Denon DVD-1800BD ή Pioneer BDP-51FD;

hariskar

Established Member
5 July 2006
287
Καβάλα
Είμαι έτοιμος να αγοράσω το πρώτο μου Blue Ray player και όπως πάντα συμβουλεύομαι πρώτα το forum!

Το Denon είναι βέβαια ακριβότερο, αξίζει τα λεφτά του;
Υπάρχουν κάποιες καλύτερες προτάσεις;
Η tv είναι η Pioneer 428XD.
DVD player έχω το Pioneer DV-600AV.
Πως παίζουν τα παραπάνω Blue Ray players DVD σε σχέση με το Pioneer DV-600AV;

Ευχαριστώ!

Φιλε Hariskar αν και το Denon ειναι πολυ καλο μηχανημα και η Denon γενικα μια φοβερη εταιρεια, προτιμησε το Pioneer BDP 51 FD γιατι θα σε διευκολυνει απο πλευρας ευκολιων και συνδεσιμοτητας με την Kuro σου!
Ετσι επελεξα και εγω!!!!

Στο κομματι της αποδοσης τωρα στα Blue Ray Discs ειναι τελειο!
Οσον αφορα τα Dvd ειναι πολυ καλο αλλα οχι κορυφαιο!
ΟΜΩΣ Εχεις τηλεοραση με τελειο Scaler οποτε θε δεις τελεια αποτελεσματα!
Αν εχεις καλη TV (που εχεις) ολα αυτα ειναι λεπτομερειες!!!!

Last edited:
Το 51 είναι το low end player της Πιονηρ. Δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με ένα Denon, όταν στο εξωτερικό θεωρείται ίδια κατηγορία με το BD35 και το S550 πχ. Είναι κάτι σαν ενδιάμεσο βήμα στην χαμηλή με την hi κατηγορία, ενώ το Denon ανήκει σαφώς στην υψηλή.

Ο,τι και να πάρεις, στα bluray θα σε ενθουσιάσει. Ειδικά στην τηλεόραση, που δεν έχεις πια τέτοιο μέγεθος ώστε να αρχίσεις να ψάχνεις για ατέλειες. Ενδέχεται στα DVD να δεις κάποιες μικροδιαφορές, αλλά δεν έχει καμία σημασία, το DVD έφυγε ανεπιστρεπτί.

Γι'αυτό, απλά αγοράζεις ό,τι είναι πιο φτηνό και ησυχάζεις. Εξάλλου και οι 2 εταιρίες είναι σοβαρότατες στο χώρο, οπότε δεν υπάρχει θέμα "μούφας".

Mε επισημη πληροφορηση απο την εδω αντιπροσωπεια... τον Μαιο...:AFADF0: θα δουμε το ΟΡΡΟ BD83