Αξιοπιστο site με replica ρολογια

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,554
Έχει να προτεινει κανείς κανένα site;
Λέγοντας αξιόπιστο, εννοω να έχει αγοράσει καποιος και να το έχει παραλάβει με τα χαρακτηριστικά που αναγραφόταν

Last edited:
Τα πολυ φθηνα replica που εχω ψαξει είναι πολύ "πετσινα".
Δεν θελω τοσο ψευτικο.
Βασικα δεν θελω να κανω την φιγουρα μου.
Απλα θελω ενα ρολοι με καλα χαρακτηριστικα.
Αυτοματο, με καλη κινηση (28800 στροφες), κρυσταλλο ζαφειρι και να μ αρεσει συμφωνα με το γουστο μου.
Ε όλα τα παραπάνω τα βρίσκω σε ρολογια απο 5000 και πανω.
Ήμαρτον !!!!

Προφανώς έχεις ακριβά γούστα γιατί τα λοιπά χαρακτηριστικά που ανέφερες (πέραν του να σ' αρέσει εννοώ) τα βρίσκεις και σε ρολόγια αρκετά κάτω των 5000 ευρώ. Βέβαια και πάλι φτηνά δεν είναι αλλά ούτε και τόσο ακριβά.

Πολύ πρόχειρα, τα πρώτα που μου'ρχονται στο μυαλό είναι κάποια μοντέλα Fortis και Hamilton που πρέπει να βρίσκεις (αυτόματα με αξιοπρεπή μηχανισμό, ζαφείρι κτλ) με κάνα 1500άρι άνετα. Βέβαια μούρη δεν πουλάς αλλά είπες ότι δε σ' ενδιαφέρει. Από σχέδιο πάλι δεν μπορώ να κρίνω, εκεί είναι δικό σου θέμα. Τώρα αν θες Hublot και μόνο, ε προφανώς φτάνεις στα χρήματα που λες.

Last edited:
Μάλιστα, εκεί φτάσαμε, να δίνουμε 1500 ευρώ για ρολόϊ και να μην πουλάμε και μούρη με τόσα χρήματα !

Αχ έτσι ΔΝΤ & πάλι ΔΝΤ ! Ξέρουν τι μας κάνουν....

Παντως μπορω να σου πω ένα που....δεν ειναι αξιόπιστο! Η γυναίκα μου ήθελε να μου κάνει δώρο ένα ρολόι για την επέτειο 30 ετων γνωριμίας (φοράω κατι πάμφθηνα μέχρι τώρα) και βρήκα ένα PATEK Philippe που σε ορίτζιναλ είχε κάποιες χιλιάδες ευρώ. Το παραγγέλνω λοιπόν, αποκλειστικά με πιστωτική, (αφού δεν ειχε paypal παρότι το διαφήμιζε) και....το επόμενο πρωί η ιστοσελίδα εξαφανίστηκε! Κάνω κατευθείαν ακύρωση πιστωτικής, αλλά η συναλλαγή (101.50 ευρω με τα μεταφορικά) είχε ήδη χρεωθεί. Με εισήγηση της Τράπεζας άφησα να περάσει ένα δίμηνο (παρα κάτι) και πριν 10 μέρες έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής, η οποία ...έχει πιθανότητες να γίνει, αφού μου έστειλαν και εμαιηλ ότι μου γυρίζουν πίσω τα χρήματα! Ενδιάμεσα (στον μήνα περίπου) είχαν στειλει εμαιηλ να διαλέξω άλλο ρολόι γιατι το συγκεκριμένο δεν υπήρχε σε στοκ, διάλεξα άλλο PATEK ιδίου κόστους, αλλά το εμαιηλ εκείνο ουδέποτε απαντήθηκε....
Το συγκεκριμένο όπως και τα περισσότερα τετοια καταστήματα είναι κινέζικο.
Πρόκειται για το myshopwww.com το οποίο πάλι ειναι down (ενδιάμεσα δούλευε η ιστοσελίδα).
Τωρα και να πάρω πίσω τα λεφτα...διστάζω να παραγγείλω, τα περισσότερα καταστήματα δεν έχουν paypal και βρίσκονται σε χώρες όπως Κινα, Ρωσία, Ουκρανία, Μαλαισία κλπ, ασχέτως που δείχνουν αγγλόφωνα και παρόλο που μερικά στεγάζουν την ιστοσελίδα στις ΗΠΑ (όπως δείχνει το flagfox και αυτό ειχα δει και στην δική μου παραγγελία, η τιμή ήταν σε δολάρια, η σελίδα στις ΗΠΑ αλλά ...ο ιδιοκτήτης αποδείχτηκε κινέζος!). Έψαξα για καταστήματα εντός Ε.Ε. αλλά βρηκα μόνο στην Αγγλία και οι τιμές ειναι πολύ υψηλότερες, ενω στην Ελλάδα ειχα βρει μόνο 1 με πολύ μικρή ποικιλία.
Αν βρεις κατι αξιόπιστο...στειλε μου αν θες λινκ με ΠΜ

Re: Απάντηση: Αξιοπιστο site με replica ρολογια

Αυτουνού η σελίδα δείχνει στην Ολλανδία, αλλά πουθενά δεν γράφει τον τρόπο πληρωμής. Δεν σκοπεύω πλέον να αγοράσω τίποτε παρά με paypal
Έχεις αγοράσει απο αυτό και είναι αξιόπιστο; Πρόκειται για Κινέζους;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξιοπιστο site με replica ρολογια

