Ποιο μοντέλο είναι?εγω αντιθετα οσες εχω δει με κασετα δεν με επεισαν με την ποιοτητα εικονας !
Αντιθετως η SONY του αδερφου μου που γραφει σε μικρα DVD εχει ΑΨΟΓΗ εικονα !!!!
και παιζει σε οποιο πλαυερ θες ....πατ κιουτ !!!
και πεντακαναλο ηχο σουραουντ ναουμ ....
μονο που ξεπερναει τα 400 .......
αλλα θα βρεις και πιο φτηνες με εξισου καλη εικονα ...αλλα λιγοτερες ευκολιες η εχτρα ...
με χιλια να παρεις με δισκακι !!! απιστευτη ευκολια και καλη εως πολυ καλη εικονα στα ακριβα μοντελα ....
εγω αντιθετα οσες εχω δει με κασετα δεν με επεισαν με την ποιοτητα εικονας !
Αντιθετως η SONY του αδερφου μου που γραφει σε μικρα DVD εχει ΑΨΟΓΗ εικονα !!!!
και παιζει σε οποιο πλαυερ θες ....πατ κιουτ !!!
και πεντακαναλο ηχο σουραουντ ναουμ ......
Βαγγέλη, έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δώ ποιά βιντεοκάμερα που γράφει απ' ευθείας σε DVD έχει καλύτερο αποτέλεσμα από μια αντίστοιχη που γράφει σε Mini DV...
Μέχρι στιγμής δεν έχω δεί καμία.... :nounder:
το mini-DV ειναι πολυ καλυτερο κατα τη γνωμη μου. Συμφωνω απολυτα με τον Γιώργο.
Δεν λέω, μπορεί θεωρητικά το format miniDV να δίνει πιο ποιοτικά αποτελέσματα απο το MPEG2 που χρησιμοποιείται στις κάμερες με HDD, αλλά αν τελικά η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο εμφανής, μήπως η αγορά μιας HDD κάμερας είναι πιο σωστή λύση λόγο των ευκολιών που προσφέρει?
(κάντε μια σύγκριση μεταξύ ενός VHS video kai ενός DVR me HDD).
Βαγγέλη, έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δώ ποιά βιντεοκάμερα που γράφει απ' ευθείας σε DVD έχει καλύτερο αποτέλεσμα από μια αντίστοιχη που γράφει σε Mini DV...
Μέχρι στιγμής δεν έχω δεί καμία.... :nounder:
εκτος και αν ενοουμε την εξης φαση .....
ολοι η οικογενεια και οι καλεσμενοι να κοιτουν την εικονα της καμερας miniDV συνδεδεμενης απευθειας στην τηλεοραση και οταν καθε φορα που θελεις να την ξαναδεις την κασετα βαλε παλι την καμερα στην τηλεοραση.......
.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.