βοηθεια εβαλα λαθος flashimage στο Dream 500-s

b_bil2

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,497
παιδια βοηθεια εβαλα λαθος flashimage στο Dream 500-s συγκεκριμενα του 7020 και μου κολισε στην αρχη ο δεκτης !!! τωρα φυσικα δεν κανει τιποτα ουτε μ αφηνη να τον φλασαρο γιατι δεν τον βλεπει ..
Υπαρχει κατι σαν hardreset ? του δεκτη ? τη να κανω πελαγωσα και ειναι να τον παω στο μαγαζι το βραδυ ,οποιος μπορει ας βοηθηση στην βλακεια και απροσεξεια που εκανα ....

αυτο το ελησα φιλε AlexT το προβλημα που εχω τωρα ειναι
1.πως μπορω να δω απο το dream 500s την πληρωμενη μου καρτα nova ! αλλαξα μερικα flash image βαζω την καρτα nova αλλα τιποτα (ασχετο η νοβα στον 500 παιζει προς τα επανω το τσιπ η προς τα κατω ?)
2. μπορεις να με βοηθησης να δω την καρτα μου και με ποιο flash image ? χρειαζετε και κατι αλλο ?

λιγο ψαξιμο που εκανα,και καταλαβα ελαχιστα ειναι οτι χρειαζεται και καποιο αρχειο CCcam ?
και αν χρειαζεται που ειναι και πως το περναμε αυτο ?
τοσο δυσκολο ειναι να δω νοβα ρε γ...ο ???

Last edited:
Απάντηση: Re: βοηθεια εβαλα λαθος flashimage στο Dream 500-s

αυτο το ελησα φιλε AlexT το προβλημα που εχω τωρα ειναι
1.πως μπορω να δω απο το dream 500s την πληρωμενη μου καρτα nova ! αλλαξα μερικα flash image βαζω την καρτα nova αλλα τιποτα (ασχετο η νοβα στον 500 παιζει προς τα επανω το τσιπ η προς τα κατω ?)
2. μπορεις να με βοηθησης να δω την καρτα μου και με ποιο flash image ? χρειαζετε και κατι αλλο ?

λιγο ψαξιμο που εκανα,και καταλαβα ελαχιστα ειναι οτι χρειαζεται και καποιο αρχειο CCcam ?
και αν χρειαζεται που ειναι και πως το περναμε αυτο ?
τοσο δυσκολο ειναι να δω νοβα ρε γ...ο ???
Δεν έχει σχέση με το flash image αλλά με τον εμουλατορα και το τσιπάκι της κάρτας πάντα κοιτάει προς τα κάτω. (face down)
Απ' ότι έχει γραφεί εδώ, η κάρτα της Νοβα παίζει με scam (μόνο του) και με cccam σε συνδυασμό με newcs. Και τα δύο τα κατεβάζεις από το πανελ του image.