ΕΑΝ ΟΧΙ PANASONIC VT30, ΤΟΤΕ ΤΙ;...

lakiss51

Supreme Member
8 December 2006
4,928
Οπως, ισως, ξερετε εχω παραγγειλει απο 21/9 την Pan 50VT30 στον Κωτσοβολο, αλλα οι επανειλλημενες αναβολες στην παραδοση της με εχουν εξοργισει! Οχ γιατι δεν μπορω να δω τιβι, αλλα για την ανακολουθια των υποσχεσεων. Απο παραδοση σε 15 εργασιμες, πηγε σε αοριστο, μετα 7/11 και μολις τωρα στις...9/11. Ενταξει, δεν χαθηκε ο κοσμος για δυο-τρεις μερες, αλλα δεν μπορεις να υποσχεσαι συντομη ημερομηνια παραδοσης μεχρι να τσιμπησει ο πελατης και μετα...φταιει η αντιπροσωπεια! Εσυ φταις Αγγλε Κωτσοβολε που δεν εισαι καθολου Εγγλεζος στο...ραντεβου.
Λοπον, εαν δεν ερθει αυτην την εβδομαδα, την ακυρωνω, αλλα...
σε ποια πλεον τιβι να στραφω που να αξιζει τα 1700 ; η VT30 εχει μια καλη φημη για την εικονα της, την κοντραρει αλλη; οσοι εχουν προσωπικη αποψη θα...εισακουσθουν! Παρακαλω αποψεις!
μηντια πλέυερ κλπ δεν με ενδιαφερουν (αμα υπαρχουν δεν λεω οχι βεβαια), η εικονα πρωτιστως και υπερανω ολων!

Ναι, αλλα (απο την πρωτη παραπομπη που δινεις): "So, what’s bad about its extra-dimensional performance? Greyscale tracking is still not as good as even Panasonic’s lesser efforts this year, although it’s a huge improvement on the absolute mess presented by the 2010 models. Keep in mind that the 10-point White Balance control isn’t available on any of the PS51D8000′s 3D display modes, and we could really have done with using it to clear out some spikes in the RGB Tracking. Even on Panasonic displays that don’t feature 10-point White Balance, better Greyscale tracking is achieved. This is discussing the calibrated performance, by the way – the uncalibrated 3D Greyscale tracking was, again, better on the Panasonics. We still found the calibrated Samsung PS51D8000′s 3D images to be very satisfactory, though."

Το δευτερο τι δειχνει;

Οπως, ισως, ξερετε εχω παραγγειλει απο 21/9 την Pan 50VT30 στον Κωτσοβολο, αλλα οι επανειλλημενες αναβολες στην παραδοση της με εχουν εξοργισει! Οχ γιατι δεν μπορω να δω τιβι, αλλα για την ανακολουθια των υποσχεσεων. Απο παραδοση σε 15 εργασιμες, πηγε σε αοριστο, μετα 7/11 και μολις τωρα στις...9/11. Ενταξει, δεν χαθηκε ο κοσμος για δυο-τρεις μερες, αλλα δεν μπορεις να υποσχεσαι συντομη ημερομηνια παραδοσης μεχρι να τσιμπησει ο πελατης και μετα...φταιει η αντιπροσωπεια! Εσυ φταις Αγγλε Κωτσοβολε που δεν εισαι καθολου Εγγλεζος στο...ραντεβου.
Λοπον, εαν δεν ερθει αυτην την εβδομαδα, την ακυρωνω, αλλα...
σε ποια πλεον τιβι να στραφω που να αξιζει τα 1700 ; η VT30 εχει μια καλη φημη για την εικονα της, την κοντραρει αλλη; οσοι εχουν προσωπικη αποψη θα...εισακουσθουν! Παρακαλω αποψεις!
μηντια πλέυερ κλπ δεν με ενδιαφερουν (αμα υπαρχουν δεν λεω οχι βεβαια), η εικονα πρωτιστως και υπερανω ολων!

Και γιατί δεν την παίρνεις από αλλού? Πόσο την έχει ο Κοτσώβολος, γιατί 1700 δεν νομίζω ότι την έχει.

Όσο για την ερώτηση σου, ως κάτοχος μιας Kuro, μπορώ να σου ότι η Pany είναι μονόδρομος.

Απάντηση: Re: ΕΑΝ ΟΧΙ PANASONIC VT30, ΤΟΤΕ ΤΙ;...

