BBC PLANET EARTH HD DVD ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΒΟΗΘΕΙΑ...

DIMPRO

New member
12 December 2007
12
Καλημερα σε ολους.
Πριν απο μερικες μερες παρηγγειλα το σετ των 5 DVD της σειρας BBC
PLANET EARTH HD DVD απο το Amazon.co.uk. Απ'ότι ξερω τα HDDVD ειναι
region free κι ετσι δεν ειχα καμια ανησυχια.
Ομως οταν παρελαβα το set και επιχειρησα να βαλω το πρωτο DVD στο
καινουργιο μου Pioneer LX60D, απογοητευση... Εκανε για μερικα
δευτερολεπτα loading και μετα μου εβγαλε μηνυμα στην οθονη της
τηλεορασης "incompatible or unreadable disc".
Επιχειρησα με το δευτερο, τριτο, DVD αλλα τιποτα. Μετα δοκιμασα σε
ενα αλλο DVD player το Samsung HD-870 αλλα και εκει τιποτα
προσπαθουσε να διαβασει τον δισκο για μερικα δευτερολεπτα και μετα τον
εβγαζε.
Πειτε μου σας παρακαλω τι μπορει να ειναι....

Εαν ειναι HD-DVD δεν προκειται να παιξει σε Pioneer LX60D γιατι παιζει μονο DVD. Θα πρεπει να αγορασεις HD-DVD player. Το ιδιο ισχυει και για το Samsung HD-870 το οποίο από ότι βλέπω παίζει μόνο DVD.

Last edited:
δηλαδη οταν λενε οτι τα DVD player δινουν απο HDMI και παιζουν σε τηλεορασεις με 1080i ή 1080p τι εννοουν?

Απάντηση: Re: BBC PLANET EARTH HD DVD ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΒΟΗΘΕΙΑ...

δηλαδη οταν λενε οτι τα DVD player δινουν απο HDMI και παιζουν σε τηλεορασεις με 1080i ή 1080p τι εννοουν?

Εννοούν οτι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν upscale το απλό DVD που έχει ανάλυση 576i και να τη μετατρέψουν σε 1080i ή 1080p.
Το HD-DVD όμως είναι διαφορετικό format και τα συγκεκριμένα μηχανήματα δεν μπορούν να το διαβάσουν.

Αφου το πηρες απο το Amazon μπορεις και να το επιστρεψεις πισω και να παρεις τα λεφτα σου πισω. Βεβαια τα μεταφορικα αποστολης θα τα χρεωθείς εσυ.

υπαρχει αραγε δυνατοτητα μετατροπης ωστε τελικα να τα παιξω στα player που εχω? αν οχι παιδια, ευχαριστω για την βοηθεια και μαλλον πουλαω το σετ. Προσφορες δεκτες...

υπαρχει αραγε δυνατοτητα μετατροπης ωστε τελικα να τα παιξω στα player που εχω? αν οχι παιδια, ευχαριστω για την βοηθεια και μαλλον πουλαω το σετ. Προσφορες δεκτες...

Η μετατροπή format είναι αδύνατη!Αρα ή το στέλνεις πίσω ή το πουλάς....

Απάντηση: Re: BBC PLANET EARTH HD DVD ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΒΟΗΘΕΙΑ...

Η μετατροπή format είναι αδύνατη!Αρα ή το στέλνεις πίσω ή το πουλάς....

Από την στιγμή που τα HD-DVD έχουν ανοιχτεί δέν νομίζω πώς μπορεί να τα επιστρέψει ο φίλος :grandpa: