ΒΡΕΦΙΚΗ Η ΑΓΟΡΑ BLU-RAY HD-DVD

6 December 2007
40
Κανoντας μια βολτα εχθες,κατεληξα σε αυτο το πορισμα.Δεν πηγα συγκεκριμενα για αυτα,απλα μια που βρεθηκα,λεω δεν ρωταω κιολας? Πρωτη σταση στο καρφουρ Γερακα.Ρωταω ενα πωλητη εκει,και μου λεει οχι,μονο ενα της samsung που παει δωρο σετ με μια τηλεοραση lcd της ιδιας εταιριας.Εξαλλου δεν υπαρχουν και πολλοι τιτλοι ταινιων λεει.....Επομενη σταση κωτσοβολος Αγ.παρασκευης.Δειγμα ουτε για πλακα.Πωλητης:Μονο με παραγγελια γιατι δεν ζηταει κανεις.Αν υπαρχει σε 2 μερες ερχεται.Αν οχι αγνωστο ποτε.Λιγο ποιο κατω elephant.Πληρη αγνοια του θεματος.Εκει εχουν μεινει κατι κατσαρολες της fisller.Επιστροφη και σταση expert γερακα παλι.2 παρακαλω δειγματα,αλλα απο ενημερωση ετσι και ετσι.Με παρεπεμψαν απο blu-ray σε recorder pioneer DVR-LX60 να βλεπω τον εισαγγελατο με υψηλη αναλυση.Ετσι κι αλλιως ποσες ταινιες βλεπω μου λενε.Ενω την μπριζολε-ποπη Μαλιωτακη,τον Μπαμπη τον εραστη,και τον εθνικο μας σταρ,μαζι με την εφη θωδη πρεπει να τους βλεπω με υψηλη αναλυση.:BDGBGDB55:Του χρονου θα κανω παλι βολτα..χαχαχαχααχ

Σορυ αλλα εγω απο αυτα τα καταστηματα δεν αγοραζω ηλεκτρονικα. Για καμια κουζινα ή κανενα ψυγειο καλα ειναι για τα αλλα οχι. Ειναι πανακριβοι και χωρις εμπειρια στο αντικειμενο.

Οπως λενε εκαστος στο ειδος του και ο Λουμιδης στους καφεδες!!!!!!!!!!

Δεν υπαρχει θεμα για το sorry.Ημουν σιγουρος οτι θα παρω αυτη την απαντηση..χαχαχα.Ουτε εγω ψωνιζω απο αυτα τα καταστηματα,απλα το αναφερω,για να πω οτι δεν εχουν ακομα γινει ευρειας καταναλωσης.

Ψιλοάσχετο:grinning-smiley-043
Το RAM είχε μια παρουσίαση ενός LG που έπαιζε τα δύο φορμάτ και έγραφε στο μπλού ρέι αν δεν κάνω λάθος πάντα σε pc και λέω μήπως η σύγκληση των δύο φορμάτ σε μία συσκευή μήπως είναι η λύση διότι είναι ρίσκο η αγορά οποιουδήποτε φορμάτ ακόμη.
Υ.Γ.Θυμάμαι ακόμη την sony με το beta

Είναι λογικό να μην βρίσκεις stock σε DR h HD-DVD σε αυτά τα καταστήματα αφού στοχεύουν στην μάζα του κόσμου και δυστυχώς η μάζα έχει άγνοια απ τα format αυτά . Το να έχουν όμως άγνοια οι πωλητές είναι τελείως αντιεπαγγελματικό. Θα έπρεπε να τους έχουν πέρασε από σεμινάρια αλλά είπαμε εφόσον η μάζα δεν ασχολείται ποιος ο λόγος να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους? Μη το ψάχνεις . Εδώ δεν ξέρουν ακόμα τι εστί DTS και Dolby digital και ποια η διαφορά HD ready και foul HD.

Απάντηση: Re: ΒΡΕΦΙΚΗ Η ΑΓΟΡΑ BLU-RAY HD-DVD

Δεν υπαρχει θεμα για το sorry.Ημουν σιγουρος οτι θα παρω αυτη την απαντηση..χαχαχα.Ουτε εγω ψωνιζω απο αυτα τα καταστηματα,απλα το αναφερω,για να πω οτι δεν εχουν ακομα γινει ευρειας καταναλωσης.

:ernaehrung004: Και θα αργησουν πολυ να γινουν ευρειας καταναλωσης. Εγω το βλεπω για 1 με 2 χρονια. Πρωτα να επικρατησει ενα απο τα δυο φορματ, μετα να αρχισουν τα βιντεοκλαμπ να φερνουν υλικο (οχι αυτο το δειγματολειπτικο που εχουν ορισμενα τωρα) , να εχει καθε σπιτι μια full hd, κτλ τκλ.

Πραγματι PS3 εχουν ολοι.Οσο για τους πωλητες ετσι οπως τα ειπα ειναι.Δεν τους γνωριζω αλλωστε.Απλα οταν συγκεκριμμενη αντιπροσωπεια επιλεγει gold end platinum dialers,και βγαζει ανακοινωση οτι το κανει για να ειναι εξιδεικευμενο το προσωπικο,που θα πουλαει τα προιοντα της...δηλαδη αλλα λογια να αγαπιομαστε.Για αυτο ειπα του χρονου παλι βολτα..χαχαχαχααχ

Σήμερα πήγα σε ένα Expert που ψωνίζω για να αγοράσω ένσ Dvd Player Pionner Dv 600 και ο ιδιοκτήτης μου πρότεινε να αγοράσω με 350 Euro ένα Sony Blue Ray Player.

Σήμερα πήγα σε ένα Expert που ψωνίζω για να αγοράσω ένσ Dvd Player Pionner Dv 600 και ο ιδιοκτήτης μου πρότεινε να αγοράσω με 350 Euro ένα Sony Blue Ray Player.

Παρακαλώ ? :speechless-smiley-0
Μήπως έκαναν λάθος γιατί φτηνότερο απο το PS3 Blue Ray Player δέν υπάρχει στην αγορά.

Re: Απάντηση: ΒΡΕΦΙΚΗ Η ΑΓΟΡΑ BLU-RAY HD-DVD

Μου πρότεινε το BDP-S300 της sony στα 350 Euro.

Σοβαρά τώρα, μπορείς να μας πεις που το βρήκες? Μου φαίνεται πάρα πολύ καλή η τιμή. Μήπως τον ρώτησες - διακριτικά ή μη - αν υπάεχει κανένα θέμα που ρίχνει την τιμή (μεταχειρισμένο, παραεισαγωγή κλπ)?

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒΡΕΦΙΚΗ Η ΑΓΟΡΑ BLU-RAY HD-DVD

Σοβαρά τώρα, μπορείς να μας πεις που το βρήκες? Μου φαίνεται πάρα πολύ καλή η τιμή. Μήπως τον ρώτησες - διακριτικά ή μη - αν υπάεχει κανένα θέμα που ρίχνει την τιμή (μεταχειρισμένο, παραεισαγωγή κλπ)?

Δεν ρώτησα τίποτε.
Θα περάσω αύριο να ρωτήσω και θα απαντήσω.
Το κατάστημα είναι αυτό που έγινε το Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E.