Βαψιμο (!) τηλεόρασης!

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
Μου ήρθε χαζή ιδέα...Επειδή το ασημί της τηλεόρασής μου με κούρασε λίγο, μήπως θα μπορούσα να την βάψω με μαύρο μάτ να μην γυαλίζει κιόλας??? Μόνο το μπροστά κομμάτι, το πίσω είναι ήδη μαύρο!

Εχει επιχειρήσει κανείς κάτι τέτοιο?

Ενας φιλος μου εχει φανοποιειο αυοκινητων. Αν θελεις θα του πω να σου κανει καλη τιμη.:flipout:

.
.
.
.
.
.
..
.

.
.
Καλα πλακα κανω...ισως αν τα καταφερεις να το κανεις να γραψεις ιστορια. Ισως να πας και για καινουργια τηλεοραση.-bye-

Tι θα έλεγες για μπλέ σκούρο?:idea:
Εγώ λέω άστην όπως είναι για μην χάσεις και μεταπωλητική αξία.

Re: Απάντηση: Βαψιμο (!) τηλεόρασης!

Tι θα έλεγες για μπλέ σκούρο?:idea:
Εγώ λέω άστην όπως είναι για μην χάσεις και μεταπωλητική αξία.

Μεταπωλητική αξία.....??? :flipout: :flipout:
Τι είναι ? Αμάξι....?:flipout: :flipout:

...sto HITECH O αρθογράφος στην τελευταία σελίδα λέει: μέχρι να πας στο σπίτι να ξεπακετάρεις έχει πέσει η τιμή 25% και έχουν βγει 14 νέα μοντέλα...

Πραγματικά έτσι είναι...Εάν έρθει η ώρα να την αλλάζω ,κάπου θα την βολέψουμε! Το θέμα είναι πως να την βάψω ώστε να φαίνεται ωραίο και να είναι ανθεκτικό. Ενοείτε ότι θα την ξεβιδώσω!

Κάτι διάβασα για vinyl sprays ,που είναι λεπτόρευστα και ανθεκτικα πάνω στα πλαστικα (πρέπει να ειναι λεπτόρευστο για να μην καλυφθούν οι τρυπούλες των ηχείων). Rivers το φίλος σου τι λεει? :p

για να την βάψεις θέλεις συνθήκες φούρνου αλλιώς κόμποι σκόνης θα υπάρχουν παντού (απαίσιο αποτέλεσμα)

κλειστός χώρος, πλυμένος χώρος (τοίχοι κ πάτωμα .. καθόλου σκόνη) είναι τα αυτονόητα!

Φιλε μου, δεν την λυπασαι? Ποιο μοντελο ειναι?

Βαλε τουλαχιστον μια μαυρη αυτοκολλητη ριγα (η οποια οταν ξεκολλαει δεν αφηνει σημαδι), ετσι για να σου φυγει η ιδεα!
ή
Βαλε χριστουγεννιατικα λαμπακια γυρω γυρω και θα γινει AMBILIGHT!!:idea:

Αλλιως προσεξε μην την βαψεις εσυ στο τελος!:bang:

Κουραγιο παντως ο,τι και να κανεις..

I kaliteri lisi gia telio apotelesma ine afto pou ipe o rivers ''an & gia plaka" pigene na tin bapsis se enan fanopio aftokiniton tha petixis to kalitero apotelesma oso gia to vinyl spray ego nomizo den tha exi diafora apo to aplo xroma.To mono prepei na pis ston fanopio ine , prin stin bapsi na stin perasi ena xeri astari gia na min sou xefloudisi.To kostos peripou tha ine 70e mazi me to xroma.

Μπορείς να την ντύσεις και με μαύρο ύφασμα ηχείων, αν έχεις όρεξη να βγάλεις και να ξαναβάλεις όλα τα πλαστικά φυσικά.

Είναι φυσικά αυτονόητο ότι θέλουμε και φωτογραφίες απ' την διαδικασία! ;)

Μπορείς επίσης να της κολλήσεις πλακάκια και να γλυτώσεις το βάψιμο:flipout::flipout:.....άντε να δούμε που θα φτάσει αυτό το thread:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Βαψιμο (!) τηλεόρασης!

Μπορείς επίσης να της κολλήσεις πλακάκια και να γλυτώσεις το βάψιμο:flipout::flipout:.....άντε να δούμε που θα φτάσει αυτό το thread:SFGSFGSF:

...Θέλει λίγο ξύσιμο για να "αγριέψει" η επιφάνεια, μετά ειδική κόλλα πλακιδίων και έτοιμος:grandpa:

Μου ήρθε χαζή ιδέα...Επειδή το ασημί της τηλεόρασής μου με κούρασε λίγο, μήπως θα μπορούσα να την βάψω με μαύρο μάτ να μην γυαλίζει κιόλας??? Μόνο το μπροστά κομμάτι, το πίσω είναι ήδη μαύρο!

Εχει επιχειρήσει κανείς κάτι τέτοιο?

Αφου το πισω ειναι μαυρο, μπορεις να την γυρισεις αναποδα (να βλεπεις την πλατη της δλδ), και να βαλείς μπποστα της ενα καθρεφτη και να βλεπεις ετσι (σχεδον)

ή αν δεν την αντεχεις, την πουλας και παιρνεις αλλη!

Μπορείς να την ντύσεις και με μαύρο ύφασμα ηχείων, αν έχεις όρεξη να βγάλεις και να ξαναβάλεις όλα τα πλαστικά φυσικά.

Είναι φυσικά αυτονόητο ότι θέλουμε και φωτογραφίες απ' την διαδικασία! ;)

Είναι μια καλή ιδέα αυτή, αν και θα προτιμούσα ύφασμα κάποιου επώνυμου οίκου μόδας!!

Μπορείς επίσης να της κολλήσεις πλακάκια και να γλυτώσεις το βάψιμο:flipout::flipout:.....άντε να δούμε που θα φτάσει αυτό το thread

Τί λέτε για κάτι τέτοιο??

Prismatics-Steel-Tones.gif

Απάντηση: Re: Βαψιμο (!) τηλεόρασης!

Είναι μια καλή ιδέα αυτή, αν και θα προτιμούσα ύφασμα κάποιου επώνυμου οίκου μόδας!!

Τί λέτε για κάτι τέτοιο??

Prismatics-Steel-Tones.gif

Σωστός!!!!!
Praktiker!!!!! τα έχει όλα.....τηλεοράσεις και πλακάκια δηλαδή...