Cambridge audio 740A

D I M __ Z

AVClub Fanatic
27 June 2006
11,106
Ελλάδα
Ο ΗΧΟΣ στο τελευταίο τεύχος αναφέρει τάξη XD, έχω την εντύπωση οτι είναι ΑΒ... Ξέρει κανείς τίπουτις επί τούτου ????

Εάν είναι XD και δεδομένου οτι ο μεγάλος αδερφός 840Α έχει περί τα 1.300 ευρώ ενώ ο 740 έχει 900 ευρώ, και από πλευράς χαρακτηριστικών του λείπει η XLR σύνδεση, αξίζει να πάει κανείς στον 740 ???

http://www.tech.co.uk/home-entertai...nd-receivers/review/cambridge-audio-azur-740a

Τελικά τον πήρα σπίτι για λίγες μέρες. Είναι όντως τάξη ΑΒ , τώρα ο ΗΧΟΣ που το βρήκε το XD , ...!!???).

Πρώτες εντυπώσεις είναι λίαν καλές, ο ενισχυτής είναι συμπαθητικός, ξεκούραστος και αρκετά καθαρός,(πηγή το advance 203-ηχεία τα artemis v2).

Νομίζω όμως οτι οι αρτέμιδες χρειάζονται κάτι καλύτερο.

Last edited:
τον εχω και εγω. τον αγορασα πριν απο κανα μηνα. ειναι οντως ab και αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα του απο τον 840. εχω διαβασει πολυ καλα λογια. αν και δεν εχω πολυ μεγαλη εμπειρια ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και καλυτεροι.

Απάντηση: Re: Cambridge audio 740A

Τελικά τον πήρα σπίτι για λίγες μέρες. Είναι όντως τάξη ΑΒ , τώρα ο ΗΧΟΣ που το βρήκε το XD , ...!!???).

Πρώτες εντυπώσεις είναι λίαν καλές, ο ενισχυτής είναι συμπαθητικός, ξεκούραστος και αρκετά καθαρός,(πηγή το advance 203-ηχεία τα artemis v2).

Νομίζω όμως οτι οι αρτέμιδες χρειάζονται κάτι καλύτερο.

που τον βρηκες και τον πηρες σπιτι σου?