Crypto mpeg tv tuner και Vista Media Center

Miltos

New member
14 November 2008
14
Έχω μια κάρτα TV της Crytpo (με τσιπάκι της philips). Το media center δεν την αναγνωρίζει. Υπάρχει τρόπος να δουλέψει μέσα από το vista media center ή τελικά η λύση του media portal είναι μονόδρομος;

Η εν λόγω κάρτα είναι συμβαη με Media Center? Εαν ναι εχεις τους τελευταίους Drivers? Νομίζω οτι συμβατές είναι αυτές που βγάζουν mpeg2

Τι εννοείς αν είναι συμβατή με media center; αφού δεν μου την αναγνωρίζει...

Τι εννοείς αν είναι συμβατή με media center; αφού δεν μου την αναγνωρίζει...

Τα Windows media center υποστηρίζουν από όσο ξέρω μόνο τις κάρτες που έχουν hardware mpeg2 encoder, αν μιλαμε για απλές analog.

Η συγκεκριμένη αναλογική κάρτα έχει hardware mpeg2 encoder, εντούτοις δεν αναγνωρίζεται από το media center...

Τοτε ειναι προβλημα drivers, τα Media center θελουν και ειδικους drivers, μπορει η καρτα να δουλευει με το προγραμμα που σου παρεχει μαζι, να εχει και hardware mpeg2 encoder και παλι να μην ειναι συμβατη με Media center.. θα πρεπει λοιπον να δεις αρχικα αν υπαρχουν generic drivers απο την MS την ιδια, απεγκατεστησε τους drivers που σου δινει η crypto και μεσω του add new hardware, βαλτο να ψαξει στο windows update αν υπαρχουν generic drivers.. αν ουτε αυτο δεν δουλεψει, θελει χοντρη χακια.. πρεπει να βρεις καποιο μοντελο καρτας που να εχει παρομοια τσιπακια ( tuner και hardware mpeg encoder ) οπως η δικια σου, που να ειναι συμβατη με MC, να παρεις τους drivers της με τους οποιους ειναι συμβατη με MC, να τους αποσυμπιεσεις, και να προσθεσεις το PCI DEVICE ID σε καποιο .inf μεσα στο directory των αποσυμπιεσμενων drivers, μετα κανεις εγκατάσταση τους drivers.. το PCI DEVICE ID το βρισκεις απο device manager>right click στην καρτα>details>Device Instance ID .. κάπως ετσι, απόλυτα σίγουρος για την διαδικασία δεν είμαι, και φυσικά μπορει σε καθε παραπανω βημα να σκαλωσεις.. αλλα ετσι γινεται σε γενικες γραμμες..

Έχω μια κάρτα TV της Crytpo (με τσιπάκι της philips). Το media center δεν την αναγνωρίζει. Υπάρχει τρόπος να δουλέψει μέσα από το vista media center ή τελικά η λύση του media portal είναι μονόδρομος;

Η κάρτα αυτή δουλεύει μόνο σε XP.
Drivers για Vista δεν έχουν βγάλει...:argue: