blu ray ανωριμη παγιδα

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
μπηκαν στο τριπακι οσοι το ειδαν
οι εμπειροι θεατες σαφως ειδαν μια καλυτερη εικονα
και προχωρησαν σε αγορα
οι φρεσκοι θαμπωθηκαν με το νεο και εσπρωξαν και αυτοι λεφτα
το θεμα ειναι οτι θα ερθουν τα μηχανακια με προδιαγραφη 2,0 +
και θα ξαναμπουν στο τριπακι γιατι δεν γινεται αλλιως
το κολπο δουλεψε
αν βεβαια σε 1-2 χρονια η τεχνολογια ωριμασει ισως να εχει βγει κατι πιο νεο τοτε
και η μηχανη του πουλαω δουλευει ρολοι

Το 2.0+ δεν προσφέρει καλύτερη εικόνα ή ήχο. Προσφέρει κάποια extras παραπάνω τα οποία κατεβάζει από internet.

Τα βασικα specifications ( BD-Video ) τα τηρούν όλα τα players.

Προσωπικά ελάχιστα με ενδιαφέρει το profile 2.0. Τα bonus meterial στα δισκάκια ήταν πάντα κατι αδιάφορο για εμένα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Blu-ray_Disc#Player_profiles

μπηκαν στο τριπακι οσοι το ειδαν
οι εμπειροι θεατες σαφως ειδαν μια καλυτερη εικονα
και προχωρησαν σε αγορα
οι φρεσκοι θαμπωθηκαν με το νεο και εσπρωξαν και αυτοι λεφτα
το θεμα ειναι οτι θα ερθουν τα μηχανακια με προδιαγραφη 2,0 +
και θα ξαναμπουν στο τριπακι γιατι δεν γινεται αλλιως
το κολπο δουλεψε
αν βεβαια σε 1-2 χρονια η τεχνολογια ωριμασει ισως να εχει βγει κατι πιο νεο τοτε
και η μηχανη του πουλαω δουλευει ρολοι

μην λες τετοια, θα σε αφορισει κανας πρακτορας της Σονυ. :ernaehrung004:

υγ
κυκλοφορουν αναμεσα μας

Μια καλή πηγή είναι αντικειμενικά καλή από τις επιδόσεις της και όχι τόσο από τη γαρνιτούρα. Σιγά μη σκάσω αν δεν έχω profile 2.0
Aν η απεικόνιση, η σταθερότητα στη κίνηση και η γενική απόδοση ενός player καλύπτουν τα ζητούμενα της τεχνολογίας υψηλής ευκρίνειας, έχω καλυφθεί.
Τα άλλα θα με ψήσουν μόνο αν δεν βάλω χέρι στη τσέπη.

Το ποστ σου είναι trolling και flamebait φίλε argi, και δεν προσφέρει κάτι καινούριο στην συζήτηση ούτε και επιχειρήματα που δικαιολογούν τον τίτλο του, αλλά μάλλον σκοπό έχει την στείρα αντιπαράθεση και τη δημιουργία έντασης. -bye-

αν θυμαμαι καλα το 2,0 υπαρχει για να παιζει ασυμπιεστα τα νεα φορμα
τουλαχιστον ετσι γραφουν τα περιοδικα

Απάντηση: Re: blu ray ανωριμη παγιδα

Το ποστ σου είναι trolling και flamebait φίλε argi, και δεν προσφέρει κάτι καινούριο στην συζήτηση ούτε και επιχειρήματα που δικαιολογούν τον τίτλο του, αλλά μάλλον σκοπό έχει την στείρα αντιπαράθεση και τη δημιουργία έντασης. -bye-
το αν πεφτει καποιος στην παγιδα εχει ξανααναφερθει καπου ?
που?
αν τα επιχειρηματα δεν σε αγγιζουν δικαιωμα σου
καποιους αλλους τους αγγιζουν
στειρα και αντιπαραθεση δεν υφισταται μιας και δεν αναφερα κατι απο το μακαριστο στρατοπαιδο
που ειδες την ενταση?
συζητηση κανουμε
αν τωρα τον διαλογο τον βλεπεις σαν στειρα αντιπαραθεση δικαιωμα σου
οπως δικο μου να βλεπω κατι που μου μοιαζει για φακα
αν καποιοι το βλεπουν τυρι καλως βλεπουν

Απάντηση: Re: blu ray ανωριμη παγιδα

Μάλλον το δικό σου είναι ότι περιγράφεις

Οσα δισκακια εχω παρει με δισκο εχτρα υλικο ΠΟΤΕ δεν το εχω δει αυτο το εχτρα υλικο !

οποτε ειναι για μενα αχρηστο !
Εικονα και ηχο να εχουν τελειο και τα αδιαφορα μπλα μπλα εχτρας ειναι παραπανισια και αχρηστα!

Κι εγώ μια από τα ίδια. Ποτέ δεν είδα extra features σε κάποιο δισκάκι. Εδώ ψάχνουμε χρόνο να δούμε μια ταινία, τα έξτρα θα δούμε?? :damnyou:

Eντάξει, υπάρχουν ταινίες που δεν θες να τελειώσουν ποτέ, ή άλλες που έχουν τόσο ενδιαφέρον story που μια παραπάνω πληροφορία από τα extras είναι ιδανική. Θυμάμαι για παράδειγμα όταν είχα δει το Blow πόσο πλάκα είχα πάθει μόλις είδα συνέντευξη του αληθινού ήρωα για την οποία μιλάει η ταινία, μέσα από τη φυλακή. Ήταν σοκ.
Τα extras είναι μια χαρά.
Το θέμα είναι ότι extras θα έχουν τα blue ray έτσι κι αλλιώς. Το profile 2.0 θα είναι extras πάνω στα extras... δεν τρέχει και τίποτα.

Re: Απάντηση: blu ray ανωριμη παγιδα

Εικονα και ηχο να εχουν τελειο και τα αδιαφορα μπλα μπλα εχτρας ειναι παραπανισια και αχρηστα!

+1 (με πολλά πολλά μηδενικά απο πίσω απο τον άσσο)

ΥΓ: Βαγγέλη χρόνια σου πολλά έστω και ετεροχρονισμένα !

Ο κινηματογράφος είναι μαγεία, τα extras χαλάνε αυτή τη μαγεία!!!!

Η κουβέντα με τις επονομαζόμενες παγίδες στην αγορά αποτελούν κοινοτυπία πια. Το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί κανείς και για τις τηλεοράσεις τύπου HD Ready που πριν "αλέκτωρ λαλήσει τρις" ...τσουπ οι Full HD σε αναταγωνιστικές πλέον τιμές. Έτσι είναι στο χώρο του marketing που σχετίζεται με την τεχνολογία. Αυτό που σήμερα αγοράζεις χρυσάφι σαν φρικίο της τεχνολογίας, σαν κολλημένος γκατζετάκιας (και γω τέτοιος είμαι) αύριο θα είναι ένα τεχνολογικό απολίθωμα.
Η κουβέντα πάντως αυτή νομίζω πως έρχεται ούτως ή άλλως πολύ πρώιμα μιας και το BD παρά την νίκη του στην μάχη επικράτησης με το HD DVD είναι ακόμη στην παιδική του ηλικία και έχει λίγα χρόνια ακόμη μπροστά του.
Εγώ προσωπικά αρκούμαι με ότι έχω αυτή τη στιγμή. Αν αύριο - μεθαύριο βγει κάτι άλλο πάλι το ίδιο θα κάνω.......βοοοουυυυυρρρρρρ. :)
Τους υπόλοιπους που ανησυχούν για τα "πεταμένα τους λεφτά" του σέβομαι μεν αλλά δεν μπορώ να μη αναφερθώ στο ότι δεν πρέπει να δείχνουν άγνοια αγοράς καθώς και στο να δέχονται το γεγονός πως πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που πάντα θα κάνουν το "ψώνιο" τους.

Σωστά είναι αυτά, φίλε xamurabi, αλλά υπάρχουν κάποιες διαφορές.

Άλλο να επενδύεις σε ένα νέο format, αναλαμβάνοντας το ρίσκο ότι μπορεί να μην πιάσει, και άλλο να επενδύεις σε ένα ημιτελές format, αγοράζοντας ένα εν τη γενέσει του παρωχημένο μηχάνημα.

Re: Απάντηση: blu ray ανωριμη παγιδα

Σωστά είναι αυτά, φίλε xamurabi, αλλά υπάρχουν κάποιες διαφορές.

Άλλο να επενδύεις σε ένα νέο format, αναλαμβάνοντας το ρίσκο ότι μπορεί να μην πιάσει, και άλλο να επενδύεις σε ένα ημιτελές format, αγοράζοντας ένα εν τη γενέσει του παρωχημένο μηχάνημα.

Νομίζω πως η λέξη "επένδυση" είναι μάλλον υπερβολική στην τεχνολογία. Αυτοί που επενδύουν στην τεχνολογία είναι αυτοί που πουλάνε. Όχι αυτοί που αγοράζουν. Εμείς που αγοράζουμε και εξηγούμαι σ'αυτό, πρέπει ΠΑΝΤΑ να ψάχνουμε πριν αγοράσουμε! Όταν όμως έχουμε κάτι νεωτεριστικό και μάλιστα με αντίπαλον δέος ένα άλλο φορμά αναλαμβάνουμε πάντα ρίσκο. Το ρίσκο δεν σε υποχρεώνει κανένας να το πάρεις. Ούτε και το Blu Ray player σε υποχρεώνει να το πάρεις! Αλλά το αγοράζεις έστω και αν είναι ημιτελές. Δεν το αγοράζεις σαν ώριμο φρούτο. Θα είσαι αφελής αν το κάνεις αυτό. Απλά το κάνεις γνωρίζοντας τις συνέπειες. Όσοι έχουν επιφυλάξεις μπορούν να περιμένουν και σίγουρα δε θα χάσουν λεφτά παρά μόνο λίγο χρόνο!

Δε διαφωνούμε. Την όλη διαφορά μεταξύ απάτης και τιμιότητας την κάνει η πληροφόρηση ή η σκόπιμη διαστρέβλωσή της.

Όσοι έπαιρναν HD DVD (και SACD και DVD και CD...) ήξεραν ότι αγοράζουν ένα νέο format που προσπαθεί να αντικαταστήσει το προηγούμενο. Αν έπιανε, έχει καλώς. Αν όχι, κρίμα.

Άλλα το BD profile 1.0 πλασαρίστηκε ως έτοιμο προϊόν, ενώ ήταν... beta. Εδώ έχουμε απόκρυψη της αλήθειας από μια μεγάλη μερίδα κοινού.

Ελάχιστα διαφορετικές, οι τηλεοράσεις HD ready, οι οποίες, αν και καθόλα αξιοπρεπείς λειτουργικά, φοράνε αυτό το αποπροσανατολιστικό λογότυπο για να τραβήξουν πελατεία μέσω εντυπώσεων.

Για τελευταία φορά : Το προφιλ 1.0 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BETA! Ο,τιδήποτε άλλο από ενημερωμένο καταναλωτή το θεωρώ ΨΕΜΑ. ΟΛΕΣ οι ταινίες παίζουν κανονικά σε όλα τα player (εκτός αν ψάξουμε καμιά περίεργη ασυμβατότητα, που διορθώνεται όμως πάντα με firmware). Πείτε αν θέλετε ότι τα 1.0 είναι "φτωχά", ή "βασικά", ή ξεπερασμένα ΠΛΕΟΝ. Αλλά Beta ούτε είναι ούτε υπήρξαν ποτέ. Και όποιος πήρε player ΤΟΣΟ νωρίς μια χαρά τα ήξερε και τα προφίλ και όλα.

... (εκτός αν ψάξουμε καμιά περίεργη ασυμβατότητα, που διορθώνεται όμως πάντα με firmware)....

Αν έχεις PS3 τότε όντως διορθώνεται με firmware ... αλλά δεν αγόρασαν ΟΛΟΙ PS3 !!!!!

Τοσα και τόσα επιτραπέζια players βγήκαν. Είδες πολλά να δίνουν firmware upgrades ? Για ψάξε το λίγο ....

Μην κρίνεις απο μια παιχνιδομηχανή, κρίνε απο τις πιο Hi End υλοποιήσεις... Και επίσης βρές μου κάποια (ακόμα και PS3) που να σεβάστηκε τον ΗΧΟ του format και όχι μόνο την εικόνα !