Χρόνια πολλά Κώστα (Λυμπε)

Χρόνια πολλά Κωστή, να είσαι πάντα όπως είσαι και τώρα !!!!!!!!!!!!

Γερός (ή γέρος) και κρυφο-Αεκτζής !!!!!!!!!!!:BDGBGDB55:

αααα
μετράει από σήμερα..?
ΟΚ

Κώτσο χρόνια πολλά και καλά και ...μουσικά
Αυτό το φόρουμ άλλαξε όταν έσκασες μύτη.
(if you don't know it already...)

Χρόνια Πολλά στυλοβάτη,αιώνιε έφηβε,αμφισβητία,γκρινιάρη,ανάποδε,αξιολάτρευτε και αστείρευτε Κώστα μας.

Η Υγεία και οι Μουσικές σου να είναι πάντα δίπλα σου,ένα μαζί σου και να μη μας λείψεις ποτέ..:operator:

Είστε η μοναδική κοινωνική επαφή μου τα τελευταία χρόνια: 9 από τις 10 φορές που βγαίνω από το σπίτι μου, είναι για να συναντήσω κάποιον από εσάς, και, με τον τρόπο μου, σας κουβαλάω μαζί μου όλη μέρα.
Οποιος έχει γράψει ποτέ έστω και μία γραμμή για να περιγράψει ένα δίσκο, ξέρει πως, στο βάθος, δεν μιλάμε για το δίσκο: μιλάμε πρώτα και κύρια για εμάς τους ίδιους, για το δικό μας εσωτερικό ταξίδι. Εμμέσως πλήν σαφώς εκτιθέμεθα ανεπανόρθωτα: τα δικά μας διαπιστευτήρια είναι αυτά που βγαίνουν στο χαρτί.
Ωρες ώρες νιώθω σαν το μουεζίνη: στον μιναρέ του, να ψέλνει τα δικά του, ανεξάρτητα από το ποιός τον ακούει ή όχι.
Δεν έχει σημασία. Το ρίχνεις στο γιαλό, το αφήνεις να βρεί μόνο του τους αποδέκτες του.
Πάντα τους βρίσκει.
Δεν το πίστευα μέχρι που μπήκα για πρώτη φορά εδώ: μέχρι τότε έγραφα σε εξειδικευμένα έντυπα, preaching to the already converted.
Εδώ, για μένα, ήταν Αποκάλυψη.
Σκέφτομαι πως τα λόγια είναι φτώχεια, ότι και να σας πώ δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά: με τιμάτε πολύ που με διαβάζετε, ανεξάρτητα από το πόσο συμφωνείτε με όσα γράφω.
Για την ακρίβεια θα έλεγα πως με τιμάτε πολύ περισσότερο απ όσο αξίζω.
Σας ευχαριστώ θερμά όλους από βάθους καρδίας.

Κωστα τωρα πλεον δεν εχουμε επιλογη
χαρις σε σενα και δυο τρεις αλλους
εμεις δεν μπορουμε να παμε αλλου
εισαι πλεον ο ανθρωπος της διπλανης μας πορτας

νασαι παντα καλα
χρονια πολλα

Xρόνια πολλά Κωστή. Σου εύχομαι να παραμείνεις ενεργός για πολλά χρόνια σε ότι εσύ γουστάρεις και να μη σβήσει ποτέ η φλόγα της αμφισβήτησης από μέσα σου (γιατί τώρα τελευταία με κάτι Beatles και τέτοια...).:flipout:

Πάντως το χρέος σου το έχεις κάνει (με τους μικρούς και ιδιαίτερα τον Νίκο) οπότε εύχομαι μόνο απολαύσεις, μέχρι μπουχτίσματος.
Φιλιά.

Μια πένα κόντρα στον άνεμο γιά μια μουσική που γράφεται στο δρόμο, ανάμεσα σε πρόσωπα αληθινά , πρώτα με την καρδιά και μετά με το μυαλό. Για να μας θυμίζει πως έχουμε ακόμα ανθρωπιά μέσα μας. Όχι στο ...βάθος, αλλά στο πετσί μας. Και πως το άθλημά μας αν και δεν υπάρχει εξέδρα, δεν έχει τελικά και πολλή μοναξιά.
Νά'σαι πάντα γερός, δυνατός, δραστήριος και δημιουργικός στο χώρο που αγαπάμε !
Και νά'σαι πάντα περιτριγυρισμένος από Μουσικές και Ανθρώπους που σε αγαπούν και αγαπάς !

Χρόνια σου Πολλά Κώστα μας !