Component Vs VGA για xbox360-projector

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Καλησπερα φιλοι μου!
Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση οσον αφορα την συνδεση του XBOX360 με τον προβολεα μου τον optoma hd70. O προβολεας είναι 720p και το source signal παιζει από 576p μεχρι 1080p. Μεχρι τωρα χρησιμοποιω την component εισοδο. Μηπως η VGA μου βγαλει καλυτερο σημα?Λογικα η VGA δεν μπορει να περασει μεγαλυτερες αναλυσεις?Το αποτελεσμα εξαρταται από το εκαστοτε set-up η η μια συνδεση υπερτερει της αλλης παντα?

Απο το xbox360 πρεπει να δωσεις 720p.
Οτιδηποτε αλλο μονο προβλημα ειναι.
Ετσι εχω κανει κι εγω με το χβοχ360 + optoma 78.
Η vga δεν εχει να σου προσφερει τιποτε περισσοτερο και δεν χρειαζεται.

Ευχαριστω πολυ φιλοι μου!Οποτε το αφηνω το component ως εχει.
Γιαννη εχεις καταληξει οριστικα οτι 720p απο το xbox360 ειναι καλυτερα απο 1080i?Εγω χωρις να ειμαι εμπειρος δεν βλεπςω καμια διαφορα....Μιχαλης

το συγκεκριμενο θεμα με αποσχολουσε πολυ τωρα τελευταια φιλε μου μεχρι που κατεληξα στο component για τον λογο οτι ο προβολεας σου οπως και ο δικος μου η φυσικη τουs αναλυση ειναι τα 720ρ.οτιδηποτε αλλο περισσοτερο θα σου παρουσιασει μικρη θολουρα και χασιμο lεπτομερειας.(1080i).
Tο vga ουσιαστικα ειναι αχρηστο, αλλα παντα ειμαι της θεωριας - δοκιμαζω και μαθαινω - για τον λογο οτι σε μερικες τηλεορασεις οπως και προβολεις παιζει καλυτερα το παρα vga το component.