Πολλοί θεώρησαν από αυτό το γεγονός, ότι είμαι μέσα στα "πράγματα" στο AVClub.
Κάτι που δεν είναι αλήθεια ,γιατί δεν ξέρω κανένα από τους διαχειριστές του AVClub.

Πριν έξι - οχτώ μήνες δέχτηκα επίθεση σε άλλο φόρουμ,και όταν τους ζήτησα τον λόγο που δέχτηκα την επίθεση αυτή ,μου απάντησαν (άτομο που είναι Banned στο AVClub) ότι νόμιζε ότι ήμουν στην "κλίκα" του AVClub.

Σήμερα δέχτηκα ένα μήνυμα στο κινητό ,το οποίο είχε το στυλ:
AVClub Γ????? ?????

Στο AVClub είμαι τρία χρόνια γραμμένος, η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο χρόνο έβαλα αρκετά μηνύματα.
Κάτι που δεν είναι αλήθεια ,γιατί δεν ξέρω κανένα από τους διαχειριστές του AVClub.

Πριν έξι - οχτώ μήνες δέχτηκα επίθεση σε άλλο φόρουμ,και όταν τους ζήτησα τον λόγο που δέχτηκα την επίθεση αυτή ,μου απάντησαν (άτομο που είναι Banned στο AVClub) ότι νόμιζε ότι ήμουν στην "κλίκα" του AVClub.

Σήμερα δέχτηκα ένα μήνυμα στο κινητό ,το οποίο είχε το στυλ:
AVClub Γ????? ?????

Πολύ ενδιαφέρον.....

Θα ήθελα να μας πεις και το forum...αν θες.....(ρητορικά(μιας και πάει το μυαλό μου) αλλά...)

Re: Απάντηση: AVClub

Το φόρουμ είναι av...

Το μήνυμα :

????????? ???? AVClub Γ???? ???

Δεν λέει κάτι άλλο.

Προφανώς δεν έχεις την κωδικοποίηση που χρειάζεται......ή το έστειλε με κωδικοποίηση ότι να ναι.....

(εκτός αν είναι μη επιτρεπτές λέξεις....)

να μας πείς απο ποιό κινητό στάλθηκε.
Στείλτο με πμ στην ΓΔ

Κοιτάξτε ,το θέμα το άνοιξα ,γιατί δεν έχω σχέση με οποιαδήποτε προβλήματα έχουν κάποιοι με το AVClub.

Δεν θέλω να ρίξω λάδι στην φωτιά.

Έλα μωρέ, κάποιος φίλος κακοκαρδίστηκε που έχεις την άνεση και το θάρρος να γραφείς και να κανείς φίλους και στα δύο site και με τον τρόπο του σου έδηξε την απογοήτευση του. Ίσως εσύ να μην ξέρεις το κινητό αυτός όμως ξέρει το δικό σου.
Εδώ που τα λέμε ψιλοπιστίες είναι αυτά που κάνεις ...

Μη δίνετε σημασία σε αυτά. Μπορεί να ήθελε να σου κάνει πλάκα, να ήθελε να σε τσιγκλίσει κλπ.

Ας κάνουμε όλοι το χόμπι μας και ας συμμετέχουμε όλοι ελεύθερα, οπουδήποτε νομίζουμε πως αξίζει...-bye-

greekgreek,

δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με κάτι τέτοια. Μερικοί θα έκαναν οτιδήποτε για να γεμίσουν τον τεράστιο ελεύθερο χρόνο τους. Δεν είναι δυνατόν κανείς να ξύνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να βαριέται....-bye--bye-

εγω συμμεριζομαι την ενοχληση του φιλου greekgreek.Το φορουμ ειναι επισκεψιμο στον ελευθερο χρονο του καθε ενος απο εμας,πεδιο κουβεντας,συμφωνιας,διαφωνιας,και πολλες φορες τοπος ζυμωσης και προβληματισμου,ομως αν καποιος ενοχλειται στο προσωπικο του κινητο επειδη συμμετεχει,τοτε δε μου ακουγεται καλο.Και αλλωστε γιατι να μην ειναι αιτια η κατηγορια του cafe στην οποια λεγονται πολυ σοβαρα πραγματα,και ισως και ενοχλητικα για καποιους.Ολα αυτα βεβαια με την προϋποθεση οτι του φιλου δεν του εστειλε μηνυμα καποιος γνωστος του για χαβαλε..
Εγω παντως θα επαιρνα τηλεφωνο τον αποστολεα του sms στη θεση σου φιλτατε..

