βοήθεια για πρόβλημα με Windows7

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
7,396
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
Ανοίγω εδώ το θέμα μπας και το δουν περισσότεροι και με βοηθήσουν.
Ξαφνικά λαμβάνω το παρακάτω μήνυμα όταν προσπαθώ να απεγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα ή να ανοίξω κάποιο exe αρχείο.
Το γκουγκλάρισμα δεν είχε αποτέλεσμα και έτσι ζητώ τη βοήθειά σας.
Να πω ότι δεν έχω άλλο λογαριασμό παρά αυτόν του admin.
Το μήνυμα είναι αυτό:
"Τα windows δεν είναι δυνατό να αποκτήσουν πρόσβαση στην επιλεγμένη συσκευή,διαδρομή ή αρχείο.Ίσως να μην έχετε τα καταλληλα δικαιώματα..."

Μήπως άλλαξες τα δικαιώματα του δίσκου; Συμβαίνει για όλους τους δίσκους και φλασάκια; Πείραξες καθόλου administrative tools? Τι antivirus έχεις; To AVG κάποιες φορές το κάνει αυτό. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις αν το έχεις. Δοκίμασες system restore?
Ποια τα 2-3 τελευταία προγράμματα που εγκατέστησες;

Last edited:
12831d1243933304-run-administrator-context_menu.jpg

Run as administrator.

http://www.sevenforums.com/tutorials/11841-run-administrator.html

Τίποτα απ´όλα αυτά δεν έχω κάνει.
Το laptop είναι καινούριο και δεν έχω εγκαταστήσει κανένα antivirus.Μάλιστα το πρώτο μνμ που σας περιγράφω το έγραψε όταν πήγα να ανοίξω το Avira antivirus.
Έχω δοκιμάσει και το δεξί κλικ "run as administrator" αλλά και εκεί μου γράφει το ίδιο μνμ.
Επίσης δεν με αφήνει να κάνω restore σε παλαιότερη ημερομηνία αφού και εκεί μου βγάζει το ίδιο μνμ.
Λέτε να έχει να κάνει με αυτή την "Οικογενειακή ομάδα" που έχουν τα Windows7?
Να θεωρεί δλδ σαν administrator τον user σε άλλο laptop?
Προσπαθώ και από εκει να βγάλω άκρη,αλλά μέχρι τώρα δεν...

κάποιος πείραξε τα δικαιώματα στο C ή σε κάποιο φάκελο στο C (δε θυμάμαι όνομα τώρα).
Το ίδιο είχα κάνει και εγώ και μου έβγαζε τέτοιο μήνυμα.

Ψαξε στην KB (Knowledge Base) της Microsoft.

Βεβαια αν δεν θελεις να ψαξεις, αν και καλο για να ξερεις απο τι το επαθε, τοτε χρησιμοποιησε την αποκατασταση των windows.
Δες τις οδηγιες χρησης του φορητου σου.
(χανονται ολα τα αρχεια που εχεις στον δισκο, παρτισιον δηλαδη, του λειτουργικου)

Το επαθα και εγω Σωκρατη αυτο μαλιστα πανω απο δυο φορες.

Εγινε γιατι ειχα συνδεσει τον δισκο μου σε αλλο συστημα (mac,windows xp) και μετα ξανα πανω στα 7.

Μουφυγε ο πατος να ανακτησω προσβαση. Σε μια περιπτωση τα καταφερα μονο μεσω mac (fat 32 δισκος) σε αλλη περιπτωση χρειαστηκα λογισμικο ανακτησης δεδομενων....

Καποιος αλλος η καποιο αλλο προγραμμα εχει τα δικαιωματα. Απεγκατεστησε τον avira. Κανε restart και ξαναδοκιμασε

Για την επαναφορά του συστήματος σε προηγούμενη χρονική στιγμή ισως να οφείλεται στην Προστασία Συστήματος.
Δες την εικόνα αν είναι ενεργές οι επιλογές που είναι στον κύκλο.
attachment.php

Attachments

• ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    ΓŽΒ§Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.jpg
    52.5 KB · Views: 95
Βρε παιδιά αφού σας έγραψα ότι δεν με άφησε να εγκαταστήσω το Avira.
Ti @$@#%@#@% είναι αυτό το μνμ που μου βγάζει δεν μπορώ να καταλάβω.

1) Δες εαν εχει-τρεχει καποιο προγραμμα προστασιας ( μερικες εφαρμογες σου βαζουν τον Mcafee ετσι σαν badled)
2) Θυμησου μηπως πηρες εκθεσιακο κομματι και ο admin ειναι το καταστημα. (συμβαινει συχνα)
3) Μηπως ανοιξες νεο χρηστη εστω κι αν κι αυτος ειναι admin?

Για την επαναφορά του συστήματος σε προηγούμενη χρονική στιγμή ισως να οφείλεται στην Προστασία Συστήματος.
Δες την εικόνα αν είναι ενεργές οι επιλογές που είναι στον κύκλο.
attachment.php

Δεν με αφήνει να ανοίξω καν την προστασία συστήματος £$"£$%£"$""$@@E$3r5

1) Δες εαν εχει-τρεχει καποιο προγραμμα προστασιας ( μερικες εφαρμογες σου βαζουν τον Mcafee ετσι σαν badled)
2) Θυμησου μηπως πηρες εκθεσιακο κομματι και ο admin ειναι το καταστημα. (συμβαινει συχνα)
3) Μηπως ανοιξες νεο χρηστη εστω κι αν κι αυτος ειναι admin?

Ξέχασα να σας ευχαριστήσω βρε παιδιά.
1.οχι
2.Το πήρα από το Πλαίσιο πριν 2 μήνες και μάλιστα πήρα το κουτί ο ίδιος από το ράφι.
3.Δεν νομίζω,αλλά αν είχα ανοίξει,δεν θα τον έβλεπα;

Για να μην το κουράζω,πως μπορώ να κάνω επανεγκατάσταση των Windows με την καινούρια μόδα οι υπολογιστές να μην έχουν δισκέτα?

Αφού ο υπολογιστής είναι καινούργιος, αν κατάλαβα καλά, και δεν έχεις βάλει προφανώς τίποτα σε αυτόν μήπως είναι καλύτερα να του κάνεις ένα format και να ξεμπλέξεις?
Υποθέτω ότι έχει τα δισκάκια των Windows?

edit: Μόλις είδα το ποστ σου, αν δεν έχεις τα δισκάκια, σίγουρα θα υπάρχει η εφαρμογή να τα φτιάξεις εσύ.