- 21 January 2007
- 21,629
Αυτές τις μέρες ήταν η Comic-Con, Ευκαιρία για πολύ γέλιο, συνεντεύξεις αγαπημένων χαρακτήρων, παρουσιάσεις απίθανων ταινιών !
Εάν υπάρχει ένα μέρος που πραγματικά μπορείτε να βρείτε τους αγαπημένους ήρωες όλους μαζί – πιθανότατα θα είναι κάποια φωτογραφία από την comic con
Και φυσικά ταυτόχρονα στο διαδίκτυο ανάβουν διαφορές απίθανες ευφάνταστες κόντρες – πέραν των κλασικών τύπου SW vs ST
ΝΤαξ αφού θα δούμε Superman Και Batman μαζί … νομίζω ότι το χιούμορ όλων μας … αποδίδει
Αρχίζω με links από τη φετινή comic-con
Storm troop Zombie
Κι άλλα ζομπι ….
Αυτή η ταινία ακόμα δεν ανακοινώθηκε … αλλά ποτέ δε ξέρεις …
Wonder Woman & Super Girl
Comic- Con London 2013
Μη με ρωτήσετε γιατί αλλά ξέσπασε μεγάλη κόντρα
GoT vs SW
Ένα τόσο μεγάλο γεγονός δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε τον Hawking http://www.digitallife.gr/o-stephen...omic-con-panel-tou-the-big-bang-theory-111431
Δε κάνω παρουσίαση – συγνώμη
Απλά καλοκαιράκι είναι και λιγο γέλιο με τους αγαπημένους υπέρ-ήρωες είναι παραπάνω από δροσιστικό
Επιστροφή στην comic-con
Μια δροσερή Βασίλισσα Lea
αυτή νομίζω ανταγωνιζόταν την παπουτσωμένη γατα
Zoidberg ????
Αστυνόμος ?
Σαΐνι?
ή
Απίθανο γέλιο
Απίθανη τρέλα
:Banane0:
Εάν υπάρχει ένα μέρος που πραγματικά μπορείτε να βρείτε τους αγαπημένους ήρωες όλους μαζί – πιθανότατα θα είναι κάποια φωτογραφία από την comic con
Και φυσικά ταυτόχρονα στο διαδίκτυο ανάβουν διαφορές απίθανες ευφάνταστες κόντρες – πέραν των κλασικών τύπου SW vs ST
ΝΤαξ αφού θα δούμε Superman Και Batman μαζί … νομίζω ότι το χιούμορ όλων μας … αποδίδει
Αρχίζω με links από τη φετινή comic-con
Storm troop Zombie

Κι άλλα ζομπι ….

Αυτή η ταινία ακόμα δεν ανακοινώθηκε … αλλά ποτέ δε ξέρεις …
Wonder Woman & Super Girl

Comic- Con London 2013

Μη με ρωτήσετε γιατί αλλά ξέσπασε μεγάλη κόντρα
GoT vs SW

Ένα τόσο μεγάλο γεγονός δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε τον Hawking http://www.digitallife.gr/o-stephen...omic-con-panel-tou-the-big-bang-theory-111431
Δε κάνω παρουσίαση – συγνώμη
Απλά καλοκαιράκι είναι και λιγο γέλιο με τους αγαπημένους υπέρ-ήρωες είναι παραπάνω από δροσιστικό
Επιστροφή στην comic-con
Μια δροσερή Βασίλισσα Lea

αυτή νομίζω ανταγωνιζόταν την παπουτσωμένη γατα

Zoidberg ????

Αστυνόμος ?
Σαΐνι?

ή

Απίθανο γέλιο
Απίθανη τρέλα
:Banane0: