Δεν πάμε καθόλου καλά !!!

Παιδιά το διάβασα το παρακάτω άρθρο και έπαθα σοκ. :slapface: Mου ήρθε με mail και δεν έχω λόγω να το αμφισβητήσω. Είχα ακούσει για παρόμοια περιστατικά με εξ' επίτηδες ερωτικές συνευρέσεις αλλά αυτό παραπάει.

Τελικά ο άνθρωπος είναι το πιο "έξυπνο ον" στον πλανήτη μας.
Εχει εφεύρει τις πιο έξυπνες μεθόδους για να εξοντώσει το είδος του ... :violent-smiley-030:

Aγαπητοί φίλοι.

Ευγενικά σας παρακαλώ να αφιερώσετε 2 λεπτά για να διαβάσετε αυτό το e-mail. Εάν το βρείτε χρήσιμο, συμβουλέψτε και άλλους.

Παρακαλώ περάστε αυτό το μήνυμα και σε άλλους.

Συνέβη στο Παρίσι πρόσφατα και μπορεί να συμβεί και αλλού. Μερικές εβδομάδες πριν, στον κινηματογράφο, ένα πρόσωπο αισθάνθηκε κάτι στο κάθισμά της. Όταν σηκώθηκε να δει τι ήταν, είδε μια βελόνα να βγαίνει από το κάθισμα με ένα συνημμένο "εσείς μολύνθηκε μόλις από το HIV.

Το κέντρο ελέγχου ασθενειών (στο Παρίσι) εκθέτει πολλά παρόμοια γεγονότα από πολλές άλλες πόλεις. Όλες οι δοκιμασμένες βελόνες ήταν θετικό HIV. Το κέντρο επίσης αναφέρει ότι οι βελόνες έχουν βρεθεί στους διανομείς μετρητών, σε δημόσιες τραπεζικές μηχανές.

Ζητάμε ο καθένας για να προσέχει όταν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους καταστάσεις. Όλες οι δημόσια καρέκλες, τα καθίσματα πρέπει να επιθεωρούνται με προσοχή πριν από κάθε χρήση. Μία προσεκτική οπτική επιθεώρηση πρέπει να είναι αρκετή. Επιπλέον, ζητούμε ο κάθε ένας από σας να περάσει αυτό το μήνυμα σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του και των φίλων του.

Πρόσφατα, ένας γιατρός έχει διηγηθεί μια κάπως παρόμοια περίπτωση που συνέβη σε έναν από τους ασθενείς του στον κινηματογράφο Priya στο Δελχί.

Ένα νέο κορίτσι, που επρόκειτο να παντρευτεί σε μερικούς μήνες, τσιμπήθηκε, ενώ παρακολουθούσε έργο στον κινηματογράφο. Η ετικέτα με τη βελόνα είχε μήνυμα "υποδοχή στον κόσμο της οικογένειας HIV. Αν και οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι απαιτούνται περίπου 6 μήνες πριν ο ιός γίνει ισχυρός για να αρχίσει το επιδρά στον οργανισμό και ότι ένα υγιές θύμα θα μπορούσε να ζήσει περίπου 5-6 έτη, το κορίτσι πέθανε σε 4 μήνες.

Όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις δημόσιες θέσεις.

Σκεφτείτε ακριβώς τη διάσωση μιας ζωής με την αποστολή αυτού του μηνύματος. Παρακαλώ, δώστε μερικά δευτερόλεπτα του χρόνου σας να περάσετε αυτό το μήνυμα.

Πηγή: S. Dinesh Gopinath I.A.S Διευθυντής ιατρικού & της έρευνας, Chennai.

Τα σχόλια δικά σας ...

Συνονόματε... καλημέρα!
Μας έκανες την καρδιά περιβόλι..(θα μου πείς, εσύ μου φταίς?)

Αλλά στην ουσία του θέματος,

ΠΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ????
ΓΙΑΤΙ???? ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ Ή Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?????

Ειλικρινά χαλάστηκα!

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική, αν φυσικά υπάρχει, αυτών των ανθρώπων...

Όλοι μα ΟΛΟΙ σ'αυτήν την πουτ@ν@ την ζωή κουβαλάμε έναν Σταυρό!
Μικρό ή μεγάλο...
Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι πρέπει αυτόν τον Σταυρό να τον κουβαλάνε κι άλλοι χωρίς αιτία...

Τι να πω πια δεν ξέρω...
Αλλά όλοι θα κριθούμε μια μέρα!!!

Υ.γ Με κάτι τέτοια που βλέπω ώρες ώρες αναρωτιέμαι...
Αξίζει μ'αυτά τα δεδομένα να φέρεις στον κόσμο ένα παιδάκι????

Last edited by a moderator:
Κακώς Δημήτρη, έπρεπε να το αμφισβητήσεις.
Μέσω e-mail στέλνονται καθημέρινα απιστευτες ποσότητες μπαρούφας.
Απλά τσεκάρετε σε sites που έχουν hoaxes για να δείτε αν ισχύει κάτι τέτοιο.
Π.χ. αυτό που αναφέρεις είναι πασίγνωστο hoax (Δες εδώ λ.χ. : http://www.hoax-slayer.com/hiv-needle-hoax.html, κάτι το οποίο το βρήκα με πολύ απλό search στο google : "hiv needle hoax")

Τι να πω πια δεν ξέρω...

Δημήτρη καλημέρα και σε σένα.

Ζητώ συγνώμη αν χαλάσω την διάθεση μερικών από εσάς που πιθανόν να πίνετε/πίνω τον πρωινό καφέ μας. Ειλικρινά πρόθεσή μου δεν ήταν αυτό.

Απλώς να γνωρίζει ο καθένας μας μέχρι που μπορεί να φθάσει ο αρρωστημένος ανθρώπινος νους. :furious3:

Όσο για το υστερόγραφό σου, φαντάσου τι φοβόμαστε εμείς που έχουμε παιδιά !!! :chinscratch:

Το συγκεκριμένο mail είναι πολύ παλιό.
Τουλάχιστον 3 ετών. Δεν ξέρω εάν είναι
αλήθεια, αλλά εάν είναι .................

...και νομίζω ανακυκλώνεται όποτε βγαίνει καινούργιο προβόλι στον αγορά, έτσι του κουνάνε την μανd-ila :flipout:

Δημήτρη ξαναδές το, είναι urban legend - hoax - απάτη.
Έβαλα σελίδα που λέει ακριβώς αυτό.
Τώρα το πόσο αρρωστημένοι είναι αυτοί που κάθονται και τα φτιάχνουν αυτά...

Γενικά μην εμπιστεύεστε ό,τι σας στέλνουν με e-mail, και σε τελική ανάλυση, αν θέλετε να το κάνετε forward, χρησιμοποιείστε την επιλογή "bcc" (blind carbon copy), ώστε να μη διαδίδετε τα e-mail που έχετε στον κατάλογό σας,
διότι αυτός είναι και ο πιό σίγουρος τρόπος να βρούνε οι spammers, "φρέσκιες" και λειτουργικές διευθύνσεις για να σστείλουν το κάθε λογής διαφημιστικό κ.τ.λ.

Δημήτρη ξαναδές το, είναι urban legend - hoax - απάτη.
Έβαλα σελίδα που λέει ακριβώς αυτό.
Τώρα το πόσο αρρωστημένοι είναι αυτοί που κάθονται και τα φτιάχνουν αυτά...

Γενικά μην εμπιστεύεστε ό,τι σας στέλνουν με e-mail, και σε τελική ανάλυση, αν θέλετε να το κάνετε forward, χρησιμοποιείστε την επιλογή "bcc" (blind carbon copy), ώστε να μη διαδίδετε τα e-mail που έχετε στον κατάλογό σας,
διότι αυτός είναι και ο πιό σίγουρος τρόπος να βρούνε οι spammers, "φρέσκιες" και λειτουργικές διευθύνσεις για να σστείλουν το κάθε λογής διαφημιστικό κ.τ.λ.

Οκ παιδιά συγνώμη γράψτε λάθος !!
Τουλάχιστον δεν συμβαίνει πραγματικά.
Ευχαριστώ πάντως που με ενημερώσατε τι συμβαίνει. :grinning-smiley-043
Τώρα θα εξηγηθώ στον συνάδελφο που μου το έστειλε :slapface:

Τα κάκιστα ελληνικά, οι επιστημονικές ανακρίβειες κι ασυναρτησίες, ακόμα κι ένα ψάξιμο δευτερολέπτων στο google παραπέμπουν σε hoax, ανάλογο του "Nigerian scam".

Ας μην είμαστε τόσο ευκολόπιστοι και μην αναπαράγουμε άκριτα οτιδήποτε κυκλοφορεί στο internet.

Υ.Γ. Έγραφα μαζί σου, sorry...

Καλησπέρα Elena

Αν διάβασες πιο πάνω ο iskander αναφέρει και ιστοσελίδα οπότε νομίζω πως δεν είναι μύθος

Καλησπέρα Δημήτρη,

Αν διάβασες καλά αυτό που λέει η ιστοσελίδα του iskander, λέει πως είναι μούφα το πράμα.

hoax= φάρσα

.....

Σόρρυ τώρα είδα ότι με προλάβανε..

Last edited:
Συνονόματε... καλημέρα!
Μας έκανες την καρδιά περιβόλι..(θα μου πείς, εσύ μου φταίς?)

Αλλά στην ουσία του θέματος,

ΠΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ????
ΓΙΑΤΙ???? ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ Ή Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ?????

Ειλικρινά χαλάστηκα!

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική, αν φυσικά υπάρχει, αυτών των ανθρώπων...

Όλοι μα ΟΛΟΙ σ'αυτήν την πουτ@ν@ την ζωή κουβαλάμε έναν Σταυρό!
Μικρό ή μεγάλο...
Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι πρέπει αυτόν τον Σταυρό να τον κουβαλάνε κι άλλοι χωρίς αιτία...

Τι να πω πια δεν ξέρω...

Λυπάμαι πραγματικά που ταλαιπωρήθηκες ψυχικά με αυτο το thread αλλά ταυτόχρονα με κάνει να γελάω που έκατσες και έγραψες τόσα πολλά!... (Σόρρυ! Δεν το κάνω επίτηδες!... κάτσε να συνέλθω:slapface: )

Ειλικρινά, αυτή η κατάσταση με τους αστικούς μύθους έχει παραγίνει... ταλαιπωρεί πολύν κόσμο.

Αυτό με τα καθίσματα και τις βελόνες είναι δάκτυλος των απανταχού χομσινεματατζήδων.
Για να μάθετε να πηγαίνετε σινεμά, παλιοαλητάμπουρες! :grinning-smiley-043

Τελικά δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ πολύ διασκέδασα με αυτό το thread!... ακόμα γελάω με τα σχολιάκια!..:flipout:

Λυπάμαι πραγματικά που ταλαιπωρήθηκες ψυχικά με αυτο το thread αλλά ταυτόχρονα με κάνει να γελάω που έκατσες και έγραψες τόσα πολλά!... (Σόρρυ! Δεν το κάνω επίτηδες!... κάτσε να συνέλθω:slapface: )

Ειλικρινά, αυτή η κατάσταση με τους αστικούς μύθους έχει παραγίνει... ταλαιπωρεί πολύν κόσμο.

Εγώ είμαι ο υπαίτιος και ζήτησα συγνώμη παραπάνω, παρακαλώ ας μην συνεχιστεί αυτό υπάρχουν και άνθρωποι που δεν το γνωρίζουν !!!

Μην ανησυχείς, Δημήτρη, δεν τρέχει τίποτα. Όλοι μας την έχουμε πατήσει στο παρελθόν. Προσωπικά εγώ την έπαθα με τα Bonsai Kittens, τα γατάκια που τάχα τα μεγάλωναν μέσα σε μικρά μπουκαλάκια. :damnyou:

Το πρόβλημα βρίσκεται πλέον σε αυτούς που συνεχίζουν να διαδίδουν τέτοιους μύθους, παρ' όλο που τους έχει υποδειχθεί πολλές φορές το λάθος.

Μην ανησυχείς, Δημήτρη, δεν τρέχει τίποτα. Όλοι μας την έχουμε πατήσει στο παρελθόν. Προσωπικά εγώ την έπαθα με τα Bonsai Kittens, τα γατάκια που τάχα τα μεγάλωναν μέσα σε μικρά μπουκαλάκια. :damnyou:

Το πρόβλημα βρίσκεται πλέον σε αυτούς που συνεχίζουν να διαδίδουν τέτοιους μύθους, παρ' όλο που τους έχει υποδειχθεί πολλές φορές το λάθος.

¨¨Σε ευχαριστώ φίλε Lepton, απλώς και εγώ είδα ότι έκανα φάουλ.

¨¨Με τον φίλο PETRAN, του έστειλα ιδη εδώ και ώρα PM για αυτό το θέμα
και νομίζω πως κέρδισα ότι γνώρισα "ηλεκτρονικά" έναν φίλο που σκεφτόμαστε το ίδιο. Απλώς η συνέχεια του θέματος με προσγείωσε ανώμαλα.

¨¨Όσο ζεις μαθαίνεις !!!:grandpa: