Βοήθεια για εύρεση καναλιών απο το menu της Samsung T23B350

blades

New member
19 July 2013
5
Καλησπέρα σε όλους,
η επαφή μου με την τηλεόραση είναι μηδενική και μόλις πήρα μια Samsung T23B350 η οποία έχει εσωτερικό αποκωδικοποιητή,
δε ξέρω τι πρέπει να κάνω για να βλέπω σωστά τα κανάλια με το νέο σήμα, μπήκα στο menu της και έβαλα να κάνει Scan αλλά το αποτέλεσμα είναι χάλια, στα περισσότερα κανάλια η εικόνα ειναι κατεστραμένη, δοκίμασα με όλες τις επιλογές και AIR και CABLE και DIGITAL και ANALOG και DIGITAL&ANALOG.

Τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις,
Γιώργος
 
Την περίπτωση να μην φταίει το μόνιτορ αλλά να έχεις πρόβλημα με την λήψη (κεραία , καλώδια κτλ) την έχεις εξετάσει?
 
Την περίπτωση να μην φταίει το μόνιτορ αλλά να έχεις πρόβλημα με την λήψη (κεραία , καλώδια κτλ) την έχεις εξετάσει?

όχι, η κεραία είναι εκεί 25 χρόνια και ούτε ξέρω που κοιτάζει και που πρέπει να κοιτάζει. Νομίζω αυτό είναι η λύση στο πρόβλημα, η κεραία που πρέπει να κοιτάζει?Μένω Νέα Σμύρνη...και υπάρχει θέα και σε Υμηττό και σε Πάρνηθα
 
Αν κανεις αναζητηση air κ digital χαλια κ παλι;

ναι.
αύριο θα πάω να πάρω νέα κεραία γιατί η υπάρχουσα είναι εκεί καμιά 20-25 χρόνια, τι κεραία πρέπει να αγοράσω? τι μαρκα, τι να κοιταξω? σημείωση οτι σπίτι δεν έχω συνδρομητικα καναλια(ουτε θα μπουν)