Βρηκα ενα iphone. Να το παρω;

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
10,992
Βρηκα ενα:

... iphone καινουργιο 1.1.2 αναβαθμισμενο σε 1.1.3 unlocked μαζι με καρτα next sim.

Τι πρεπει να προσεξω να εχει; Τι να μην εχει;

Για πειτε ρε παιδια. Ειδικα οι κατοχοι του...

Ηδη ρωτησα "κατ ιδιαν" και τον προσωπικο μου συμβουλο!!!

Μεχρι ποσο αξιζει να το πληρωσω; Δυσκολη ερωτηση, εκτιμηση προσωπικη ζηταω εδω..

Πληρώνεις ανάλογα με το πόσο θες να το αγοράσεις...
Μέχρι τα 450 καλά είναι νομίζω...μπορεί βέβαια κ τα 500-550 καλά εσένα να σου φαίνονται...δεν ξέρω...εγώ έδωσα παλιότερα 400 κ πήρα ένα 1.0.2 κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, χωρίς να του έχω κάνει ακόμα αναβάθμιση...

Αρα απο οτι καταλαβαινω θα πρεπει τουλαχιστον να το δοκιμασω με την καρτα μου...
Αυτο που λεει οτι ειναι αναβαθμισμενο;

Αληθεια υαρχει GPS που να "παιζει" με το iphone;

Αρα απο οτι καταλαβαινω θα πρεπει τουλαχιστον να το δοκιμασω με την καρτα μου...
Αυτο που λεει οτι ειναι αναβαθμισμενο;

Αληθεια υαρχει GPS που να "παιζει" με το iphone;

Η καλύτερη λύση είναι να βάλεις την sim την δική σου επί τόπου και να δείς ότι δουλεύει όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες έχουν γίνει πολλές πατάτες στην αναβάθμιση 1.1.3 ουδέν λάθος αναγνωρίζεται εκ της απομακρύνσεως του ταμείου,όσο για την τιμή και τζάμπα να στο δίνανε πάλι θα λέγανε ότι το αγόρασες ακριβά.
Αναβαθμισμένο εννοεί ότι το τηλέφωνο από το κουτί του ήταν 1.1.2 και το αναβάθμισε σε 1.1.3
GPS δεν υπάρχει ακόμη που να παίζει,υπομονή μέχρι την 15η Φεβρουαρίου!!

Πληρώνεις ανάλογα με το πόσο θες να το αγοράσεις...
Μέχρι τα 450 καλά είναι νομίζω...μπορεί βέβαια κ τα 500-550 καλά εσένα να σου φαίνονται...δεν ξέρω...εγώ έδωσα παλιότερα 400 κ πήρα ένα 1.0.2 κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, χωρίς να του έχω κάνει ακόμα αναβάθμιση...

Μιχαλη και εγω εχω ακομα την 1.0.2 και δεν σκεφτομαι(προς το παρων) να αναβαθμισω, γιατι ολα, ακομα και το ελληνικο πληκτρολογιο του kalantz, λειτουργουν αψογα!!!

Ποιο θεμα-οδηγο πρεπει να διαβασει καποιος (αν υπαρχει) που πρωτοπαιρνει στα χερια του ενα iphone για να παρει χαμπαρι τι πρεπει να κανει;

ΟΚ Μιχαλη...

Ραντεβου εξω από το γηπεδο;:Banane0::Banane0:

Τελος παντων, λιγο δυσκολα μου φαινονται ολα αυτα που διαβαζω, θα δουμε...