Δύο πολύ ενδιαφέροντα περιφερειακά για το PS3

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,698
Βαρυμπόμπη
Βρήκα τουλάχιστον δύο πολύ ενδιαφέροντα περιφερειακά από την γνωστή εταιρεία περιφερειακών ΝΥΚΟ, το ένα είναι ένα infrared τηλεχειριστήριο με 20 δολλάρια κ το άλλο ένας τεράστιος ανεμιστήρας με ποντεσιόμετρο ρύθμισης των στροφών με 30 δολλάρια.

BluWavePS3.jpg

IntercoolerPS3.jpg

Φυσικά στο site της εταιρείας θα βρείτε κ άλλα πολλά για όλες τις κονσόλες. :BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Δύο πολύ ενδιαφέροντα περιφερειακά για το PS3

Με 20 παίρνεις το original bluetooth, γιατί να πάρεις το μαϊμού infrared?
Τα 20 δολλάρια είναι 16-17 ευρώ ενώ το αυθεντικό έχει 24-25.

Μου άρεσαν κ τα έβαλα εδώ... :music-smiley-005:

Αν θα τα πάρω είναι άλλο θέμα. -bye-

Ναι παιδί μου, δεν σου είπε κανείς τίποτα...απλά είχα μια απορία, να μην την πω?!?!? -bye- :BDBDG54:

Καμια σχεση ομως

Αλλο infrared και αλλο bluetooth.

To χειριστηριο το original ε δεν παιζεται πως να το κανουμε. Κανεις pause και απο αλλο οροφο. Ανετα.

Επισης εχει τα διπλασια κουμπια απο αυτο.

Last edited:
Εμένα μ'αρέσει το infrared......(αντιρρησίας).....χαχαχαχαχαχα

Βασικά κανένα δεν θα πάρω γιατί έχω μάθει με το χειριστήριο που κ αυτό bluetooth είναι !!!!:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Δύο πολύ ενδιαφέροντα περιφερειακά για το PS3

Εμένα μ'αρέσει το infrared......(αντιρρησίας).....χαχαχαχαχαχα

Βασικά κανένα δεν θα πάρω γιατί έχω μάθει με το χειριστήριο που κ αυτό bluetooth είναι !!!!:BDGBGDB55:

Ε δεν εισαι ενταξει

Χαλας την πιατσα τωρα :flipout:

Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά ο ανεμιστήρας και πόσο αθόρυβος είναι αλλά ο δικός του ο εσωτερικός ακούγεται σαν σκούπα Hoover.
Και μετά λέμε για θόρυβο από τον ανεμιστήρα του προβολέα ή του HTPC.

Μπαίνει συχνά ο ανεμιστήρας Μπάμπη σε λειτουργία ???
Τότε μάλλον το έχεις στριμώξει....

Μιχάλη δεν το έχω στριμώξει, ελεύθερο κι ωραίο είναι.
Τώρα αν μπαίνει συχνά δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν το χρησιμοποιώ συχνά. Μιά ταινία στις 15 μέρες βλέπω και παιχνίδια δεν έχω κανένα.
Χθές το βράδυ πάντως που είδα ταινία μέχρι να καταλάβω τι ακούγεται νόμισα οτι περνάει από κάτω το μηχάνημα του Δήμου και σκουπίζει. :p

Μιχάλη δεν το έχω στριμώξει, ελεύθερο κι ωραίο είναι.
Τώρα αν μπαίνει συχνά δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν το χρησιμοποιώ συχνά. Μιά ταινία στις 15 μέρες βλέπω και παιχνίδια δεν έχω κανένα.
Χθές το βράδυ πάντως που είδα ταινία μέχρι να καταλάβω τι ακούγεται νόμισα οτι περνάει από κάτω το μηχάνημα του Δήμου και σκουπίζει. :p

χαχαχαχαχαχα πολύ πλάκα...

Απομάκρυνε τότε την κονσόλα από δίπλα σου, βάλτην σε ένα ντουλάπι με έναν ανεμιστήρα όπως παραπάνω κ καθάρισες.:afro:

χαχαχαχαχαχα πολύ πλάκα...

Απομάκρυνε τότε την κονσόλα από δίπλα σου, βάλτην σε ένα ντουλάπι με έναν ανεμιστήρα όπως παραπάνω κ καθάρισες.:afro:

Η βάλτη στην κουζίνα!

PIC_00116Small.jpg

Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά ο ανεμιστήρας και πόσο αθόρυβος είναι αλλά ο δικός του ο εσωτερικός ακούγεται σαν σκούπα Hoover.

Ειναι αληθεια και το εχω ξαναπει οτι κανει απιστευτο θορυβο και οτι σπαει νευρα. Απαραδεκτο!!!

Η βάλτη στην κουζίνα!

PIC_00116Small.jpg

Δεν το ξερα οτι εχει και ψησταρια. Ειναι extra ???:flipout:

Περα απ την πλακα εχω την αισθηση οτι καμια μερα εκει που θα καθομαι και θα βλεπω καμια ταινια θα λυωσει η κονσολα. Απιστευτη ζεστη βγαζει. Απαραδεκτο επισης!!!

Ψιτ μαγκες τα μηχανακια ειναι κονσολες ετσι,τωρα αν εσεις αραζετε και βλεπετε ταινιες ε κανουν λιγο θορυβο τα μοτερ τι να κανουμε.Εμενα το ΧΒΟΧ κανει παραπανω θορυβο και απο το PS3 αλλα οταν βαζω το Gears of wars ακουω μονο τα πριονια...-bye- :flipout:

Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο ποστ αλλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης : Εχει δοκιμασει κανεις το ps3 με το Grand tourismo HD και τιμονερα η οποια υποστηριζει force feedback? Δεν εχω παρει ακομα ps3 αλλα ειναι στα μελοντικα μου σχεδια μαζι με το GT5 καθοτι ειναι και τα μονα παιχνιδια που παιζω -αντε και καμμια F1 αν γινουν ποτε της προκοπης-.
Ετοιμαζω μια αναβαθμιση στο συστημα bucket μου, ηδη πηρα original καθισμα και θα χρησιμοποιησω σαν αρχη την pro force που εχω και μετα το βλεπω για καμμια G25. Εδω
http://loot-ninja.com/2007/03/23/gran-turismo-hd-v20-force-feedback-support-added/
Απο οτι λεει ειναι προνομιο της ευρωπαικης εκδοσης του HD ....και θα ηθελα να μαθω απο καποιον που το χρησιμοποιησε.
Για να μην ταλαιπωρω τι σελιδα μπορειτε να μου στειλετε και πμ η να με παραπεμψετε στο αναλογο ποστ. Ευχαριστω