Αυτό πρέπει νάναι δισκάρα ....

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,222
marthawainwrightiknowyosg7.jpg
marthawainwrightiknowyosg7.jpg

Last edited:
Μανωλάκο παιδί μου δεν ξέρω αν το έχεις ήδη παρουσιάσει αλλά το τίτλος του δίσκου είναι πολύ ''promising'' ....:flipout::flipout::flipout:

Όχι, τη Μαρθούλα δεν την έχουμε παρουσιάσει από δω.

Τυπικό δείγμα κοριτσιού μετά ακουστικής κιθάρας (singer/songwritwer) που είναι της μοδός διαχρονικά, αλλά όμως υπάρχουν πολύ καλύτερες από αύτήν. Beth Orton ας πούμε ή Lisa Germano ή ακόμα και φρέσκες σαν την Ιsobel Campbell.

Πάντως Σπύρο, επειδή σε έχω ψυχολογήσει, ψάξε να βρεις τα τρια πρώτα άλμπουμ του κυρίου ονόματι Perry Blake.

Επειγόντως όμως.
Αν βρεθούν ρούφηξέ τα κανονικά.
Μετά μπες και γράψε κάτι.
Επένδυση στο συναίσθημα.

Σπύρο μου ,δεν την έχουμε παρουσιάσει για τους λόγους που υπονόησε ο Μουκ.
Δεν με έψησε ποτέ εξάλλου.

Εξάλλου απευθύνεται σε παντρεμένους. Εμείς δεν...

Last edited:
Πάντως Σπύρο, επειδή σε έχω ψυχολογήσει, ψάξε να βρεις τα τρια πρώτα άλμπουμ του κυρίου ονόματι Perry Blake.

Πώπω Κώστα τι μου θύμισες τώρα, μου είχε γράψει μια κασέτα με τραγούδια του κυρίου, ένας καθηγητής μου στο φροντιστήριο αγγλικών , πρίν 8 - 9 χρόνια.

Πώπω Κώστα τι μου θύμισες τώρα, μου είχε γράψει μια κασέτα με τραγούδια του κυρίου, ένας καθηγητής μου στο φροντιστήριο αγγλικών , πρίν 8 - 9 χρόνια.

Και πως σου φάνηκε τότε?

Μάλλον... ρίξε τώρα ενα αυτί και πες μας!

Υποθέτω ότι παρερμηνεύσατε τους λόγους της ''αναρτήσεως'' του παρόντος .....

:flipout::flipout::flipout:

εξωφυλλάρα και τίτλος ...... άκου εσείς δεν ..... εκεί που ήσουν .... και εκεί που είμαι ........ :ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Αυτό πρέπει νάναι δισκάρα ....

Εξάλλου απευθύνεται σε παντρεμένους. Εμείς δεν...

Καλά-καλά συνεχίστε έτσι και σάς βλέπω να νοικιαζετε στά 75σας Ουκρανή Θεά βάρους 120 κιλών και άνω γιά να σάς ταϊζει λαπά και τσάϊ με το καλαμάκι..
:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Αυτό πρέπει νάναι δισκάρα ....

Καλά-καλά συνεχίστε έτσι και σάς βλέπω να νοικιαζετε στά 75σας Ουκρανή Θεά βάρους 120 κιλών και άνω γιά να σάς ταϊζει λαπά και τσάϊ με το καλαμάκι..
:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

τι, χωρίς έξτρα?:huh2:

Επειγόντως όμως.
Αν βρεθούν ρούφηξέ τα κανονικά.
Μετά μπες και γράψε κάτι.
Επένδυση στο συναίσθημα.

Επιβεβαιωνω :a0210:
Παρα πολυ καλος ο Perry Blake.
Κριμα που τοτε στο live ημασταν τρεις κι ο κουκος