Απάντηση: Re: AVClub

εγω συμμεριζομαι την ενοχληση του φιλου greekgreek.Το φορουμ ειναι επισκεψιμο στον ελευθερο χρονο του καθε ενος απο εμας,πεδιο κουβεντας,συμφωνιας,διαφωνιας,και πολλες φορες τοπος ζυμωσης και προβληματισμου,ομως αν καποιος ενοχλειται στο προσωπικο του κινητο επειδη συμμετεχει,τοτε δε μου ακουγεται καλο.Και αλλωστε γιατι να μην ειναι αιτια η κατηγορια του cafe στην οποια λεγονται πολυ σοβαρα πραγματα,και ισως και ενοχλητικα για καποιους.Ολα αυτα βεβαια με την προϋποθεση οτι του φιλου δεν του εστειλε μηνυμα καποιος γνωστος του για χαβαλε..
Εγω παντως θα επαιρνα τηλεφωνο τον αποστολεα του sms στη θεση σου φιλτατε..

Νίκο, με όλο το σεβασμό και αν θέλεις τη γνώμη μου...

Δεν χρειάζεται να ξεκινήσουμε ούτε προκαταρκτικές εξετάσεις ούτε και να ασκήσουμε διώξεις και λαϊκά δικαστήρια με τα ''αν'', ''ίσως'', ''μπορεί'' κ.ο.κ. Δεν είναι ο σκοπός αυτός ούτε της Καφέ, ούτε του φόρουμ.

Καλά έκανε ο φίλος μας και μας ενημέρωσε, αλλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα να το ψειρίζουμε παραπάνω.

Όσον αφορά την ενόχληση που έγραψες,

και οι μύγες μας ενοχλούν συνέχεια το καλοκαίρι. Ε, δεν χάνουμε και τον ύπνο μας να είμαστε 24 ώρες μ' ένα φλιτ στο χέρι...

Πάντα φιλικά.;)

Σήμερα δέχτηκα ένα μήνυμα στο κινητό

...άλλη φορά, να προσέχεις σε ποιόν δίνεις το κινητό σου φίλε μου.;)

Re: Απάντηση: Re: AVClub

Νίκο, με όλο το σεβασμό και αν θέλεις τη γνώμη μου...

Δεν χρειάζεται να ξεκινήσουμε ούτε προκαταρκτικές εξετάσεις ούτε και να ασκήσουμε διώξεις και λαϊκά δικαστήρια με τα ''αν'', ''ίσως'', ''μπορεί'' κ.ο.κ. Δεν είναι ο σκοπός αυτός ούτε της Καφέ, ούτε του φόρουμ.

Καλά έκανε ο φίλος μας και μας ενημέρωσε, αλλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα να το ψειρίζουμε παραπάνω.

Όσον αφορά την ενόχληση που έγραψες,

και οι μύγες μας ενοχλούν συνέχεια το καλοκαίρι. Ε, δεν χάνουμε και τον ύπνο μας να είμαστε 24 ώρες μ' ένα φλιτ στο χέρι...

Πάντα φιλικά.;)
Φυσικα και θελω τη γνωμη σας,και φυσικα δε χρειαζετααι ΕΔΕ για το ¨θεμα¨,εννοειται!Αυτο που λεω ειναι οτι οι καιροι δυστυχως επιβαλλουν μια καποια εκγρηγορση..
Επισης φιλικοτατα,εννοειται αυτο!
ΥΓ
Ωραιοτατος ο παραλληλισμος με τις μυγες και το φλιτ,εγω παντως τους εχω ριξει πορτα(σιτες!):tee:

Το κινητό μου δεν το δώσει σχεδόν σε κανέναν,μπορεί πιστεύω όποιος θέλει να βρει κάποιο κινητό ,να το βρει.

Προκαταρκτικές εξετάσεις και λαϊκά δικαστήρια ούτε και εγώ θέλω.

Θα συμφωνήσω όμως με τον Νίκο Πετειναράκη ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να σε ενοχλούν κάποιοι επειδή έγραψες την γνώμη σου σε ένα φόρουμ.
Δεν θα έμπαιναν όμως στον κόπο να ασχοληθώ άλλο όμως με τον αποστολέα του μηνύματος παίρνοντας τηλέφωνο.

Το κινητό μου δεν το δώσει σχεδόν σε κανέναν,μπορεί πιστεύω όποιος θέλει να βρει κάποιο κινητό ,να το βρει.

Προκαταρκτικές εξετάσεις και λαϊκά δικαστήρια ούτε και εγώ θέλω.

Θα συμφωνήσω όμως με τον Νίκο Πετειναράκη ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να σε ενοχλούν κάποιοι επειδή έγραψες την γνώμη σου σε ένα φόρουμ.
Δεν θα έμπαιναν όμως στον κόπο να ασχοληθώ άλλο όμως με τον αποστολέα του μηνύματος παίρνοντας τηλέφωνο.

Α, γεια σου!!!

Ο χρόνος σου/μας είναι πολύτιμος για να τον σπαταλούμε με τις ανοησίες του κάθε αργόσχολου....:ernaehrung004:

Status
Not open for further replies.