Γεια σας
Επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά, θέλω να σας κάνω μια σχετικά απλή ερώτηση.
Κατέβασα μια ταινία από το ίντερνετ σε μορφή AVI (999 mb) και θέλω να την δω στο dvd μου (LG 298H) σε μορφή divx (ενώ λέει ότι παίζει σε μορφές avi, ,mpg, mpeg.) δεν μου την παίζει!!!!
Πάει να διαβάσει κα μετά μου την πετάει έξω.....
Την Κατέβασα από το ίντερνετ, την έγραψα μέσω του nero, στα...δεδομένα, δίσκος δεδομένων.....
κάνω εκεί κάποιο λάθος;;;
Τι πρέπει να κάνω για να την δω;;;;
Η....με πιο προγραματακι πρέπει να την μετατρέψω πάντα σε μορφή divx. έτσι ώστε σε ένα απλό dvd να χωράνε 4-5 ταινίες.....
Απλά θέλω να τις γράφω σε κάποιο επανεγραψημο δισκάκι, να πηγαίνω στο σπίτι μου και να τις βλέπω στο σαλόνι μου.....
Σας παρακαλώ πολύ πέστε μου, γιατί έχω πελαγώσει......
Σας ευχαριστώ!
Επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά, θέλω να σας κάνω μια σχετικά απλή ερώτηση.
Κατέβασα μια ταινία από το ίντερνετ σε μορφή AVI (999 mb) και θέλω να την δω στο dvd μου (LG 298H) σε μορφή divx (ενώ λέει ότι παίζει σε μορφές avi, ,mpg, mpeg.) δεν μου την παίζει!!!!
Πάει να διαβάσει κα μετά μου την πετάει έξω.....
Την Κατέβασα από το ίντερνετ, την έγραψα μέσω του nero, στα...δεδομένα, δίσκος δεδομένων.....
κάνω εκεί κάποιο λάθος;;;
Τι πρέπει να κάνω για να την δω;;;;
Η....με πιο προγραματακι πρέπει να την μετατρέψω πάντα σε μορφή divx. έτσι ώστε σε ένα απλό dvd να χωράνε 4-5 ταινίες.....
Απλά θέλω να τις γράφω σε κάποιο επανεγραψημο δισκάκι, να πηγαίνω στο σπίτι μου και να τις βλέπω στο σαλόνι μου.....
Σας παρακαλώ πολύ πέστε μου, γιατί έχω πελαγώσει......
Σας ευχαριστώ!