CRYSTAL AUDIO ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,211
ΑΘΗΝΑ
πριν 8 μηνες περιπου,ειχα αγορασει το 10 πριζο της C/A.
ξαφνικα σταματησε να δουλευει και το κακο ειναι οτι δεν εχω την αποδειξη.
μιλησα με το service και μου ειπαν οτι χωρις αποδειξη δεν μπορουν να κανουν κατι.
υπαρχει λυση?

είμαι σίγουρος οτι θα το κοίταξες αλλά θα ρωτήσω για παν ενδεχόμενο..

μήπως κάηκε η ασφάλεια του βρε Δημήτρη ?

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ

είμαι σίγουρος οτι θα το κοίταξες αλλά θα ρωτήσω για παν ενδεχόμενο..

μήπως κάηκε η ασφάλεια του βρε Δημήτρη ?

εχει ενα ματζφλαρι που ξεβιδωνει,αλλα δεν ξερω πως λειτουργει....:AFADF0:

μάλλον κάηκε η ασφάλεια Μήτσε μου.

πες μας μοντέλο ή ανέβασε φωτογραφία να δούμε για ποιο πολύμπριζο μιλάμε και αν μπορείς ανέβασε και μια φώτο απο το μαντζαφλάρι γιατί μάλλον θα χρειαστεί να αλλάξεις την ασφάλεια .

υ.γ ερώτηση: έχει πουθενά λαμπάκι το πολύμπριζο ?
αν ναι, πριν χαλάσει άναβε ?

μάλλον κάηκε η ασφάλεια Μήτσε μου.

πες μας μοντέλο ή ανέβασε φωτογραφία να δούμε για ποιο πολύμπριζο μιλάμε και αν μπορείς ανέβασε και μια φώτο απο το μαντζαφλάρι γιατί μάλλον θα χρειαστεί να αλλάξεις την ασφάλεια .

υ.γ ερώτηση: έχει πουθενά λαμπάκι το πολύμπριζο ?
αν ναι, πριν χαλάσει άναβε ?

εχει 2 λαμπακια.ενα κοκκινο(on)και ενα πρασινο(grand).
εαν το βαλω στην πριζα αναβει μονο της γειωσης.
πριν αναβαν και τα 2.
μου το εκανε και προχθες και πατησα το ματζαφλαρι και πηρε μπρος.
σημερα-με την τσιμπλα στο ματι βεβαια-δεν αντιδρουσε.
ειναι ρελε με ασφαλεια απο μεσα?
το πολυ/ζο ειναι το γνωστο 10αρι της κρισταλ.φωτο το βραδυ...-bye-

αλλαξε του την ασφαλεια,πρεπει να ειναι μεσα στο μαυρο κουμπακι διπλα απο το κοκκινο ον\οφ

το μαυρο κουμπακι ειναι μονο ρελε και δεν φαινεται να εχει πουθενα ασφαλεια.
θα κανω μια προσπαθεια μηπως μου το αλλαξουν στο καταστημα που το αγορασα.

Αυτό το μαύρο κουμπάκι, νομίζω πως ξεβυδώνει (το γύρω από αυτό το στρογγυλό). Μήπως η ασφάλεια είναι από κάτω? Δωκίμασε προσεκτικά όμως, μην πεταχτεί κανένα ελατήριο από μέσα.

Αυτό το μαύρο κουμπάκι, νομίζω πως ξεβυδώνει (το γύρω από αυτό το στρογγυλό). Μήπως η ασφάλεια είναι από κάτω? Δωκίμασε προσεκτικά όμως, μην πεταχτεί κανένα ελατήριο από μέσα.

το ανοιξα προσεκτικα και τελικα ειναι μονο ρελε.

In that case.... η ασφάλεια είναι εσωτερική, αν φταίει η ασφάλεια φυσικά. Και τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να έχει συστηχία από ασφάλειες, πικνωτές κτλ. Αλλά γιατί να πάθει κάτι ρε γ@μώτο. Το έχω κι εγώ, λιγότερο διάστημα από 'σένα βέβαια, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει πάθει κάτι και από την αρχή δούλευε μια χαρά.

Ίσως να έπερνες ένα τηλ την Crystal Audio (210-6134767) για να τους περιγράψεις τι ακριβώς έγινε πριν πας από το μαγαζί απ' όπου το αγόρασες, μήπως και σου πουν τίποτα και γλυτώσεις βόλτα.

Καλή συνέχεια και αν αποφασίσεις να το ψάξεις για να βρείς τι έφταιγε, πες μου κι εμένα αν το θυμηθείς.

Καλό βράδυ

In that case.... η ασφάλεια είναι εσωτερική, αν φταίει η ασφάλεια φυσικά. Και τώρα που το σκέφτομαι, πρέπει να έχει συστηχία από ασφάλειες, πικνωτές κτλ. Αλλά γιατί να πάθει κάτι ρε γ@μώτο. Το έχω κι εγώ, λιγότερο διάστημα από 'σένα βέβαια, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει πάθει κάτι και από την αρχή δούλευε μια χαρά.

Ίσως να έπερνες ένα τηλ την Crystal Audio (210-6134767) για να τους περιγράψεις τι ακριβώς έγινε πριν πας από το μαγαζί απ' όπου το αγόρασες, μήπως και σου πουν τίποτα και γλυτώσεις βόλτα.

Καλή συνέχεια και αν αποφασίσεις να το ψάξεις για να βρείς τι έφταιγε, πες μου κι εμένα αν το θυμηθείς.

Καλό βράδυ

πριν καμια 15ρια ημερες,αλλαξα μνημες στο pc.
με το που ανοιξα τον διακοπτη του τροφοδοτικου,κανει ενα τσαφ και σβηνουν τα παντα.
αμαν-λεω-παει το τροφοδοτικο!
πατωντας το ρελεδακι επανηρθαν ολα κανονικα.
μετα απο 3 ημερες,η γυναικα μου ανοιξε τη τηλεοραση.
παλι τσαφ και κλεισαν ολα.
απο εκεινη την στιγμη δεν ξανα-αναστηθηκε.

σε τηλ.επικοινωνια που ειχα με το service,μου ειπαν οτι ειναι δυσκολο εαν δεν εχω την αποδειξη,να γινει αντικατασταση.
στην καλυτερη θα επισκευαστει πιθανον με μια μικρη χρεωση.
λιγο μπερδεμα δηλαδη.....
θα το παρω επ`ωμου την αλλη εβδομαδα και θα παω στο καταστημα που το αγορασα,μηπως και βρω ακρη.
δεν εχω να χασω κατι....

Ίσως κι όλας να σε γλύτωσε από μια καμμένη τηλεόραση ή ενός καμμένου τροφοδοτικού... Εκτός αν είχε πρόβλημα από την αρχή και απλά δεν έτυχε να στο "δείξει".

Ίσως κι όλας να σε γλύτωσε από μια καμμένη τηλεόραση ή ενός καμμένου τροφοδοτικού... Εκτός αν είχε πρόβλημα από την αρχή και απλά δεν έτυχε να στο "δείξει".

Ολα παιζουν..
παντως μου εκανε εντυπωση,η ευκολια που "χτυπησε",γιατι απ`οτι φαινεται δεν εγινε κατι το τρομερο.
με τα mge τα 5πριζα που χρησ/ω χρονια-εχω 4,5 μοιρασμενα-δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.

τυχαιο..??

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ

Ολα παιζουν..
παντως μου εκανε εντυπωση,η ευκολια που "χτυπησε",γιατι απ`οτι φαινεται δεν εγινε κατι το τρομερο.
με τα mge τα 5πριζα που χρησ/ω χρονια-εχω 4,5 μοιρασμενα-δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.

τυχαιο..??

καθολου!!!!!

το πολυπριζο εφυγε στις 17/11 για το service της κρισταλ μεσω mediamarkt-απο εκει ειχε αγοραστει και μαλιστα εξυπηρετηθηκα παρ`οτι δεν ειχα τη αποδειξη αγορας(!)
παρελαβα εχθες αλλα στην αποδειξη επισκευης δεν αναγραφεται πουθενα η αιτια που το πολυπριζο δεν λειτουργουσε.
κανω σημερα ενα τηλ. στην κρισταλ και αφου ο τεχνικος καταλαβε για ποια περιπτωση προκειται,μου λεει:

"το τροφοδοτικο οπως ηρθε,το εβαλα στην πριζα,μετρησα ρευματα&αμπερ,ειδα οτι ειναι οκ και το ξαναστειλα πισω"

"προτου στο στειλω,σε 3 πριζες το δοκιμασα και δεν επαιξε.τι εγινε?"

τωρα βεβαια τι να μου απαντησει ο ανθρωπος απο την στιγμη που το πολυπριζο δουλευει?

τι μπορει να εχει συμβει?

σοβαρα τωρα καποια επαφη δεν παταγε καλα
και η θα στο ξανακανει η το βρηκε ο τεχικος και στο ειπε ετσι
α. για την φημη της εταιριας και
β. αν στο κανει στο μελλον μετα - εγγυησης να μην πεις οτι ηταν προβλημα που δεν λυθηκε

Γι αυτο συνηθως οι τεχνικοι δυσκολευονται να πουν τι ακριβως ειχε.

σοβαρα τωρα καποια επαφη δεν παταγε καλα
και η θα στο ξανακανει η το βρηκε ο τεχικος και στο ειπε ετσι
α. για την φημη της εταιριας και
β. αν στο κανει στο μελλον μετα - εγγυησης να μην πεις οτι ηταν προβλημα που δεν λυθηκε

Γι αυτο συνηθως οι τεχνικοι δυσκολευονται να πουν τι ακριβως ειχε.

θα δειξει....-bye--bye-

το πολυπριζο εφυγε στις 17/11 για το service της κρισταλ μεσω mediamarkt-απο εκει ειχε αγοραστει και μαλιστα εξυπηρετηθηκα παρ`οτι δεν ειχα τη αποδειξη αγορας(!)
παρελαβα εχθες αλλα στην αποδειξη επισκευης δεν αναγραφεται πουθενα η αιτια που το πολυπριζο δεν λειτουργουσε.
κανω σημερα ενα τηλ. στην κρισταλ και αφου ο τεχνικος καταλαβε για ποια περιπτωση προκειται,μου λεει:

"το τροφοδοτικο οπως ηρθε,το εβαλα στην πριζα,μετρησα ρευματα&αμπερ,ειδα οτι ειναι οκ και το ξαναστειλα πισω"

"προτου στο στειλω,σε 3 πριζες το δοκιμασα και δεν επαιξε.τι εγινε?"

τωρα βεβαια τι να μου απαντησει ο ανθρωπος απο την στιγμη που το πολυπριζο δουλευει?

τι μπορει να εχει συμβει?

Και έκανε 1 μήνα για να δει ότι δεν είχε τίποτα? Μπορεί κιόλας, αλλά λίγο δύσκολο...

Καλημέρα

Last edited: