Clubbing και ... ωτοασπιδες

analyse_it

Senior Member
17 June 2006
582
Αthens
Τελευταια, μετα απο απαιτηση της... παρεας :argue: εχω το εξης...προβλημα

βγαινω σε :violent-smiley-030: μαγαζια με αναιτια υψηλες σταθμες, ανεξηγητα συρριστικα στα 115db, μεσαιες για κλαματα και μπασα που γκρεμιζουν...ντουβαρια... - οσο για το ειδος της μουσικης... αφηστε το καλυτερα...

επειδη, δεν θελω να βγαινω και να πινω 1-2 μπουκαλακια για να το... αντεξω σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ωτοασπιδων.:BDGBDGB53:

εχει αγορασει κανεις καποιες? ειναι αποτελεσματικες? (θελω να κοβουν καθε συχνοτητα πανω απο τα 3kHz) - με κλιση 30db/οκταβα :flipout:

Υ.Γ μην με παρετε στο ψιλο ετσι?:flipout: :flipout: :flipout:

Κοίτα να δεις... πώς δεν το σκέφτηκα τόσο καιρό;

Από την άλλη, δεν ακούς και τι σου λένε οι άλλοι. Αν είσαι αδέσμευτος και θες να μιλήσεις με καμιά αιθέρια ύπαρξη τι θα κάνεις; Μόνο που θα κάνεις την κίνηση να βγάλεις τις ωτοασπίδες, θα φύγει τρέχοντας! :flipout:

Υπαρχουν καποιες απο σιλικονη, ψιλοδιαφανεις. Εφαρμοζουν τελεια.
Και ειναι και πολυ-πολυ φθηνοτερες απο "1-2 μπουκαλακια"-bye-

Λοιπόν, σου βρήκα λύση: iPod!

Το έχεις συνδεδεμένο, ακούς τις μουσικές σου, χτυπιέσαι, ακούν κι οι άλλοι ότι ακούν, χτυπιούνται και περνάτε όλοι καλά!

Το ξέρω, είμαι μια ιδιοφυία...

Τελευταια, μετα απο απαιτηση της... παρεας :argue: εχω το εξης...προβλημα

βγαινω σε :violent-smiley-030: μαγαζια με αναιτια υψηλες σταθμες, ανεξηγητα συρριστικα στα 115db, μεσαιες για κλαματα και μπασα που γκρεμιζουν...ντουβαρια... - οσο για το ειδος της μουσικης... αφηστε το καλυτερα...

επειδη, δεν θελω να βγαινω και να πινω 1-2 μπουκαλακια για να το... αντεξω σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ωτοασπιδων.:BDGBDGB53:

εχει αγορασει κανεις καποιες? ειναι αποτελεσματικες? (θελω να κοβουν καθε συχνοτητα πανω απο τα 3kHz) - με κλιση 30db/οκταβα :flipout:

Υ.Γ μην με παρετε στο ψιλο ετσι?:flipout: :flipout: :flipout:

....Σου συνιστώ Ηλία να το δείς θετικά και να" απολαύσεις", το θεσπέσιο αυτό θόρυβο που αναφέρεις, πόσο μάλλον όταν η παρέα σου περιλαμβάνει τίποτα δίμετρα πιπίνια με ξανθιά κόμμωση.-bye-

Απάντηση: Re: Clubbing και ... ωτοασπιδες

....Σου συνιστώ Ηλία να το δείς θετικά και να" απολαύσεις", το θεσπέσιο αυτό θόρυβο που αναφέρεις, πόσο μάλλον όταν η παρέα σου περιλαμβάνει τίποτα δίμετρα πιπίνια με ξανθιά κόμμωση.-bye-

Ωχ... ξενος δακτυλος... -bye-

Λίγο βαμβάκι ή χαρτομάντιλο κάνει μια χαρά!

Δεν θέλουμε πολλά ντι μπι εξασθένηση. Λίγο να κόψουμε την πολύ ένταση και κυρίως των μεσαίο υψηλών και είναι οκ. Και αυτό γίνεται εύκολα με λίγο χαρτάκι υγείας στην τελική. Ακούς και τους γύρω σου μαι χαρά. Έτσι κι αλλιώς όλοι ξεφωνίζουν εκεί μέσα για να συνεννοηθούν.

__Nαι αλλά το να έχεις χαρτί τουαλέτας (και να το δει κάποιος, είναι και άσπρο που βγάζει μάτι), δεν είναι και ό,τι καλύτερο όταν έχεις βγει έξω!! χαχαχα!! Οπως είπε κάποιος, έτσι και το δει καμιά κοπέλα, γεια σας!

__Ενώ ένα διάφανο ειδικό σφουγκαράκι /σιλικόνη κλπ, είναι αλλιώς. Δεν φαίνεται, μάλλον λιγότερο ακίνδυνο και αν το δει κανείς, μιας και είναι dedicated, το παίζεις και μούρη -είμαι μουσικός /ειδικός hi-end συντάκτης σε γνωστό περιοδικό κλπ και πρέπει να προστατέψω τη ακοή μου κλπ -χαχαχαχαχα

Κοίταξε, στο "Ο Αστερίξ και οι Νορμανδοί" νομίζω πως ο Οβελίξ είχε χρησιμοποιήσει φελλό για να αντέξει τον Κακοφωνίξ.

Κοίταξε, στο "Ο Αστερίξ και οι Νορμανδοί" νομίζω πως ο Οβελίξ είχε χρησιμοποιήσει φελλό για να αντέξει τον Κακοφωνίξ.
:flipout::flipout::flipout:-bye-

Μαϊντανό είχε χρησιμοποιήσει ο Οβελίξ!

Ενδείκνυνται και άνιθος ή δεντρολίβανο...:flipout: :flipout:

ν'αλλάξεις την παρέα ...
icon10.gif

Τι θα γινει με τις τρελες ιδεες των συνφορουμιτων?

Ακους εκει βαλε ψωμι :flipout: :flipout: :flipout: και χαρτοπετσετες:flipout: :flipout: :flipout:

-bye-

__Nαι αλλά το να έχεις χαρτί τουαλέτας (και να το δει κάποιος, είναι και άσπρο που βγάζει μάτι), δεν είναι και ό,τι καλύτερο όταν έχεις βγει έξω!! χαχαχα!! Οπως είπε κάποιος, έτσι και το δει καμιά κοπέλα, γεια σας!

Γειά σας, γειά σας. -bye-
:flipout:

__Ενώ ένα διάφανο ειδικό σφουγκαράκι /σιλικόνη κλπ, είναι αλλιώς. Δεν φαίνεται, μάλλον λιγότερο ακίνδυνο και αν το δει κανείς, μιας και είναι dedicated, το παίζεις και μούρη -είμαι μουσικός /ειδικός hi-end συντάκτης σε γνωστό περιοδικό κλπ και πρέπει να προστατέψω τη ακοή μου κλπ -χαχαχαχαχα

Και το κολόχαρτο dedicated είναι: Προστατεύω τα αυτιά μου από τα σκατά :flipout: