BDP-S300!! ηρθε στο πλαισιο 529 ευρω!!!!

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

Ναι...

Παντως ειναι καλό οτι τουλάχιστον έρχονται μοντέλα αν και ακριβά ακόμα..
Επίσης μου εκανε θετική εντύπωση χτες στην Fnac (είχα καιρό να πάω) οτι εχουν φτιάξει ενα μικρό stand για BR και ένα για HD-DVD ταινίες και υπήρχαν αρκετοι που τα χάζευαν...

Ταινίες αρχίζουν να σκάνε μύτη... Φτηνά Players θέλουμε...

Ενας γνωστος μου αγορασε το προηγουμενο μοντελο πριν λιγες μερες και το αγορασε 1000 ευρω:bang:

Γιωργο σου αρεσει ο ηχος απο τα ανεμιστηρακια?:Banane0:

Οχι .. απλά θεωρώ οτι 500+ ευρώ για standalone μηχάνημα ειναι πολλά και ενα PS3 θα ηταν καλύτερη αγορά με την εννοια οτι αγοράζεις και μια παιχνιδομηχανή με πολλές δυνατότητες αναβάθμισης και συνδεσιμοτητας.

Για μενα οπως εχω ξαναπει δεν τιθεται θέμα.. Μεχρι να προσγειωθούν οι τιμές και να δούμε προς τα που θα κάτσει η μπίλια ... θα περιμένω :FSGSFGS4:

Εξάλλου τι σόι αντιπρόερδος του KTANA - κόμμα των αναποφάσιστων θα ήμουν αν υπέκυπτα τόσο εύκολα

Γιώργο, το Toshiba HD-E1 κυκλοφορεί σε ιντερνετομάγαζο με 307 + 16 μεταφορικά. Δεν θα περιμένεις (-ουμε) πολύ. ;)

Μιχάλη, από τα υπάρχοντα HD player, αλλά και από αυτά που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα, το μόνο που υποστηρίζει SACD είναι το... PS3! :bang:

προσφορα ειναι τα spiderman dvd?

oxi ta blu ray? μμμμμμ................... σιγα!!!!!!! παιρνεις μπλου ρει μηχανημα και σου κανουν δωρο dvd!!!! :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Γειά σας παιδιά.
Μια και είμαι νέος στο άθλημα και σκοπεύω να αγοράσω σύντομα την πρώτη μου HD TV για να αξιοποιήσω τα .mkv αρχεία που έχω στον δίσκο...
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο συγκεκριμένος player η το ps3 που προτείνουν πολλοί έχουν συμβατότητα μα τα συγκεκριμένα αρχεία (υποστηρίζωντας ταυτόχρονα και υπότιτλους)

Ευχαριστώ.