- 3 December 2007
- 410
Χαιρετώ τους φίλους συμφορουμιτες…
Επειδή το θέμα που θα θίξω είναι λίγο μακροσκελές θα προσπαθήσω να είμαι επιγραμματικός χάριν συντομίας…
Αγόρασα ένα DM 600 PVR και θέλω (σε πρώτη φάση) να βλέπω ωραία και καλά ΝΟΒΑ στο σαλόνι του σπιτιού μου με την κανονική αυθεντική συνδρομητική κάρτα μου με αρ. 0006 01ΧΧ ΧΧΧ (version 2) - ενεργοποιημένη
Πριν συνεχίσω δηλώνω παντελώς άσχετος με το σπορ και όλα τα βήματα που θα περιγράψω παρακάτω τα έκανα διαβάζοντας τα διάφορα φόρα:
Έχουμε και λέμε:
ΤΙΠΟΤΑ, NADA, NICHTS, NIET, NOTHING, RIEN, NIENTE, ΤΙΠ’ΤΣ !!!!!!!!
Επειδή τις τελευταίες μέρες έχω δια βάσει τα άπειρα φορα και πλέον το κεφάλι μου έχει πλήρως πήξει (και για να μην καταντήσω το κακόμοιρο το ΜΠΟΞΕΡΑΚΙ media server (στο οποίο τα πάει πολύ καλά…) παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!! τι στο @#$**!! κάνω λάθος:furious3:
Μερσί
Επειδή το θέμα που θα θίξω είναι λίγο μακροσκελές θα προσπαθήσω να είμαι επιγραμματικός χάριν συντομίας…
Αγόρασα ένα DM 600 PVR και θέλω (σε πρώτη φάση) να βλέπω ωραία και καλά ΝΟΒΑ στο σαλόνι του σπιτιού μου με την κανονική αυθεντική συνδρομητική κάρτα μου με αρ. 0006 01ΧΧ ΧΧΧ (version 2) - ενεργοποιημένη
Πριν συνεχίσω δηλώνω παντελώς άσχετος με το σπορ και όλα τα βήματα που θα περιγράψω παρακάτω τα έκανα διαβάζοντας τα διάφορα φόρα:
Έχουμε και λέμε:
- Φλασαρα με σειριακό καλώδιο το τελευταίο Gemini με το Dream Up (μια χαρά)
- Σύνδεσα τον δέκτη και με το δίκτυο και κατέβασα Cccam 2.0.10 (μια χαρά)
- Σκαναρα τα κανάλια – βρήκα provider Netmed και είδα ελεύθερα κανάλια (μια χαρά)
- Από το Dreambox Control Center έκανα edit τις γραμμές του CCcam.cfg να διαβάζουν CAMKEY: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88 και CAMDATA: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88 99 aa bb cc dd ee ff (όλα τα άλλα τα άφησα όπως έλεγαν με το # μπροστά
- «Συνέδεσα» το Netmed με το Cccam 2.0.10 μέσω του Auto Camd από το Blue panel
- Ως αποδοχή της ασχετοσύνης μου δοκίμασα την κάρτα της ΝΟΒΑ με το τσιπάκι προς τα πάνω και προς τα κάτω και……….
ΤΙΠΟΤΑ, NADA, NICHTS, NIET, NOTHING, RIEN, NIENTE, ΤΙΠ’ΤΣ !!!!!!!!
Επειδή τις τελευταίες μέρες έχω δια βάσει τα άπειρα φορα και πλέον το κεφάλι μου έχει πλήρως πήξει (και για να μην καταντήσω το κακόμοιρο το ΜΠΟΞΕΡΑΚΙ media server (στο οποίο τα πάει πολύ καλά…) παρακαλώ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!! τι στο @#$**!! κάνω λάθος:furious3:
Μερσί