Καλημερα σε ολους.
Μετα απο αρκετο ψαξιμο στο web -αρχαριος οντας σε θεματα hi-fi- κατεληξα στο ραδιοενισχυτη rx497 yamaha 2x75watt 8ohm για να οδηγησει τα warfedale 8.4 150w 6ohm.
Θα ηθελα καποιες γνωμες το αν τα υποσυστηματα αυτα συνεργαζονται δοκιμα η αν θα επρεπε να κοιταξω κατι αλλο.
Με προβληματιζει
1.η σημαντικη διαφορα στην ισχυ των υποσυστηματων,
-φιλος μου μού ειπε πως η αναλογια 2/1 ηχειων προς ενισχυτη ειναι απαραιτητη τοσο για τη μακροβιοτητα των ηχειων οσο και για την καλυτερη και αβιαστη αποδοση τους-
2.η διαφορα της αντιστασης
Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω τους ειδικους αν το συστημα μου στεκει...
Ο ενισχυτης ειναι αρκετα δυνατος για τα ηχεια ή πρεπει να αλλαξω το concept?
ΥΓ.Θα χρησιμοποιησω για πηγη το pc ή το mp3,φυσικα με αγορα οικονομικης καρτας ηχου παραλληλα.
Τελος,το ολο budget ανερχεται στα 700ε (με την υπερβαση).
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Με ολο το θαρρος παρακαλω για αμεση βοηθεια γιατι δεν κρατιεμαι για την αγορα.......
Μετα απο αρκετο ψαξιμο στο web -αρχαριος οντας σε θεματα hi-fi- κατεληξα στο ραδιοενισχυτη rx497 yamaha 2x75watt 8ohm για να οδηγησει τα warfedale 8.4 150w 6ohm.
Θα ηθελα καποιες γνωμες το αν τα υποσυστηματα αυτα συνεργαζονται δοκιμα η αν θα επρεπε να κοιταξω κατι αλλο.
Με προβληματιζει
1.η σημαντικη διαφορα στην ισχυ των υποσυστηματων,
-φιλος μου μού ειπε πως η αναλογια 2/1 ηχειων προς ενισχυτη ειναι απαραιτητη τοσο για τη μακροβιοτητα των ηχειων οσο και για την καλυτερη και αβιαστη αποδοση τους-
2.η διαφορα της αντιστασης
Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω τους ειδικους αν το συστημα μου στεκει...
Ο ενισχυτης ειναι αρκετα δυνατος για τα ηχεια ή πρεπει να αλλαξω το concept?
ΥΓ.Θα χρησιμοποιησω για πηγη το pc ή το mp3,φυσικα με αγορα οικονομικης καρτας ηχου παραλληλα.
Τελος,το ολο budget ανερχεται στα 700ε (με την υπερβαση).
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Με ολο το θαρρος παρακαλω για αμεση βοηθεια γιατι δεν κρατιεμαι για την αγορα.......