Βοηθεια απο οποιον μπορει....

18 June 2006
812
Επειδη ο πατερας μου εχει καρκινο στην κυστη και χρειαζεται αφαιρεση της κυστης,μας ζητησαν 10 μπουκαλες αιμα....

Οποιος θελει και μπορει να δωσει αιμα θα του ειμαι υποχρεωμενος...
Θα δωσει αιμα στο ονομα Κεφαλας Λεωνιδας....ειναι στην βουλα..αλλα νομιζω οτι μπορει να δωθει και σε αλλο νοσοκομειο....

Ευχαριστω.....

Τα θερμότερα μου περαστικά καταρχήν Κώστα.
Δυστυχώς πριν πολύ λίγο καιρό έδωσα αίμα για τον δικό μου πατέρα κ δεν μπορώ να ξαναδώσω.
Πάντως σε οποιοδήποτε νοσοκομείο μπορείς να δώσεις, στην κάρτα που γράφεις στοιχεία πριν, αναφέρεις για ποιον ασθενή είναι κ σε πιο νοσοκομείο.

και εγω αυριο θα παω στο Λαικο που ειμαι και αιμοδοτης

περαστικα Κωστακο

Κωστα περαστικα στον πατερα σου! Δυστυχως ειμαι στην κατηγορια ανθρωπων που δεν μπορουν να δωσουν αιμα...

κρίμα και μόλις χθες έδωσα για το θείο μου. Το ξέρω οτι δεν βοηθάω έτσι αλλά εύχομαι ειλικρινά περαστικά του.

Παιδια ευχαριστω πολυ ολους,ανεξαρτητος ποιος θα δωσει η αιμα η οχι.....
Να εισται καλα...γι'αυτο λεμε πρωτα η υγεια και μετα ολα τα αλλα...

Να πω οτι η ο πατερας μου δεν ειναι μεσα στο νοσοκομειο μιας και περιμενουμε να βρεθει πρωτα το αιμα και μετα να γινει η επεμβαση.....
βλεπετε ειναι περιεργα αυτα τα πραγματα.....
.....εχεις αιμα οκ...δεν εχεις περιμενε..!!!

Νασται καλα.....

Να σας πω και κατι το οποιο εμαθα απο τους γιατρους.....

Ο καρκινος κυστης προερχετε καθαρα απο το ΤΣΙΓΑΡΟ
και ειναι ο μονος που 99% δεν κανει μετασταση κατα την αφαιρεση.....
Δημιουργειτε λογο φιλτραρισματος στην κυστη απο την νικοτινη......
Οποτε μαγκες......κοψιμο ......γιατι μετα αχρηστευετε ενα σημαντικο κομματι του αντρα και ας βρισκεσε σε μεγαλη ηλικια.......εστω και ψυχολογικα.....καταλαβατε..ε.

Last edited:
Φιλε Κωστα περαστικα και απο εμενα. Δυστηχως και εγω δεν μπορω να δωσω αλλα θα προσπαθησω μεσω φιλων να σε βοηθησω.
Θα ηθελα να κανω και μια προταση στους συντονιστες, σαν minimum βοηθεια, να βρεθει τροπος καποια σημαντικα θεματα οπως αυτο ,να ειναι παντα σε πρωτη προβολη για να το δουν ολοι.
Ισως ατομα που μπορουν να βοηθησουν και δεν το εχουν δει, με αυτον τον τροπο να ενημερωθουν.
Κωστα και παλι περαστικα για τον πατερα σου και καλο κουραγιο για σενα και την υπολοιπη οικογενεια.

Κώστα να ξέρεις ότι θα ήμουν απο τους πρώτους για αυτη την συνισφορά.Ομως αυτο το διάστημα και ανά 3 ημέρες σχεδόν κάνω ναρκώσεις για επισκευή-θεραπεία των μισών δοντιών μου, και αυτο απο μόνο του ,με αποκλείει...
Εύχομαι γρήγορα να μαζευτεί το αίμα που χρειάζεται, για να έρθουν τα περαστικά άμεσα.

θα κατέβω απο ευαγγελισμό αύριο να δώσω , ξέρει κανείς μέχρι τι ώρες είναι ?

δεν ξυπνάω κ ιδιαίτερα νωρίς τελευταία

Παιδια ευχαριστω.....δεν ξερετε πως αισθανομαι.!!!!!

Θα ηθελα απλως για επιβεβαιωση οταν δωσετε αιμα να το γραψετε για να ειμαι σιγουρος ........

Χιλια ευχαριστω.......!!!!!!!!

Να φανταστειτε οτι εγω δεν μπορω να δωσω αιμα.......!!!!!!!!
Δεν φανταζεσται πως αισθανομαι....
Γιαννη καταλαβαινω απολυτα και εσενα και ολους.....

Κώστα γρήγορα να γίνει η επέμβαση και γρήγορα να αναρρώσει. είναι τέτοια η εποχή που όλοι τρέχουμε τους πατεράδες μας, τί να γίνει.. Περαστικά του και κουράγιο.

Το θέμα έγινε sticky. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει.

Κώστα, εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Μακάρι να μπορούσα και να βοηθήσω, αλλά όσες φορές έχω προσπαθήσει να δώσω αίμα, με διώχνουν.
Κουράγιο!

Να σας πω και κατι το οποιο εμαθα απο τους γιατρους.....

Ο καρκινος κυστης προερχετε καθαρα απο το ΤΣΙΓΑΡΟ
και ειναι ο μονος που 99% δεν κανει μετασταση κατα την αφαιρεση.....
Δημιουργειτε λογο φιλτραρισματος στην κυστη απο την νικοτινη......
Οποτε μαγκες......κοψιμο ......γιατι μετα αχρηστευετε ενα σημαντικο κομματι του αντρα και ας βρισκεσε σε μεγαλη ηλικια.......εστω και ψυχολογικα.....καταλαβατε..ε.

Αυτό το μήνυμα του Κώστα ελπίζω να αφυπνίσει κάποιους και το στρατόπεδο των μη καπνιστών να κερδίσει μερικούς ακόμη συμμάχους.

Μα γιατί σώνει και καλά θέλετε να πεθάνετε μια ώρα γρηγορότερα? :slapface:

Παιδια ευχαριστω.....δεν ξερετε πως αισθανομαι.!!!!!

Θα ηθελα απλως για επιβεβαιωση οταν δωσετε αιμα να το γραψετε για να ειμαι σιγουρος ........

Χιλια ευχαριστω.......!!!!!!!!

Να φανταστειτε οτι εγω δεν μπορω να δωσω αιμα.......!!!!!!!!
Δεν φανταζεσται πως αισθανομαι....
Γιαννη καταλαβαινω απολυτα και εσενα και ολους.....

Κώστα θέλω πολύ να βοηθήσω, άλλωστε ήμουν αυτός που άνοιξε θέμα στην κατηγορία Ανακοινώσεις-Προτάσεις, ωστόσο λόγω μιας εξαιρετικά επίμονης ίωσης χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, επειδή είμαι αιμοδότης και το γνωρίζω για να δώσεις αίμα πρέπει να μην παίρενεις ούτε ασπιρίνη.
Εάν υπάρχει ωστόσο κάποιος φίλος που να γνωρίζει περισσότερα στείλτε π.μ και έφυγα για να δώσω κι εγώ.
Εάν δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός ως προς το πότε θα πρέπει να συγκεντωθεί το αίμα θα είμαι σε θέση να μπορώ από την Παρασκευή και μετά ή καλύτερα από Δευτέρα.
Εύχομαι περαστικά !!!

Εάν δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός ως προς το πότε θα πρέπει να συγκεντωθεί το αίμα θα είμαι σε θέση να μπορώ από την Παρασκευή και μετά ή καλύτερα από Δευτέρα.
Εύχομαι περαστικά !!!

Δεν υπαρχει περιορισμος χρονου....
Περιμενουμαι να μαζευτη η ποσοτητα και μετα θα γινει η επεμβαση.....

Και οσο ευκολη επεμβαση μπορει να ακουγετε...δεν ειναι...ο γιατρος ειπε γυρω στις 6-7 ωρες χρειαζεται..!!!!!!!!

Σε ευχαριστω παντως για το ενδιαφερων σου.....και ολους φυσικα....