ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!!

πανκροκ

AVClub Enthusiast
17 June 2006
783
ΠΑΤΡΙΔΑΑ!!!!!
μολις ειδα στι ειδησεις οτι ομαδα "αντιεξουσιαστων" (2 λεωφορεια 80 ατομα) πηγε στη Βαθια για να διαδηλωσει για το γνωστο θεμα με την 16χρονη και τον βιασμο-της/οργιο/τι-εγινε-δεν-ξερουμε.

οι κατοικοι φυσικα δεν συμφωνησαν με την ιδεα και τους σαπισανε στο ξυλο.

για πρωτη φορα οι "αντιεξουσιαστες" εφυγαν με συνοδεια αστυνομιας που μπηκε αναμεσα για να τους προστατεψει απο τους κατοικους.

φαινεται οτι η μαγκια σταματαει στα ορια των πολεων...

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ και τιποτα αλλο ......

σιχαινομαι τις κοινωνιες που κρυβουν τη βρωμια και δεν αυτοκαθαριζονται ....

μονοι τους σκαβουν τον λακο της πολεως τους !!!!

ετσι και αλλιως αυτο το μερος μονο με ανωμαλιες εγινε γνωστο !!!!!!!....... οχι απο κατι θετικο προς την κοινωνια ......

βρε αει να χαθουνε τα γομαρια .....

αμα ηταν Ελληνιδα και τα παληκαρακια ...ξενοι ....θα
τους ειχαν κρεμασει απο την πρωτη ωρα .....

και ποιοι ειστε εσεις δεν καταλαβα που θα βγαλετε συμπερασμα για τον ολο τον κοσμο που μενει στην αμαρυνθο?

και ποιοι ειναι αυτοι οι "αντιεξουσιαστες" που νομιζουν οτι μπορουν να προσβαλουν ετσι αυτον τον κοσμο?

Οι ´αντεξουσιαστές´δεν έχουν καμιά δουλειά όντως.Η δικαιοσύνη πάντως έχει.Οι καθηγητές τού σχολείου είχαν.Επρεπε ήδη νάταν σε διαθεσιμότητα με πρώτον τον Διευθυντή για πλημμελή ασκηση καθήκοντος,για να μήν πώ για συγκάλυψη.Οι γονείς τών 4 κωλόπαιδων και τών 3 κορασίδων πού βιντεοσκοπουσαν τον βιασμό, είχαν και έχουν ,αλλά δυστυχώς γι´αυτούς δέν έχουν......................Καποια κανάλια επίσης θάπρεπε να έχουν σταλεί σύσσωμα στον Εισαγγελέα,και όχι να την γλυτώνουν μονον με προστιμα.
Οντως ,είναι άδικο να τσουβαλιάζεις έναν ολόκληρο πληθυσμό για ένα γεγονός.Και ο βασικότερος λόγος είναι γιατί τούς ξυπνάς αμυντικά αντανακλαστικά και γίνονται χειρότεροι.

και ποιοι ειστε εσεις δεν καταλαβα που θα βγαλετε συμπερασμα για τον ολο τον κοσμο που μενει στην αμαρυνθο?

και ποιοι ειναι αυτοι οι "αντιεξουσιαστες" που νομιζουν οτι μπορουν να προσβαλουν ετσι αυτον τον κοσμο?

Γιατί παρακαλώ? Θα τους κρίνουμε όπως μπορούμε να κρίνουμε γενικώς μια κοινωνία από την συμπεριφορά της. Όταν γνωρίζουμε εννοείται ποια είναι η τελευταία. "Κρίνουμε" με την έννοια ασφαλώς του διαμορφώνουμε προσωπική άποψη, και επικρίνουμε ή κατακρίνουμε ακόμη. Όχι του "δικάζουμε". Δεν είναι της αρμοδιότητός μας εξάλλου.

Όσο για το περίφημο "τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου", είναι αυτό ακριβώς: ένα τεκμήριο, δηλαδή μία πλασματική κατάσταση, η οποία λειτουργεί ιδίως δικανικώς και με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων του κατηγορουμένου. Ιστορικώς, η ιδέα πίσω από αυτό ήταν κυρίως η προστασία του πολίτη από αυθαίρετες διώξεις της εξουσίας.
Το ότι υπάρχει όμως αυτό το πλάσμα, δεν σημαίνει ότι ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης δεν μπορεί να βγάζει τα συμπεράσματά του από όσα ακούει και διαβάζει.

