Εχω 1.1.4 μπορώ να κάνω αναβάθμιση ?

stbtuok

New member
29 December 2007
71
Εχω 1.1.4 μπορώ να κάνω αναβάθμιση και αν ναι είναι ασφαλές ή είναι ασταθές ή ότι άλλο?
επίσης αξίζει τον κόπο?
ποιες είναι οι διαφορές?
ευχαριστώ

Καταρχήν, ΑΞΙΖΕΙ σίγουρα τον κόπο, μόνο κ μόνο λόγω Appstore !
Από εκεί κ πέρα, θεωρώ ότι έχεις το 2G τηλ από Αμερική ξεκλείδωτό, όπως το έχω εγώ δλδ, που είχα την παλιότερη 1.0.2 έκδοση λογισμικού.
Γίνεται λοιπόν, χάνεις όμως όλες τις ρυθμίσεις κ προγράμματα που πιθανότατα να έχεις κατεβάσει.
Τα υπόλοιπα μπορείς να τα ξαναπεράσεις μέσα, μουσική, τηλέφωνα, φωτογραφίες κτλ.

ειμαι κ εγω σε 1.1.4 και ειχα κανει ολη την διαδικασια για jailbreak/unlock κτ.λ me to iplus2.0b...Ειχα επισης χρησιμοποιησει το Bootneuter για να αλλαξω το bootloader apo 3.9 se 4.6...
Ψαχνω κανα 2 μερες για οδηγους στο νετ ωστε να κανω κ εγω αναβαθμιση σε 2.2...(εχω xp k itunes 8.0.2)..στο iclarified εχει αναλυτικο οδηγο αλλα αναφερεται σε αναβαθμιση αν εισαι ηδη σε 2.χχ....

Αν εχετε καποιο λινκ να προτεινεται γιατι μαλλον δεν καταλαβαινω κ πολλα κ δεν βγαζω ακρη....αντε να δω κ εγω το app.store:smile:

Last edited:
ειμαι κ εγω σε 1.1.4 και ειχα κανει ολη την διαδικασια για jailbreak/unlock κτ.λ me to iplus2.0b...Ειχα επισης χρησιμοποιησει το Bootneuter για να αλλαξω το bootloader apo 3.9 se 4.6...
Ψαχνω κανα 2 μερες για οδηγους στο νετ ωστε να κανω κ εγω αναβαθμιση σε 2.2...(εχω xp k itunes 8.0.2)..στο iclarified εχει αναλυτικο οδηγο αλλα αναφερεται σε αναβαθμιση αν εισαι ηδη σε 2.χχ....

Αν εχετε καποιο λινκ να προτεινεται γιατι μαλλον δεν καταλαβαινω κ πολλα κ δεν βγαζω ακρη....αντε να δω κ εγω το app.store:smile:

www.myphone.gr

τα λεει ολα......

Είναι ιδιαίτερα απλή διαδικασία. Προτείνω δε, να μη κάνετε upgrade αλλά restore.

1. Κατεβάζεις το firmware που θέλεις - θα το βρεις εύκολα στο internet
2. Κάνεις restore το τηλέφωνο απο το iTunes και του λες να χρησιμοποιήσει το νεό firmware (πατώντας SHIFT νομίζω όταν πατάς το restore)
3. Κατεβάζεις το quickpwn και το κάνεις jailbreak και unlock (εδω θα χρειαστείς και τα 2 bootloaders αλλα και αυτα τα βρίσκεις ευκολα στο internet).

Σιγουρα στο myphone θα βρειτε λεπτομερεστατες οδηγιες αλλα γενικα μην ανησυχειτε, ειναι απλη και ασφαλης διαδικασία.