Αυτουνού η σελίδα δείχνει στην Ολλανδία, αλλά πουθενά δεν γράφει τον τρόπο πληρωμής. Δεν σκοπεύω πλέον να αγοράσω τίποτε παρά με paypal
Έχεις αγοράσει απο αυτό και είναι αξιόπιστο; Πρόκειται για Κινέζους;

Oχι δεν εχω αγοράσει,αλλά το ψαχνω κι εγώ για μια replica iwc.
Aυτές τις μέρες θα επικοινωνήσω μαζί τους να δω τα τι και πως,και μετα τις γιορτές θα το "χτυπήσω" μάλλον

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αξιοπιστο site με replica ρολογια

Oχι δεν εχω αγοράσει,αλλά το ψαχνω κι εγώ για μια replica iwc.
Aυτές τις μέρες θα επικοινωνήσω μαζί τους να δω τα τι και πως,και μετα τις γιορτές θα το "χτυπήσω" μάλλον

Παντως λαβε υπόψιν σου αυτά που γραφω πιο πάνω και ζήτα paypal. Αν έχουν τετοιο ενημέρωσε, κι εγω βρήκα ενα ωραίο Vacheron Constantin σ αυτούς (που σε ορίτζιναλ έχει ...μόλις 52χιλιάδες ευρώ!)
Επίσης να πω ότι έχω ψάξει και στο ebay και βρήκα πολύ λίγα πράγματα....

στο paypal να προσέχετε να μην αναγράφει ο τρόπος πληρωμής ως internet goods, δεν πρόκειται να πάρετε ποτέ πίσω χρήματα αν αναγράφει αυτό.

στο paypal να προσέχετε να μην αναγράφει ο τρόπος πληρωμής ως internet goods, δεν πρόκειται να πάρετε ποτέ πίσω χρήματα αν αναγράφει αυτό.

Σωστός, αλλά με το paypal αποφεύγεις τουλάχιστον το μεγαλύτερο και πιο αγχωτικό πρόβλημα, δηλαδή το να έχει ο κινέζος ή ρώσος ή ουκρανός τα στοιχεία της πιστωτικής σου και να αρχίσει να ...αρμέγει σε ανύποπτο χρόνο! Εγω αναγκάστηκα να κάνω άμεση κατάργηση κάρτας μόλις καταλαβα ότι το μαγαζί ειναι στην Κίνα και επιπλέον χαθηκε ξαφνικά η ιστοσελίδα, αν και νομίζω πιο επίφοβη θα ήταν η Ρωσία ή η Ουκρανία (ο κινέζος αν αποδειχτεί απατεώνας και....δεν έχει βύσμα ρισκάρει και την θανατική ποινή! Έχω κάνει συναλλαγές με κινέζους στο ebay και ήταν συνεπέστατοι και ευγενέστατοι και με θερμοπαρακαλούσαν στο τέλος να τους κάνω θετική αξιολόγηση....)

Απάντηση: Re: Αξιοπιστο site με replica ρολογια

Μάλιστα, εκεί φτάσαμε, να δίνουμε 1500 ευρώ για ρολόϊ και να μην πουλάμε και μούρη με τόσα χρήματα !

Αχ έτσι ΔΝΤ & πάλι ΔΝΤ ! Ξέρουν τι μας κάνουν....

χαχαχα
Πολύ πετυχημενο !!!!!!

Voreios σου στελνω pm

Πάντως στο link που εχω δωσει, του εστειλα εμαιλ και μου ειπε οτι εχει paypal και το επιλεγω οταν παω να κανω την παραγγελια.

Απάντηση: Re: Αξιοπιστο site με replica ρολογια

Πολύ πρόχειρα, τα πρώτα που μου'ρχονται στο μυαλό είναι κάποια μοντέλα Fortis και Hamilton που πρέπει να βρίσκεις (αυτόματα με αξιοπρεπή μηχανισμό, ζαφείρι κτλ) με κάνα 1500άρι άνετα. Βέβαια μούρη δεν πουλάς αλλά είπες ότι δε σ' ενδιαφέρει. Από σχέδιο πάλι δεν μπορώ να κρίνω, εκεί είναι δικό σου θέμα. Τώρα αν θες Hublot και μόνο, ε προφανώς φτάνεις στα χρήματα που λες.

Τα hamilton κατι πήγαν να μου πουν, αλλά πολυ "φασαρια" εχουν πάνω.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις πάντως

Υπάρχουν εξαιρετικά ρολόγια με αυτόματους ελβετικούς μηχανισμούς ΕΤΑ 2824 και 2892 και χρονογράφοι με ETA valjoux 7750 σε πολύ καλές τιμές. Για το αιθητικό κομμάτι ισχύει το "περι κολοκυθόπιττας".

Για τιμές γύρω στο χιλιάρικο μπορείς να δεις εδώ και για τιμές γύρω στο πεντακοσάρικο εδώ.

Κατα τη γνώμη μου οι ρέπλικες έναν σκοπό έχουν: την εξαπάτηση του "απέναντι" (καθότι εμείς γνωρίζουμε τί φοράμε).

Και αυτό φυσικά μόνο όταν ο απέναντι είναι μυρωδιάς. Διότι ο ψαγμένος έχει καταλάβει τη ρέπλικα πιό γρήγορα και απο τον αντιπρόσωπο.

http://www.watcheslux.biz/

εχω πάρει πάρα πολλα ρολογια απο εκει για μένα και για φίλους.
τον προτείνω.
εχει απο πολυ φτηνά μέχρι κατηγορια α++ με ελβετικο αυτόματο μηχανισμό
τιμές απο 50 ευρώ μέχρι 500 ευρώ