δεν μπορει να συνδεθει στο δικτυο

vamei

New member
14 June 2011
24
Εχω ενα popcorn hour a-210 κι ενω συνδεομουν κανονικα στο δικτυο (με αλλα δυο laptop) και στο ιντερνετ μετα απο ενα φορματ (ntfs) που εκανα στο σκληρο, γιατι ηθελα να τον χρησιμοποιησω σε μια δουλεια, δεν μπορω να μπω στο δικτυο των αλλων υπολογιστων αλλα και ουτε απο τα λαπτοπ στο media player. Μπαινει κανονικα στο ιντερνετ αλλα στο δικτυο τιποτα. Ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο στο ρουτερ και τα λαπτοπ ασυρματα. Στο δικτυο των λαπτοπ φαινεται το μηχανημα (popcornhour) αλλα οταν παω να μπω μου βγαζει:
popcorn.jpg

Θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ευχαριστω πολυ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: δεν μπορει να συνδεθει στο δικτυο

Επιτελους πηρα μια απαντηση. Ευχαριστω, ομως στο run δεν μου βγαζει καμμια τετοια επιλογη που να μοιαζει με αυτο του video.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: δεν μπορει να συνδεθει στο δικτυο

Επιτελους πηρα μια απαντηση. Ευχαριστω, ομως στο run δεν μου βγαζει καμμια τετοια επιλογη που να μοιαζει με αυτο του video.

Η λέξη \\computerwurld\j περιγράφει την διαδρομή του δικτύου μέχρι τον φάκελλο που είναι shared. στην περίπτωση αυτού που παρουσιάζει computerwurld είναι το όνομα του κομπιούτερ του και j είναι το usb stick του . Εσύ φυσικά δεν έχεις το ίδιο όνομα στο κομπιουτερ σου . Σωστά ? Αρα εκεί θα βάλεις το όνομα του δικού σου κομπιούτερ. Και τα υπόλοιπα ανάλογα.
Δες το και πρόσεξέ το σε παρακαλώ. Εν ανάγκη κάνε pause το βίντεο όπου χρειάζεται για να το προσέχεις στις λεπτομέρειες .....