BOHΘΕΙΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Status
Not open for further replies.

Angela12

New member
1 May 2011
1
Αγαπητά μέλη του forum καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Σιάκα Άντζελα και είμαι φοιτήτρια στο ΤΕΙ Αθήνας.
Στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας, διεξάγω μια έρυνα με θέμα την καταναλωτική συμπεριφορά των μελών ενός forum.

Θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα αν μου απαντούσατε στο ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο παρακάτω link.

http://www.kwiksurveys.com?s=IBNIGN_917add3a

Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν από την έρευνα θα αποτελέσουν αποκλειστικά και μόνο αντικείμενο επιστημονικής μελέτης και δεν θα διατεθούν προς εκμετάλλευση σε καμία κερδοσκοπική ή άλλου είδους επιχείρηση.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας σε αυτήν την πρώτη μου ερευνιτική προσπάθεια.

Θα γινω κακος....
εκτος το ποστ του VaSiLiS-T θα αναφερω οτι το μελος μπηκε στο φορουμ μονο και μονο για αυτο το λογο!

Αγαπητά μέλη του forum καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Σιάκα Άντζελα και είμαι φοιτήτρια στο ΤΕΙ Αθήνας.
Στα πλαίσια της πτυχιακής μου εργασίας, διεξάγω μια έρυνα με θέμα την καταναλωτική συμπεριφορά των μελών ενός forum.

Θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα αν μου απαντούσατε στο ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στο παρακάτω link.

http://www.kwiksurveys.com?s=IBNIGN_917add3a

Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν από την έρευνα θα αποτελέσουν αποκλειστικά και μόνο αντικείμενο επιστημονικής μελέτης και δεν θα διατεθούν προς εκμετάλλευση σε καμία κερδοσκοπική ή άλλου είδους επιχείρηση.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας σε αυτήν την πρώτη μου ερευνιτική προσπάθεια.

ονομαζεσαι αλλιως απ αυτο που λες και δεν εισαι φοιτητρια και δεν κανεις εργασια και δουλευεις για καποια εταιρεια απ αυτες που τηλεφωνουν οποτε τους ερθει να πουλησουν ο,τι τους ερθει ...

και λες και ψεματα ...

Τι έγινε ρε παιδιά; Βγάλαμε και απόφαση ότι είναι "μούφα" η ιστορία; Με τι στοιχεία; Ότι το survey ανέβηκε σε free site; Εσείς αν ήσασταν φοιτητές που θα το ανεβάζατε;

Το νήμα παραμένει ανοιχτό. Όσοι δεν εμπιστεύονται το μέλος που το ξεκίνησε απλά ας μην λάβουν μέρος. Εγώ έλαβα.

Σωστά τα λέει ο ΓΔ μας. Όποιος εμπιστεύεται την Angela12, με ένα μόλις ποστ μπορείτε να γίνετε ένα ακόμα στατιστικό δείγμα.

ονομαζεσαι αλλιως απ αυτο που λες και δεν εισαι φοιτητρια και δεν κανεις εργασια και δουλευεις για καποια εταιρεια απ αυτες που τηλεφωνουν οποτε τους ερθει να πουλησουν ο,τι τους ερθει ...

και λες και ψεματα ...

συν υπογράφω

Eάν απαντήσει με στοιχεία η Αντζελα ότι δεν είναι μούφα ,,, ζητώ ταπεινά συγνώμη ,,και στα ίσα ένα 3ημερο ban για πάρτυ μου

Απάντηση: Re: BOHΘΕΙΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

συν υπογράφω

Eάν απαντήσει με στοιχεία η Αντζελα ότι δεν είναι μούφα ,,, ζητώ ταπεινά συγνώμη ,,και στα ίσα ένα 3ημερο ban για πάρτυ μου

Με 5θήμερο και 12 βουρδουλιές είμαι μέσα!!!:D:D

Status
Not open for further replies.