Βοήθεια για Tattoo..

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Φίλοι μου,στις 31/1/2011 υποβλήθηκα σε μια μικρή (σχετικά) επέμβαση, η οποία όμως μου άφησε μια τεράστια και δύσμορφη ουλή.
Κατέληξα σε συμφωνία με τον γιατρό μου,οτι ο μόνος τρόπος να την "σκεπάσω", είναι να κάνω πάνω της ένα tattoo.Μιλάμε για ουλή σε εμφανές σημείο,απ την μια άκρη έως την άλλη.

Εδώ θέλω την βοήθεια όλων όσων κατοικούν στην Αττική και έχουν ιδία εμπειρία ή γνωστούς, γιατί απλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΩ!
Είναι τόσα πολλά τα μαγαζιά και οι τεχνίτες και τόσο αποκλίνουσες οι τιμές ,που πραγματικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο.
Συν οτι μιλάμε για κάτι μόνιμο.
Και πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι μέσα με τέλη Ιουνίου.

Αν κάποιος ξέρει κάτι,κάποιον,κάπου, θα του είμουν υπόχρεος.

Κάθε συμβουλή/υπόδειξη καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ guys..

είναι πολύ νωρίς για tattoo, μίλα με άλλο γιατρό και υπολόγισε ότι δεν θα πρέπει να κάνεις κάτι πριν κλείσεις χρόνο…

Απάντηση: Re: Βοήθεια για Tattoo..

είναι πολύ νωρίς για tattoo, μίλα με άλλο γιατρό και υπολόγισε ότι δεν θα πρέπει να κάνεις κάτι πριν κλείσεις χρόνο…

Λες?
Εχω αύριο ραντεβού μαζί του για να δεί την πορεία της ουλής μου.
Θα τον ρωτήσω.
Σ ευχαριστώ:ernaehrung004:

Υ.Γ.Εγώ πάντως ήξερα για τρίμηνο και όχι χρόνο,εξ ού και η πιλάλα μου..

Κάποια πλαστική δεν μπορεί να γίνει?Το τατού θέλει πόρους για το μελάνι,στο δικό μου είχα μια μικρή ουλή ίσα με σπυράκι και εκεί δεν έχει πιάσει το χρώμα.Καλά σου πρότεινε ο γιατρός τατού στην ουλή?Εντύπωση μου κάνει.

Κάποια πλαστική δεν μπορεί να γίνει?Το τατού θέλει πόρους για το μελάνι,στο δικό μου είχα μια μικρή ουλή ίσα με σπυράκι και εκεί δεν έχει πιάσει το χρώμα.Καλά σου πρότεινε ο γιατρός τατού στην ουλή?Εντύπωση μου κάνει.

Μα ο γιατρός μου είναι πλαστικός χειρουργός.
Αλλά δεν γίνονται και θαύματα.
Η ουλή παραμένει ουλή ,όσο καλά και προσεκτικά σε ράψουν.

Με ανησύχησες όμως με το "δεν πιάνει"..

Εντάξει τότε ρώτα και έναν καλλιτέχνη να σου πει την γνώμη του και προχώρα.Αν θες σου προτείνω και κατάστημα που έκανα και γω,πριν χρόνια βέβαια αλλά τελευταία τον είδα και στο γυαλί.

Εντάξει τότε ρώτα και έναν καλλιτέχνη να σου πει την γνώμη του και προχώρα.Αν θες σου προτείνω και κατάστημα που έκανα και γω,πριν χρόνια βέβαια αλλά τελευταία τον είδα και στο γυαλί.

Θενκς Παντελή (αν και ο καλλιτέχνης που ξέρω και που είχα κάνει το πρώτο μου,είναι στη Ρόδο και μου είναι αδύνατον οικονομικά να το κάνω εκεί και άλλον δεν ξέρω..)
Καλού κακού ενημέρωσέ με έστω και με πμ για το δικό σου.

Ενας φιλος μου κανει στο DILDO στο φαληρο συνεχεια μονο, και ειναι πολυ ευχαριστημενος απο αυτους.
Απλα συνηθως εχουν μεγαλο χρονο αναμονης , 1-2 μηνες

Θα έλεγα να ρωτήσεις και άλλο γιατρό.
Επίσης θα πρότεινα να πάς σε κάποιον καλλιτέχνη που είτε θα πάς "μιλημένος" είτε θα πάς με κάποιον που γνωρίζονται.

:ernaehrung004:

Δημήτρη, περαστικά και υπομονή.
Μη βιαστείς!

χωρίς να είμαι γιατρός,
μετά από 6 μήνες επέμβαση και με καλοκαίρι μπροστά θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά το θέμα.

Όπως και να έχει περαστικά, Μήτσο.

Απάντηση: Re: Βοήθεια για Tattoo..

Επίσης θα πρότεινα να πάς σε κάποιον καλλιτέχνη που είτε θα πάς "μιλημένος" είτε θα πάς με κάποιον που γνωρίζονται.

:ernaehrung004:

Μα γι αυτό άνοιξα το θρεντ φίλε Gojakla..
Μήπως κάποιος ξερει κάποιον και πάω μαζί του ή "μιλημένος" όπως είπες.

Θενκς ενυγουέϊ:ernaehrung004:

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές,έχουν περάσει αρκετοί μήνες, οπότε είμαι οκ (από υγεία).

Η ουλή όμως είναι στο ύψος των νεφρών,πίσω στην μέση,από την μιά πλευρά έως την άλλη.
Κανένα μαγιό δεν μπορεί να την κρύψει και να φτάσει τόσο ψηλά ,οπότε καταλαβαίνετε οτι αν δεν "σκεπαστεί" η ουλή με τατού, δεν θα κάνω μπάνια φέτος το καλοκαίρι,ούτε θα δώ παραλία, εκτός αν παίξω το Τέρας του Φρανκενσταϊν (και μαζέψω και κανα φράγκο απ το show..:BDBDG54:).

Οψόμεθα..

Nα την αφησεις οπως ειναι κατα την γνωμη μου.

Τι να "ζωγραφισεις" εκει βρε Δημητρη?
Μια περικοκλαδα απο τη μια πλευρα στην αλλη?

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές,έχουν περάσει αρκετοί μήνες, οπότε είμαι οκ (από υγεία).

Η ουλή όμως είναι στο ύψος των νεφρών,πίσω στην μέση,από την μιά πλευρά έως την άλλη.
Κανένα μαγιό δεν μπορεί να την κρύψει και να φτάσει τόσο ψηλά ,οπότε καταλαβαίνετε οτι αν δεν "σκεπαστεί" η ουλή με τατού, δεν θα κάνω μπάνια φέτος το καλοκαίρι,ούτε θα δώ παραλία, εκτός αν παίξω το Τέρας του Φρανκενσταϊν (και μαζέψω και κανα φράγκο απ το show..:BDBDG54:).

Οψόμεθα..

Έχε υπόψη σου ότι φρέσκο τατού και ήλιος δεν πάνε μαζί. Εφόσον όπως λές είναι "φρέσκια" πληγή καλύτερα να περιμένεις κανένα εξάμηνο να συνέλθει τελείως. Αλλιώς το τατού θα παραμορφωθεί.