- 14 July 2006
- 948
παιδια μια βοηθεια απο τους κατοχους 875-905 τους οποιους εχει γινη η αγορα απο γερμανια .εχω στειλη σε τρια καταστηματα Email για τον 875 και δεν εχω λαβη απαντηση.Σας ευχαριστω.
o 905 1399 από technikdirekt.de
http://www.technikdirekt.de/main/de...language=de&SESSIONID=00000&landingCountry=gr
ψηνομαι!!!
Φιλε zazou8 σε μαυρο τον παραγγειλες?Απο που θα παραλαβεις κ σε ποσες μερες περιπου?
Ναι σε μαύρο. Περιμένω σε περίπου μια εβδομάδα και θα έρθει κατευθείαν σπίτι με ειδική μεταφορική του Technikdirekt. Από φίλο που είχε παραγγείλει τον 875 από το ίδιο μαγαζί περίπου τόσο του έκανε. Βέβαια πρέπει να αναφέρω ότι ο συγκεκριμένος ήταν άτυχος μιας και έπεσε σε μοντέλο που υπερθερμαινόταν με αποτέλεσμα να κλείνει αυτόματα και τον έστειλε πίσω. Ελπίζω να μην τύχω σε ίδια περίπτωση
Μάλιστα του έστειλαν άνθρωπο και τον παρέλαβε από το σπίτι του!!! Για να μαθαίνουν από υπηρεσίες οι ελληνικές εταιρίες..!!
...και πανω που ειπα οτι επιτελους κατεληξα ας τον παραγγειλω, μου'ρ8ε μια ξενερα!!! :ADFADF1:
Εμένα να δεις...αλλά παρ' όλ' αυτά προχώρησα. Ελπίζω ότι δεν θα τύχω σε ίδια περίπτωση μιας και μέχρι στιγμής δεν το έχω ακούσει σε 905 αλλά μόνο σε 875 όπως επίσης και ότι ο φίλος μου δεν τον είχε ελεύθερο πανταχώθεν αλλά μέσα σε έπιπλο ανοικτό μόνο από μπροστά και με 3-4 εκ. πάνω και δεξιά αριστερά.
o 905 apoti diavasa den exi tetia provlimata, ke ondos o xoros tou filou sou itan poli ligos...
p.s. mallon pires ton telefteo 905 apo to katastima den exi alla pros to paron... !!
Ελπίζω ότι δεν θα τύχω σε ίδια περίπτωση μιας και μέχρι στιγμής δεν το έχω ακούσει σε 905 αλλά μόνο σε 875
Δεν 8ελω να σας απογοητευσω (και εγω μεσα στο group αφου για αυτους ενδιαφερομαι και εγω) αλλα... εσωτερικα ολοιδια μηχανηματα ειναι και τα 2 (875/905), οτι εχει ακουστει για το ενα, ακουστηκε και για το αλλο. Σε ενα review ξενου γνωστου περιοδικου του χωρου, του οποιου αρθρου ο συγγραφεας κανει μπαμ οτι ειναι Ονκιακιας, τονιζει με bold και γραμματοσειρα για Κυκλωπες... "THESE THINGS RUNS EXTREMELY HOT".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.