Δίλημμα ακριβό DVD-PLAYER ή φτηνό DVD-rRECORDER

smiltos

New member
25 December 2007
1
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα DVD player (μάλλον πάω για το pioneer dv600 ή dv400 γύρω στα 120-150 ) μήπως θα ήταν προτιμότερο να συμπληρώσω κάτι ακόμη και να πάρω ένα dvd recorder? Θα έχουν την ίδια ποιότητα αναπαραγωγής? Επίσης όταν λένε ότι υποστηρίζουν mp3 μπορούν να διαβάζουν dvd - mp3 ή μόνο cd-mp3? Μήπως να ψάξω κανένα noname dvdplayer με 60-80 που τα παίζει όλα ή θα έχει απαράδεκτη ποιότητα ήχου -εικόνας και θα πετάξω τα λεφτά μου? Ευχαριστώ.

Άν και δέν γνωρίζω την τηλεόραση που έχεις για να το συνδέσεις νομίζω πώς αυτήν την στιγμή η καλύτερη λύση είναι τα Pioneer (το 400 άν έχεις TV 720p - το 600 άν έχεις 1080p).

Δέν νομίζω κάποιο Recorder των 300 Ευρώ να έχει καλύτερη εικόνα απο αυτά τα 2 αλλά το θέμα είναι τί προτεραιότητα δίνεις εσύ.Άν ψάχνεις μια συσκευή που απλά παίζει-γράφει τότε πάς για Recorder.Άν πάλι θές την καλύτερη πρόταση για DVD player μέχρι τα 200 Ευρώ πάς για 400 ή 600.

Το 600αρι που έχω διαβάζει mp3 από cd,DVD,USB Stick.

Τώρα για noname player τί να σου πώ.Προσωπικά άν είναι να πάρω κάποια συσκευή ή παίρνω μιάς κάποιας ποιότητας ή απο το να κλαίω τα μισά χρήματα που θα δώσω δέν την παίρνω καθόλου :grandpa:.

-bye-

Re: Απάντηση: Δίλημμα ακριβό DVD-PLAYER ή φτηνό DVD-rRECORDER

Άν και δέν γνωρίζω την τηλεόραση που έχεις για να το συνδέσεις νομίζω πώς αυτήν την στιγμή η καλύτερη λύση είναι τα Pioneer (το 400 άν έχεις TV 720p - το 600 άν έχεις 1080p).

Δέν νομίζω κάποιο Recorder των 300 Ευρώ να έχει καλύτερη εικόνα απο αυτά τα 2 αλλά το θέμα είναι τί προτεραιότητα δίνεις εσύ.Άν ψάχνεις μια συσκευή που απλά παίζει-γράφει τότε πάς για Recorder.Άν πάλι θές την καλύτερη πρόταση για DVD player μέχρι τα 200 Ευρώ πάς για 400 ή 600.

Το 600αρι που έχω διαβάζει mp3 από cd,DVD,USB Stick.

Τώρα για noname player τί να σου πώ.Προσωπικά άν είναι να πάρω κάποια συσκευή ή παίρνω μιάς κάποιας ποιότητας ή απο το να κλαίω τα μισά χρήματα που θα δώσω δέν την παίρνω καθόλου :grandpa:.

-bye-

+100..

Εγω επειδη δεν εχω αποφασισει ακομα να παω σε player HD... πηρα το ΟΡΡΟ 981 HD το οποιο ειναι ενα
καταπληκτικο DVD-player με scaler που βασιζεται στο DCDi by FAROUDJA.
Η εικονα του ειναι καταπληκτικη
βεβαια κανει στα 260 Ε .... ναι ειναι πολλα για απλο player αλλα δεν το βλεπω για απλο... εχει βαλει τα γυαλια
στο πολυ πιο ακριβο SONY RDR 1010 που ειχα απο παλιοτερα... και το οποιο παρουσιαζε προβληματα σπασιματος στην κινηση
της επιδερμιδας του προσωπου σε κοντινα πλανα... κατι που με χαλουσε παρα πολυ... και με το ΟΡΡΟ 981HD σωθηκα
περα που εχω εικονα λες και ειναι HD....

Δες με το Google info για το OPPO 981HD ειναι αμερικανικο αλλα αξιζει καθε ευρω που πληρωνεις...

To εγραψα και αλλου αλλα συγχωρατε που το γραφω και εδω...:2thumb22sup:

Εγω επειδη δεν εχω αποφασισει ακομα να παω σε player HD... πηρα το ΟΡΡΟ 981 HD το οποιο ειναι ενα
καταπληκτικο DVD-player με scaler που βασιζεται στο DCDi by FAROUDJA.
Η εικονα του ειναι καταπληκτικη
βεβαια κανει στα 260 Ε .... ναι ειναι πολλα για απλο player αλλα δεν το βλεπω για απλο... εχει βαλει τα γυαλια
στο πολυ πιο ακριβο SONY RDR 1010 που ειχα απο παλιοτερα... και το οποιο παρουσιαζε προβληματα σπασιματος στην κινηση
της επιδερμιδας του προσωπου σε κοντινα πλανα... κατι που με χαλουσε παρα πολυ... και με το ΟΡΡΟ 981HD σωθηκα
περα που εχω εικονα λες και ειναι HD....

Δες με το Google info για το OPPO 981HD ειναι αμερικανικο αλλα αξιζει καθε ευρω που πληρωνεις...

To εγραψα και αλλου αλλα συγχωρατε που το γραφω και εδω...:2thumb22sup:

Kαλά κανεις και το γράφεις... Η ποιότητα του Oppo ειναι γνωστή σε όλους.. Αλλα είναι ακριβό...

Οταν με 320 Ευρώ παίρνεις HD-DVD που κανει άριστο upscale σε απλά DVDs δεν νομίζω οτι ειναι value/money να δώσεις τόσα χρήματα για ενα απλό DVD player..

Εγώ θα έπαιρνα ενα απλο DVD (Pioneer 400/600, Philips 5980) και τα ρέστα θα τα κράταγα για να αγοράσω BR/HD-DVD σε 6 μήνες...