Ψωνιζω εδω και 8 μηνες δισκους απο το ebay χωρις κανενα προβλημα. Συνηθως πληρωνω με paypal. Χτες αγορασα ενα πικ απ της clearaudio. Ο πωλητης εχει το feedback του private. Εχει 120 συναλλαγες και 100% feedback.
Βεβαια δε ξερω τι αφορουν αυτες και με ποιους τις εχει κανει, αφου ειπαμε private. Εκτος αυτου στα options δεν εχει paypal. Του εστειλα μηνυμα προτεινοντας να πληρωσω τα εξοδα του paypal και μου απαντησε οτι δε χρησιμοποιει pay pal και οτι το ξεκαθαριζε στη συνναλαγη. Μου εχει δωσει ενα λογαριασμο τραπεζας του συνεταιρου του για να βαλω τα χρηματα.
Το πικαπ ειναι ενα clearaudio limited που οπως γραφει το κερδισε σε διαγωνισμο
και ειναι σφραγισμενο. Εχει Retail price 2250 και το πηρα 800 ευρω κατω.
Αυτα ειναι τα στοιχεια της υποθεσης. Να του στειλω τα χρηματα ή υπαρχει καποιος αλλος ασφαλης τροπος. Πως το βλεπετε το θεμα;
Βεβαια δε ξερω τι αφορουν αυτες και με ποιους τις εχει κανει, αφου ειπαμε private. Εκτος αυτου στα options δεν εχει paypal. Του εστειλα μηνυμα προτεινοντας να πληρωσω τα εξοδα του paypal και μου απαντησε οτι δε χρησιμοποιει pay pal και οτι το ξεκαθαριζε στη συνναλαγη. Μου εχει δωσει ενα λογαριασμο τραπεζας του συνεταιρου του για να βαλω τα χρηματα.
Το πικαπ ειναι ενα clearaudio limited που οπως γραφει το κερδισε σε διαγωνισμο
και ειναι σφραγισμενο. Εχει Retail price 2250 και το πηρα 800 ευρω κατω.
Αυτα ειναι τα στοιχεια της υποθεσης. Να του στειλω τα χρηματα ή υπαρχει καποιος αλλος ασφαλης τροπος. Πως το βλεπετε το θεμα;