- 17 June 2006
- 10,573
Με αφορμη το θεμα που ανοιξε φιλος περι "ανανεωσης" του ηχοσυστηματος του αυτοκινητου του, και λογο του οτι μολις τελειωνει η δικη μου "αναβαθμιση" , ειπα να παραθεσω καμμια πληροφορια και καμμια φωτο του ολου εγχειρηματος για κουβεντουλα.
Θα ξεκινησω σημερα με τις "πρωτες υλες" , και αυριο θα φερω τις φωτο που εχω μεχρι τωρα για περισσοτερα.
Ο σκοπος και ο στοχος δεν ηταν σε καμμια περιπτωση το αυτοκινητο να μετατραπει σε μπασοκουτι, απλα να παρουμε οσο πιο modest γινεται , καλυτερο ηχο.......
Η χρηση σαμπ θεωρηθηκε απαραιτητη, οπως και το γεγονος να μην χαθει χωρος αποσκευων.
Επισης καταργηθηκαν τα πισω ηχεια του αυτοκινητου.
Ξεκιναω απο την πηγη...
Pioneer DEH P88RS
Ηχεια...Rs-Audio Base series
Subwoofer Rs-Audio Rs C 10
Ενισχυτης Xetec prestige series P5 Evo
Μονωτικα υλικα , μπαταρια, πυκνωτης και πολλα κιλα πολυεστερα , σε λιγο, παρακατω......
Θα ξεκινησω σημερα με τις "πρωτες υλες" , και αυριο θα φερω τις φωτο που εχω μεχρι τωρα για περισσοτερα.
Ο σκοπος και ο στοχος δεν ηταν σε καμμια περιπτωση το αυτοκινητο να μετατραπει σε μπασοκουτι, απλα να παρουμε οσο πιο modest γινεται , καλυτερο ηχο.......
Η χρηση σαμπ θεωρηθηκε απαραιτητη, οπως και το γεγονος να μην χαθει χωρος αποσκευων.
Επισης καταργηθηκαν τα πισω ηχεια του αυτοκινητου.
Ξεκιναω απο την πηγη...
Pioneer DEH P88RS

Ηχεια...Rs-Audio Base series

Subwoofer Rs-Audio Rs C 10

Ενισχυτης Xetec prestige series P5 Evo

Μονωτικα υλικα , μπαταρια, πυκνωτης και πολλα κιλα πολυεστερα , σε λιγο, παρακατω......