Βρε παιδιά για βοηθάτε τι πουλί είναι αυτο?

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Το βρήκαμε μισοπεθαμένο εχθές το βράδυ και το πήραμε είχαμε και ένα κλουβί,και τον βάλαμε μέχρι αύριο για την κτηνίατρο μήπως ξέρει κανείς τι πουλί είναι..?

Attachments

• P9180067.jpg
    P9180067.jpg
    86.9 KB · Views: 204
Λευτέρη σε ευχαριστώ για την πληροφορία,είναι περίεργο το πως βρέθηκε μέσα στην πόλη γιατί και εμείς όλοι,χωρίς να ξέρουμε τι είναι λέγαμε πως μοιάζει με θαλασσοπούλι.

Σε αντίθεση λοιπόν με την πολυδιαφημισμένη ορνιθολογική,μίλησα με το ΕΚΠΑΖ και θα τους το στείλω στην Αίγινα από τον Πειραιά.

Περισσότερα σε λίγο....

Mας ειχε ερθει ενα αντιστοιχο σε χρωμα και χαρακτηριστικά τον Ιουλιο του 1997
Μπήκε μες το σπίτι κανονικά καθησε μερικές μερες, αναρρωσε και εφυγε.
Πρεπει να εχει λοφίο οχι πολύ μεγάλο το οποίο μας το αποκάλυψε στη πορεία.
Αν και μας ειπαν οτι είναι ειδος παπαγάλου, ο συναδελφος βλέπω ειναι καλύτερα ενημερωμένος.

Έφυγε λοιπόν ο φίλος για Αίγινα,εδώ έχω τις τελευταίες φωτογραφίες του δώσαμε ζαχαρόνερο όπως μας είπε ο τύπος από το εκπαζ,και τον ταχυδρομήσαμε...

Ελπίζω να είναι καλά και σίγουρα θα πάρω τηλέφωνο μια από τις επόμενες μέρες.Οπότε περιμένετε νέα ..

Attachments

• P9180073.jpg
    P9180073.jpg
    47.7 KB · Views: 95
  • P9180074.jpg
    P9180074.jpg
    49.6 KB · Views: 90
  • P9180077.jpg
    P9180077.jpg
    46.6 KB · Views: 82
  • P9180078.jpg
    P9180078.jpg
    56.3 KB · Views: 68
  • P9180082.jpg
    P9180082.jpg
    46.3 KB · Views: 105
  • P9180083.jpg
    P9180083.jpg
    22.7 KB · Views: 70
  • P9180084.jpg
    P9180084.jpg
    53.7 KB · Views: 87
Τώρα είδα το νήμα.
Σταχτοτσικνιάς, νυχτοκόρακας τα πιο συνηθισμένα παρατσούκλια του γκρίζου ερωδιού.

Σε κανένα σκουπιδοτενεκέ θα κατέληγε από καμιά γριά που σκούπιζε,ή θα το έτρωγε τίποτε..

Τυχερός ο φίλος μας,κατά της 6 θα πάρω για νέα του...

Τα συγχαρητήρια μου να σου δώσω και εγώ.
Στο Κέντρο της Αίγινας είχα πάει πριν απο μερικά χρόνια και είχαμε βοηθήσει λίγο (πρόσκοπος γαρ.... χεχε). Τα παιδιά εκεί κάνουν πολύ καλή δουλειά και έχουν μεράκι!

Μπράβο, και όντος στην Αίγινα κάνουν καταπληκτική δουλεία, μπορείς να μείνεις ήσυχος ότι θα το φροντίσουν, όσο και αν ανησυχείς :-)

Λοιπόν παιδιά συγγνώμη που δεν σας έγραψα,πήρα λοιπόν χθες τηλέφωνο και μίλησα με τον κτηνίατρο.Ο πουλίς τράκαρε σε κάτι ψηλό όπως μου είπε προφανώς τζάμι ή στον τρούλο της εκκλησίας.Μου είπε ότι πρέπει να κατευθυνόταν στην Αφρική και έκανε μια στάση για νερό και στην κάθοδο στούκαρε.Έχει όπως μου είπε λίγο σπασμένο το ράμφος του μπροστά,ενώ τα πόδια του που ήταν πεσμένα κάτω δεν έχουν όπως μου είπε κάτι,γιατί τα έπιασε σε κάποια σημεία και τα κούναγε πρέπει να είναι από το σοκ μάλλον.Τέλος μου είπε ότι θα του έκανε κορτιζόνη και βιταμίνη κ,και αν τα κατάφερνε να περπατήσει θα έφευγε μέσα στην εβδομάδα.Αύριο θα ξαναπάρω για νέα του οπότε stay tuned..