D-Link DSM 520 δεν διαβάζει αγγλικούς υπότιτλους

DimAsi

Supreme Member
25 July 2007
6,226
Αττικό βουνό
Αγαπητοί φίλοι,

Εχω το DSM-520 το οποίο δεν διαβάζει αγγλικούς υπότιτλους (ελληνικούς δεν διαβάζει ετσι κι αλλιως στο ιδιο αρχειο όπως με ενημερωσε η εταιρεία) και δεν καταλαβαίνω γιατί ? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?

Αν αυτό βοηθαει στο PC τους παίζει κανονικα και με VLC και με Window Media Player

Αγαπητοί φίλοι,

Εχω το DSM-520 το οποίο δεν διαβάζει αγγλικούς υπότιτλους (ελληνικούς δεν διαβάζει ετσι κι αλλιως στο ιδιο αρχειο όπως με ενημερωσε η εταιρεία) και δεν καταλαβαίνω γιατί ? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?

Αν αυτό βοηθαει στο PC τους παίζει κανονικα και με VLC και με Window Media Player

Το DSM-520 διαβάζει srt υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο με με τον γνωστό περιορισμό να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα αρχείου με το avi. Τους vobsub υπότιτλους (εντός δηλαδή του container αρχείου) δεν νομίζω πως υποστηρίζει.
Επίσης πρεπει να προσέξεις να επιλέξεις να σου τους δείχνει, μην τυχόν είναι σε κατάσταση απόκρυψης.
Εγώ έχω το DSM320RD που είναι παρόμοιο και τους πάιζει κανονικά!

Επειδή δεν είμαι και εξπερ δεν το πολυκατάλαβα.Σορρυ .

Λοιπον οι υποτιτλοι είναι σε ξεχωριστό αρχείο στον ίδιο φάκελο με την ιδια ονομασία.Αυτό είναι σωστό νομίζω.
Το 520 δεν έχει επιλογή να τους εμφανίζει αλλά είναι αυτόματα όπως μου είπε το support .Αρα τι γίνεται λάθος αδερφέ ?