Από όσα έχω ακούσει και διαβάσει επομένως, η άποψή μου για την κοινωνία της Αμαρύνθου είναι η χειρίστη.

ακριβως

το να επεκτεινουμε ομως συμπερασματα για μια κοινωνια 3-4000 μελων βασιζομενοι στη συμπεριφορα 20-30 ανρθωπων εινια τελειως διαφορετικο.

ακους βαγγελη? αντε μην πω τιποτα για τα γιαννενα στα διαλα
:violent-smiley-030::flipout::damnyou:

ξέρεις, και η παράλειψη ενέργειας αποτελεί συμπεριφορά.

Ενίοτε μάλιστα και ποινικώς κολάσιμη.

Δεν θα γενικεύσω, ούτε θα πετάξω το λίθο του αναθέματος ότι στήριξαν το γιο του παπά, του δασκάλου, του αστυνόμου (δεν είμαι και σίγουρος ποιανών υιοί ήταν τα "παλικάρια") και γύρισαν την πλάτη σε μία ...οικονομική μετανάστιδα, ωστόσο περίμενα μια αντίδραση για ένα τόσο συγκλονιστικό γεγονός που συνέβη σε τόσο μικρό μέρος.

Να συμπληρώσω ότι σε άλλα μέρη, άλλες εποχές, τους βιαστές/φονιάδες κλπ τους λύντσαραν, δίχως να περιμένουν τη δικαστική απόφαση να άρει το τεκμήριο της αθωότητας των ....φερόμενων ως δραστών.

Εδώ πάμε στο άλλο άκρο. Μια αντίδραση, κάτι βρε αδερφέ θα περίμενα...
Επαναλαμβάνω, το τεκμήριο αθωότητας έχει άλλο σκοπό και άλλη λειτουργία και όχι να μας κάνει να περιμένουμε τον δικαστή να μας πει τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Απάντηση: Re: ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!!

Γιατι κραζουμε ολο τον κοσμο?Εμεις ειμαστε αγιοι?

Δεν ξέρω για σένα , αλλά τουλάχιστον για τον send , τον κ. Σούρλα ( και τον υιό του ) τον Μπέλλο κι εμένα μπορώ να εγγυηθώ πως δεν έχουμε βιάσει καμμία μαθήτρια , αλλοδαπή και δη Βουλγάρα .-bye-

Καταρχάς κρίνουμε, δεν κράζουμε. Αλλά και να κράζαμε, και οι αμαρτωλοί διατηρούν φαντάζομαι αυτό το δικαίωμα. Ο Κύριος εάν δεν κάνω λάθος μίλησε για λιθοβολισμό, εάν αναφέρεσαι στο γνωστό "ο αναμάρτητος...".

Τι εννοείς κράζουμε??Δεν νομίζω ότι κάθε μέρα πιάνουμε 4 νταγλαράδες και βιάζουμε μια 16χρονη και μάλιστα καλούμε και την αδελφή μας να βιντεοσκοπησει τήν πράξη.!!!
Και για να μιλήσω προσωπικά δέν κράζω ,αλλά γράφω ενυπογράφως την γνώμη μου που αφορά πάντα συγκεκριμένες πράξεις ή γεγονότα ή καταστάσεις.Και αυτό κάνει η πλειονότης εδώ μέσα.

Απάντηση: Re: ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!!!!

Δεν ξέρω για σένα , αλλά τουλάχιστον για τον send , τον κ. Σούρλα ( και τον υιό του ) τον Μπέλλο κι εμένα μπορώ να εγγυηθώ πως δεν έχουμε βιάσει καμμία μαθήτρια , αλλοδαπή και δη Βουλγάρα .-bye-

Μαζί γράφαμε.-bye-

ακομα και να υπηρξε αντιδραση δυστυχως δεν το ξερουμε.

και αυτο γιατι τα μεσα δε θα το προεβαλαν ποτε καθοτι θα τους χαλαγε την συνταγη αιματος.

για αυτο λοιπον πρεπει να αποφυγουμε τους τσουβαλιασμους.

ρε σεις και εγω που δεν εχω βιασει ακομα , εγγυητη δεν εχω?