ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ SCOOTER.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,396
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Να πω ότι δεν είχα ποτέ μηχανή στη ζωή μου.
Η παρακάτω προσφορά με κάνει όμως να το σκέφτομαι στα πλαίσια περιορισμού των εξόδων για καύσιμα.Κάνω κάθε μερα περίπου 30 με 40 χιλιόμετρα.
Μιλάει για ένα τελικό κόστος αγοράς του σκούτερ στα 1.440 ευρώ.
Τι λέτε?
.
.
.

99 για ένα κουπόνι για να αποκτήσετε 1.000 έκπτωση για την αγορά ενός ολοκαίνουριου Scooter LIFAN ELITE 250cc για ατελείωτα χιλιόμετρα και οικονομία, με 2ετή εγγύηση της εισαγωγικής εταιρείας E&S Motors A.E., θυγατρικής της Subaru Motors Hellas ABEE
99

Όροι και Στοιχεία

Ισχύει από 9/1/2012 έως 31/1/2012.
Κάθε εκπτωτικό κουπόνι έχει αρχική αξία 1.000 και χρησιμοποιείται για την αγορά ενός ολοκαίνουριου - ετοιμοπαράδοτου SCOOTER LIFAN ELITE 250cc, σε μαύρο, λευκό ή ασημί χρώμα, για ατελείωτα χιλιόμετρα και οικονομία, με 2ετή εγγύηση της εισαγωγικής εταιρείας E&S Motors A.E. www.lifanmoto.gr, θυγατρικής της Subaru Motors Hellas ABEE.
Το συνολικό κόστος της αγοράς είναι 2.440 και η διαφορά που προκύπτει, όταν εξαργυρώσετε το εκπτωτικό κουπόνι σας, είναι 1.440 , η οποία εξοφλείται απευθείας στο κεντρικό κατάστημα της εισαγωγικής εταιρείας E&S Motors AE, θυγατρικής της Subaru Motors Hellas ABEE.
Η προσφορά δεν περιλαμβάνει τα τέλη ταξινόμησης, μεταφορικά, πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας

Όλα καλά αλλά το μόνο που με προβληματίζει είναι η ράτσα. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστα.
Κάνε ένα κόπο και στείλε mail σε κανα περιοδικό με μηχανές να δεις τι θα σου πουν.

Αν πάλι θες να πας σε δοκιμασμένη λύση, από προσωπική εμπειρία : Piaggio Typhoon 50cc . 88.900 χλμ and still going!!! Για τα "ατελείωτα χιλιόμετρα" που έλεγες. Service κάθε 5.000 χλμ. σε εξουσιοδοτημένο της Piaggio με κόστος 30-80 . Δεν έχει βγάλει ούτε μία μεγάλη ζημιά!!!! Και δε με έχει αφήσει ποτέ!!!! Αγορά το έτος 2000.

Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ SCOOTER.

Σ´ευχαριστώ πολύ.Στο νετ που εψαξα,βρήκα μονο ενα τεστ από ένα άλλο της ιδιας Κινέζικης εταιρείας.Και εδώ που τσ λέμε,τι μεγάλη ζημιά μπορεί να βγάλει;

Στα 250cc ???

Ενα φιλαρακι εχει ενα τέτοιο και μάλιστα καλο και κόλλησαν τα ρουλεμαν. Παραλίγο να σκοτωθεί. Ντάξει σπάνιο αλλά συμβαίνει. Μόνο για 2 ρουλεμαν μαζί με εργασία 3,5 κατοστάρικα......Καλό ε?

Ρε σύ Σωκράτη δεν αφηνεις το κινέζικο για ένα sh or xmax θα δώσεις 5000 αλλα θα έχεις τ κεφάλι σου ήσυχο.

Γι αυτό σου λέω!!!!!!

Piaggio Typhoon 50cc με 1600 και για τα χιλιόμετρα που κάνεις είναι μια χαρά.

Τώρα αν θες να πας μια Κόρινθο ή μια Χαλκίδα ή να το φορτώνεις πολύ δεν κάνει.

Γι αυτό σου λέω!!!!!!

Piaggio Typhoon 50cc με 1600 και για τα χιλιόμετρα που κάνεις είναι μια χαρά.

Τώρα αν θες να πας μια Κόρινθο ή μια Χαλκίδα ή να το φορτώνεις πολύ δεν κάνει.

το δίχρονο έχεις?

για δες λίγο και τα ΚΥΜCΟ Αgility. Η εταιρεία ειναι απο Ταϊβαν, πρωην θυγατρική της Χοντα, που τείνει να την ξεπεράσει. Έχει αρκετά καλό και αξιόπιστο ονομα στις αγορές. Συναγωνίζεται κυρίως τα SYM. Προσωπικά έχω το Agility 150 εδώ και ένα χρόνο στην κατοχή μου και είμαι υπερευχαριστημένος για περίπου 7.000χλμ που έχουμε ήδη στο ιστορικό μας.Η τελική τιμή δώθηκε από την αλυσίδα καταστημάτων MotoVinios, και ήταν 1.890

Re: Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ SCOOTER.

για το agility 200 τι γνώμη έχεις ?

για δες λίγο και τα ΚΥΜCΟ Αgility. Η εταιρεία ειναι απο Ταϊβαν, πρωην θυγατρική της Χοντα, που τείνει να την ξεπεράσει. Έχει αρκετά καλό και αξιόπιστο ονομα στις αγορές. Συναγωνίζεται κυρίως τα SYM. Προσωπικά έχω το Agility 150 εδώ και ένα χρόνο στην κατοχή μου και είμαι υπερευχαριστημένος για περίπου 7.000χλμ που έχουμε ήδη στο ιστορικό μας.Η τελική τιμή δώθηκε από την αλυσίδα καταστημάτων MotoVinios, και ήταν 1.890

Σε αυτό εδώ το φόρουμ ένα απλό ΟΧΙ δεν είναι αρκετό.Συνηθίζουμε να τεκμηριώνουμε τις απαντήσεις μας.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Μάλλον θα κοιτάξω προς το ΚΥΜCΟ Αgility.
Δημήτρη το να αλλάζω ταχύτητες μου φαίνεται όχι απλά βουνό-αφού δεν είχα ποτέ μου μηχανή-αλλά και επικίνδυνο(για εμενα πάντα).

αντιθετως ,δεν ειναι δυσκολο !
εαν μουγκριζει αλλαζεις ταχυτητα εαν δεν τραβαει παλι αλλαζεις ταχυτητα !
ασε που δουλευει και σαν φρενο !
στριβει καλυτερα , φρεναρει καλυτερα !
μυδενικο σερβις σε σχεση με σκουτερ αποδεδειγμενα σκυλος το μοτερ !
μιλαμε παντα για παπι yamaha , kawasaki , honda kymco !
εγω με αυτη την σειρα θα αγοραζα !

μειονεκτημα μονο οτι βρεχονται τα ποδια σου απο νερα , λακουβες ...

Σωκρατη, δεδομενου του οτι δεν εχεις εμπειρια απο δικλικλα, δεν εισαι 18 χρονων (φανταζομαι), κινεισαι σε δρομο χωρις κινηση (αρα καποιοι πανε οπως θελουν), η αποψη μου ειναι αστα για αυτους που τα "κατεχουν"

Στα 1500 ευρω, (παραδειγματος χαρην) μπορεις να παρεις κατι σαν και αυτο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1993594/

Ουτε βροχες, ουτε κρυα, ουτε ζεστες, και προπαντως πιο ασφαλες, με δεδομενο οτι δεν εισαι ασχετος με τις 4 ροδες, σε σχεση με τις 2 οπως ο ιδιος λες.

Σορυ αν σου την "σπαω"