DVD Player με 9 Ευρώ !!

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,880
Αττική
Από σήμερα τα Carrefour έχουν βγάλει προσφορά ενα κινεζικο DVD Player Divx6/MPEG4 με 9 Ευρώ..

Εχει 2 χρόνια εγγυηση Carrefour

Οσοι θελουν ακομα ενα DVD να η ευκαιρία..

Παιζει divx/xvid με Ελληνικους υπότιτλους (τουλάχιστον έτσι μου ειπε ο πωλητής)

ΤΡΕΞΤΕ !!

Ρε παιδια γιατι αγχώνεστε ; Εγώ πήρα ενα για τις διακοπες να υπάρχει στο εξοχικό..

20 μέρες θα λείψω , αν δουλέψει έχει βγάλει τα λεφτά του..
Αν δεν δουλέψει το παω πισω και παιρνω τα λεφτά μου

Απάντηση: Re: DVD Player με 9 Ευρώ !!

Ρε παιδια γιατι αγχώνεστε ; Εγώ πήρα ενα για τις διακοπες να υπάρχει στο εξοχικό..

20 μέρες θα λείψω , αν δουλέψει έχει βγάλει τα λεφτά του..
Αν δεν δουλέψει το παω πισω και παιρνω τα λεφτά μου

ή τρια πακέτα μακαρόνια

Re: Απάντηση: DVD Player με 9 Ευρώ !!

Κριμα που δεν ειναι το Hi end μπλεσκατούλι...

Λες να το δοκιμάσουμε και αυτό μπας και κρύβει κανένα μυστικό στα σωθικά του ?

Με τους Κινεζους ποτέ δεν ξέρεις..
Αν προλάβω το απόγευμα θα παω να πάρω άλλο ενα για εγχείρηση

Από σήμερα τα Carrefour έχουν βγάλει προσφορά ενα κινεζικο DVD Player Divx6/MPEG4 με 9 Ευρώ..

Εχει 2 χρόνια εγγυηση Carrefour

Οσοι θελουν ακομα ενα DVD να η ευκαιρία..

Παιζει divx/xvid με Ελληνικους υπότιτλους (τουλάχιστον έτσι μου ειπε ο πωλητής)

ΤΡΕΞΤΕ !!

μολις εχασα 141 ,αλλα δεν φταις εσυ,αλλα εγω που σε ακουσα

Εστειλα να το ...χτυπήσουν!

με προσοχη το κτυπημα:BDBDG54::BDBDG54:

Εγω παω τ'απογευμα να δω αν θα βρω κανενα για το εξοχικο για το ΣΚ.
Μηπως κανουν λαθος ρε παιδια 9 ευρω???

Εγω παω τ'απογευμα να δω αν θα βρω κανενα για το εξοχικο για το ΣΚ.
Μηπως κανουν λαθος ρε παιδια 9 ευρω???

Δεν κάνουν λάθος αλλά φοβάμαι οτι δεν θα εχει μεινει τιποτα. Τρεις γνωστοι μου που ψάχνουν από το πρωι δεν το εχουν βρει πουθενα (και εχουν πληρώσει αλλα 2 τέτοια σε βενζίνη). Εχει πεσει πανικός..

παντως ενδεχεται να εχουν απόθεμα και να το βγάλουν αύριο οπότε προσοχή. (Γενικά το Carrefour παντα κανει διαφορες καλές προσφορές το τελευταιο δεκαήμερο του Ιουλίου κάθε χρόνο)

Κατι εχει παρει το συτί μου για laptop με Core2Duo , 2Gb μνημη, 320gb δισκο 17 οθονη στα 499 την επόμενη εβδομάδα..

τηλεφωνημα μέσα απο το καταστημα Ηρακλείου (Κρήτης) αναφέρει ότι πέρασε τυφώνας και σήκωσε όλα τα players.

τέλος

Δεν κάνουν λάθος αλλά φοβάμαι οτι δεν θα εχει μεινει τιποτα. Τρεις γνωστοι μου που ψάχνουν από το πρωι δεν το εχουν βρει πουθενα (και εχουν πληρώσει αλλα 2 τέτοια σε βενζίνη). Εχει πεσει πανικός..

παντως ενδεχεται να εχουν απόθεμα και να το βγάλουν αύριο οπότε προσοχή. (Γενικά το Carrefour παντα κανει διαφορες καλές προσφορές το τελευταιο δεκαήμερο του Ιουλίου κάθε χρόνο)

Κατι εχει παρει το συτί μου για laptop με Core2Duo , 2Gb μνημη, 320gb δισκο 17 οθονη στα 499 την επόμενη εβδομάδα..

Και για να μην τρεχουμε τσαμπα που ΔΕΝ υπαρχει πλεον ξερουμε?