Και γιατί δεν την παίρνεις από αλλού? Πόσο την έχει ο Κοτσώβολος, γιατί 1700 δεν νομίζω ότι την έχει.

Όσο για την ερώτηση σου, ως κάτοχος μιας Kuro, μπορώ να σου ότι η Pany είναι μονόδρομος.
1622 μου βγαινει με ατοκες δοσεις, αλλιως...
Αυτο περι Kuro με εχει "στημενο" τοσο καιρο!

Re: Απάντηση: Re: ΕΑΝ ΟΧΙ PANASONIC VT30, ΤΟΤΕ ΤΙ;...

Αυτο περι Kuro με εχει "στημενο" τοσο καιρο!

Τότε περίμενε ή πήγαινε πάρε μια μεταχειρισμένη Kuro.

Re: Απάντηση: ΕΑΝ ΟΧΙ PANASONIC VT30, ΤΟΤΕ ΤΙ;...

Ναι, αλλα (απο την πρωτη παραπομπη που δινεις): "So, what’s bad about its extra-dimensional performance? Greyscale tracking is still not as good as even Panasonic’s lesser efforts this year, although it’s a huge improvement on the absolute mess presented by the 2010 models. Keep in mind that the 10-point White Balance control isn’t available on any of the PS51D8000′s 3D display modes, and we could really have done with using it to clear out some spikes in the RGB Tracking. Even on Panasonic displays that don’t feature 10-point White Balance, better Greyscale tracking is achieved. This is discussing the calibrated performance, by the way – the uncalibrated 3D Greyscale tracking was, again, better on the Panasonics. We still found the calibrated Samsung PS51D8000′s 3D images to be very satisfactory, though."

Αυτό κι αν πει μονοπλευρη αντιμτώπιση. Αυτή η παράγραφος που παραθέτεις αφορά το 3D που για μερικούς από εμας δεν είναι τόσο σημαντικό. Όλα τα άλλα προτερήματα της Samsung δεν τα σχολιάζεις και το πιο σοβαρό δεν αναφέρεις ότι και οι δύο τηλεοράσεις καταλήγουν με την ίδια βαθμολογία. ΑΝ φυσικά προτιμάς τα Green blotches της Panasonic, be my guest.

έχω την αίσθηση ότι η συζήτηση γίνεται χωρίς λόγο αν μιλάμε για ελλάδα. και αυτό γιατί απλούστατα η d8000 πλάσμα δεν έχει έρθει σε 51 ιντσες. σε 51 υπάρχει η d6900 που στα επίπεδα εικόνας είναι χειρότερη από st30 (μαύρο) όμως έχει περισσότερα καλούδια (media player - δορυφορικό δέκτη) και πιο ανοικτό μενού.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΑΝ ΟΧΙ PANASONIC VT30, ΤΟΤΕ ΤΙ;...

..... ΑΝ φυσικά προτιμάς τα Green blotches της Panasonic, be my guest.

Μιας και το έχεις ψάξει, υπάρχει καμιά αναφορά για Green blotches στις Panasonic S,ST,G,GT,VT30 E, είτε στο δικό μας forum ή στο Γερμανικό?

Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ αυτά που λένε στο Αγγλικό forum για τις αντίστοιχες Β (οι οποίες έχουν διαφορές από τις Ε με κυριότερη το λογισμικό), αλλά στο παρελθόν έχουν υπάρξει περιπτώσεις "θεμάτων" που παρουσίαζαν τηλεοράσεις στο νησί ή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού U, ενώ δεν υπήρχε αναφορά στο δικό μας ή σε άλλο Ευρωπαϊκό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΑΝ ΟΧΙ PANASONIC VT30, ΤΟΤΕ ΤΙ;...

Αυτό κι αν πει μονοπλευρη αντιμτώπιση. Αυτή η παράγραφος που παραθέτεις αφορά το 3D που για μερικούς από εμας δεν είναι τόσο σημαντικό. Όλα τα άλλα προτερήματα της Samsung δεν τα σχολιάζεις και το πιο σοβαρό δεν αναφέρεις ότι και οι δύο τηλεοράσεις καταλήγουν με την ίδια βαθμολογία. ΑΝ φυσικά προτιμάς τα Green blotches της Panasonic, be my guest.

Δεν προκειται για μονοπλευρη αντιμετωπιση, αλλα απλη ενημερωση - εστω και 3Δ- ουτε παιρνω και το μερος της Πανασονικ. Παντως, αφ´ενος για "πρασινα" δεν διαβασα πουθενα αλλου και απο κανεναν χρηστη δεν αναφερθηκε (κατι "floatting" κλπ ναι!), αφ´ετερου στην οθονη μου το χιονι (απο το παραδειγμα που εδωσες) μαλλον ροζ αποχρωσεις ειχε:). Περι βαθμολογιας, ο ΗΧΟΣ ειχε την 8000 0,2 κατω απο την Πανασονικ (ή ενα κλικ οπως λεει το fullhd -νομιζω οτι ειναι ο ιδιος "κριτης"), ποσοστο που σε αυτες τις κατηγοριες ποιοτητας ειναι μεγαλο. Αλλα ισως και ασημαντο ΑΝ δεν το βλεπουμε και μας δεν ενοχλει!

Με δεδομένη την τιμή που έχεις πετύχει, προτείνω να κάνεις υπομονή.
Εγώ την πλήρωσα 1695 αλλά ήταν θέμα τύχης αφού το κατάστημα στο οποίο είχα ρωτήσει, μεταξύ άλλων, με ειδοποίησε ότι παραλαμβάνει ένα κομμάτι και ρώτησε εάν ενδιαφέρομαι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΑΝ ΟΧΙ PANASONIC VT30, ΤΟΤΕ ΤΙ;...

Πολυ καλη τιμη! Καλα ποτε την εκλεισες??

20/21 Σεπτεμβριου, παραλαβη σε 15 εργασιμες, αλλα μολις με ειδοποιησαν οτι σημερα ηρθαν στην αντιπροσωπεια και στη Λαρισα σε ΜΙΑ εβδομαδα! Μη ξανακουσω κατηγορίες για το Δημοσιο, ΜΗΝ ξανακουσω:smash:

Evam7 στο τσακ είμαι και εγώ να την ακυρώσω και να τσιμπήσω την 50st30 που είναι ετοιμοπαράδοτη και απλά γυαλίζει λίγο πιο πολύ το κρύσταλλο της.. Κάπου διάβασα ότι την έδιναν 950 ΜΕ τα γυαλιά. Άραγε αξίζει αυτή η τεράστια διαφορά τιμής (+αναμονή) ?

http://www.panasonic.gr/product/tx-p50vt30

http://www.panasonic.gr/product/tx-p50st30

http://www.samsung.com/gr/consumer/...SXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

Last edited:
Re: Απάντηση: ΕΑΝ ΟΧΙ PANASONIC VT30, ΤΟΤΕ ΤΙ;...

Evam7 στο τσακ είμαι και εγώ να την ακυρώσω και να τσιμπήσω την 50st30 που είναι ετοιμοπαράδοτη και απλά γυαλίζει λίγο πιο πολύ το κρύσταλλο της.. Κάπου διάβασα ότι την έδιναν 950 ΜΕ τα γυαλιά. Άραγε αξίζει αυτή η τεράστια διαφορά τιμής (+αναμονή) ?

Νομίζω η διάφορα των 700 ευρω δεν δικαιολογείται απο την st στην vt. H st είναι με διαφορα η ποιο συμφέρουσα αγορα ! Ούτε το design , ούτε τα φίλτρα , ούτε ο δορυφορικος δέκτης , ούτε οι έξτρα ρυθμίσεις καλιμπραρισματος αξίζουν σχεδόν 80% παραπάνω στην τιμη της st!

Μεταξυ VT30 και ST30 υπαρχει και η GT30.

Με συγχωρείς αλλά, εάν βάλουμε τα γυαλιά στην τιμή, τότε η διαφορά της VT με την GT, είναι 100 ευρώ. Για τέτοιο ποσό, πάω στην VT καρφωτό..

Οντως η VT30 ειναι πολυ πιο ακριβη! Ισως δυσαναλογα ακριβοτερη εναντι των αλλων σειρων, αλλα κατα ενα ποσοστο αυτο δικαιολογειται απο τη νεωτερικοτητα του μοντελου, και απο τα οσα παραπανω που (λενε οτι ) προσφερει ενεντι των αλλων. Παντως , βασει τιμων, η VT ειναι προτιμοτερη εναντι της GT (αν και σε αποδοση το Hitech εγραφε οτι δεν φαινεται η διαφορα σε ιδανικες συνθηκες θεασης για πλασμα, οχι φωτεινο χωρο δηλ), ενω η ST ειναι οντως must! Αλλα ειπαμε, καθε ιχνος "νεοτητας" το πληρωνεις αδροτατα!