Δισκος και DM800

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδια εχω βαλει στο ματι εδω και καιρο αυτον το δισκο κανει για τον dm μου γιατι ακουω κατι για ζεσταμα και αλλα πολλα εγω βεβαια εχω και coling pad αλλα δεν ξερω κατα ποσο κανει??

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303892

Αργοτερα θα ανεβασω και foto!!!

Μια χαρα ειναι αθορυβη {τουλαχιστον για μενα}και πολη καλη δουλεια σε 5 λεπτα κασατος ο δεκτης!!!!

Παιδιά ο δέκτης δεν ζεσταίνει πλέον και δεν χρειάζονται ανεμιστήρες!
Ο satnick ρωταει για συγκεκριμένο δίσκο, αν τον δοκίμασε κανείς στον 800αρη...

Εγώ έχω τον 800 εδώ και λίγο καιρό και του έχω βάλει genimi 3.9. Όταν τον πιάνω αφού έχει δουλέψει ώρα καίει. Όταν λέτε δε ζεστένεται πλέον τι εννοείτε;
Πάντως πρόβλημα σταθερότητας δεν έχω.

Παιδια ενωω αν το cooling pad που εχω κανει για να βαλω αυτον το δισκο μεσα στον δεκτη οχι σε case κ.α!!!!!!

Ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον!!!!!

-bye--bye--bye--bye--bye--bye--bye-

Αν και καθυστερημένα...τον δίσκο που ανέφερες στο πρωτο post έχω και εγώ εδώ και 5 μήνες στον Dm800 χωρίς κανένα πρόβλημα...

Απάντηση: Re: Δισκος και DM800

Αν και καθυστερημένα...τον δίσκο που ανέφερες στο πρωτο post έχω και εγώ εδώ και 5 μήνες στον Dm800 χωρίς κανένα πρόβλημα...

Μεσα στο δεκτη?? Σε Ευχαριστω για την απαντηση σου!!!

-bye--bye-

Μπορεις να μου πεις πως ακριβως γινεται η ολη δουλεια?
Εχεις και εσυ cooling pad??

Thanks!

Με τα τελευταία image δεν πολυ χρειάζεται...εγώ δεν έχω cooling pad αλλά ένα μεγάλο φανάκι από πάνω με τροφοδοσία απο usb και όλα είνια παγωμένα.

Όσο για την διαδικασία του δίσκου δεν είναι κάτι το δύσκολο....άνοιξε τον dream και θα το βρεις....απλώς πρέπει να ξεκουμπώσεις το βύσμα για το esata για να βάλεις εκεί το βύσμα που είχε ο dream για τον HDD

κι αυτός καλός είναι..
Δίνεις απλώς τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με τον 250αρη...και παίρνεις την διπλάσια χωρητικότητα!!:grandpa:

Παιδια φερνω παλι αυτο το θεμα στην επειφανια!-bye-

Λοιπον sorry για το πολυ το ζαλισμα αλλα βρηκα απο ενα παλιο pc εναν 40αρη δισκο τιποτα το τρομερο αλλα καλος για κανα δυο εγκραφες που θελω!! Λοιπον μειλησα και με ανθρωπο του e-shop και μου προτεινε αυτο το κουτι δειτε το και πητε μου την γνωμη σας επεισης στελνω και μια foto του δισκου -bye-

Attachments

• P2240002.jpg
    P2240002.jpg
    98.3 KB · Views: 8
Παιδια φερνω παλι αυτο το θεμα στην επειφανια!-bye-

Λοιπον sorry για το πολυ το ζαλισμα αλλα βρηκα απο ενα παλιο pc εναν 40αρη δισκο τιποτα το τρομερο αλλα καλος για κανα δυο εγκραφες που θελω!! Λοιπον μειλησα και με ανθρωπο του e-shop και μου προτεινε αυτο το κουτι δειτε το και πητε μου την γνωμη σας επεισης στελνω και μια foto του δισκου -bye-
Ναι, το κουτί σου κάνει, αφού λέει ότι δέχεται και δίσκους IDE.
Θα σε καλύψει και σε περίπτωση που θες να βάλεις κάτι καλύτερο αφού δέχεται και SATA. Επίσης αφού συνδέεται και με usb2 αλλά και με e-sata θα σου φανεί χρήσιμο και στον dreambox αλλά και σε κάποιο pc (εννοείται).
Οπότε... καλή αγορά μου φαίνεται και η τιμή του είναι αρκετά καλή για τις δυνατότητές του.