Εγραψε διπλή ιστορία ο ΟΣΦΠ

nickont

Senior Member
30 October 2006
668
Αθήνα - Κολωνός
Μετά τον αποκλεισμό του από τον ΠΑΣ ο ΟΣΦΠ έγραψε διπλή ιστορία. Πιο συγκεκριμένα ήταν η μοναδική ομάδα Α Εθνικής που δεν είχε αποκλειστεί στο Κύπελλο από ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

Επίσης είναι η 1η ομάδα Α Εθνικής που αποκλείστηκε σε διπλούς αγώνες από ομάδα μικρότερης κατηγορίας σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου

Last edited:
Μετά τον αποκλεισμό του από τον ΠΑΣ ο ΟΣΦΠ έγραψε διπλή ιστορία. Πιο συγκεκριμένα ήταν η μοναδική ομάδα Α Εθνικής που δεν είχε αποκλειστεί στο Κύπελλο από ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

Επίσης είναι η 1η ομάδα Α Εθνικής που αποκλείστηκε σε διπλούς αγώνες από ομάδα μικρότερης κατηγορίας σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου

Και εις ανωτερες (ιστορικες στιγμες)! Ενας φιλος μου γαυρος, προσπαθουσε να με πεισει χθες, οτι τις μεγαλες ομαδες δεν τις ενδιαφερει ο θεσμος του κυπελλου, διοτι ειναι ζημιογονος οικονομικα για αυτες, συν τη σπαταλη δυναμεων των παικτων, για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.:lehrer:

Ενας φιλος μου γαυρος, προσπαθουσε να με πεισει χθες, οτι τις μεγαλες ομαδες δεν τις ενδιαφερει ο θεσμος του κυπελλου, διοτι ειναι ζημιογονος οικονομικα για αυτες, συν τη σπαταλη δυναμεων των παικτων, για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.

μην τα λες αυτα γιατι υπαρχουν και παρεξηγιαριδες εδω μεσα...

ψυχραμια ακομη δεν τελειωσε το βασανιστηριο,σειρα εχει η ΑΕΚ τωρα
αν παιξουν οπως με την ομαδα του Κουγια δυσκολα τα πραγματα......

εντάξει κύπελλο είναι υπάρχουν και εκπλήξεις...
εκεί που δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή όμως (για τους άλλους), είναι στο πρωτάθλημα που φαίνεται η διαφορά.

και μάλιστα με τον επαναληπτικό εντός.
Μια ενδιαφέρουσα άποψη http://www.sport.gr/fun/point/

Last edited:
Απάντηση: Re: Εγραψε διπλή ιστορία ο ΟΣΦΠ

εντάξει κύπελλο είναι υπάρχουν και εκπλήξεις...
εκεί που δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή όμως (για τους άλλους), είναι στο πρωτάθλημα που φαίνεται η διαφορά.

οπως και στην ευρωπη που φαινεται η......διαφορα!!η ομαδα που ειναι πρωταθλητρια 8 χρονια στην ελλαδα μαζευει 4αρες και 7αρες!!!!ας ειναι καλα τα κορακια στην ελλαδα γιατι στην ευρωπη ΔΕΝ εχει τετοια!!

Tα στερητικά - σύνδρομα λειτουργώντας συνδυαστικά με αυτά του ηδονοβλεψία ξαναχτυπούν.
Εκείνοι που ο σβέρκος τους είναι σαν παντζάρι από τις φάπες ξεμυτούν
από τα λαγούμια τους.
Σπύρο (Σούρλα) εσύ ως ο πλέον ειδικός μπορείς πιστεύω να εμβαθύνεις
και να αξιολογήσεις ανά περίπτωση το φαινόμενο . :flipout:

Αχχχχχχ. Η ομαδα μου χθες ηταν απαραδεκτη. Ευτυχως που εδιωξαν τον Σολιντ που δεν ηξερε και φερανε την αλεπου των παγκων για να αρχισουμε να βαζουμε παλι 4αρες.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ.
Παντως για να λεμε σωστα τα πραγματα, η ΑΕΚ απο ποιον αποκλειστικε????????
Και κατι ακομα. Με κουραζει ενα πραγμα. Ολοι χαιρονται και διασκεδαζουν με καθε στραβη που κανει ο Ολυμπιακος απο αλλες ομαδες. Εμενα μου αρεσει να διασκεδαζω την νικη την δικη μου και οχι μιας τριτης ομαδας. Εχω βαρεθει να λεω για το 1-4 της λεωφορου και σαν απαντηση να ακουω τι μας εκανε η Γιουβεντους. Ρε φιλε ασε τι εκαναν οι αλλοι, ασε τις δικαιολογιες και πες μου ΕΣΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ????????????

Re: Απάντηση: Εγραψε διπλή ιστορία ο ΟΣΦΠ

Αχχχχχχ. Η ομαδα μου χθες ηταν απαραδεκτη. Ευτυχως που εδιωξαν τον Σολιντ που δεν ηξερε και φερανε την αλεπου των παγκων για να αρχισουμε να βαζουμε παλι 4αρες.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ.
Παντως για να λεμε σωστα τα πραγματα, η ΑΕΚ απο ποιον αποκλειστικε????????
Και κατι ακομα. Με κουραζει ενα πραγμα. Ολοι χαιρονται και διασκεδαζουν με καθε στραβη που κανει ο Ολυμπιακος απο αλλες ομαδες. Εμενα μου αρεσει να διασκεδαζω την νικη την δικη μου και οχι μιας τριτης ομαδας. Εχω βαρεθει να λεω για το 1-4 της λεωφορου και σαν απαντηση να ακουω τι μας εκανε η Γιουβεντους. Ρε φιλε ασε τι εκαναν οι αλλοι, ασε τις δικαιολογιες και πες μου ΕΣΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ????????????

καταρχην ,εγω ειμαι απο αυτους που αποκλειστηκαν απο το χαιδαρι και απο αυτους που τωρα κανουν μια προσπαθεια με σωστη υποδομη και προγραμματισμο να φτιαξει μια ομαδα.δεν ειμαι απο αυτους που θα πηγαιναν ΚΑΙ φετος τελικο champions.....!!!ειστε μισητη και εριστικη ομαδα(συνολο)για αυτο και χαιρομαστε(δεν το κρυβομεν αλλοστε)σε ολες τις αποτυχιες σας(ειδικα τις ευρωπαικες).φερνω στο μυαλο μου πολλες φορες την ανιση αντιμετωπιση κατα καιρους(κασαπης κλωτσια ,25 αγωνιστικες,καρεμπε γροθια 2 αγωνιστικες και αλλα πολλααα!!!)και γελαω..δεν διαφωνω οτι τα τελευταια χρονια πας μονος σου...γιατι στους τυφλους ο μονοφλαμος κυριαρχει....η ΑΕΚ τεραστια οικονομικα προβληματα,ο ΠΑΟ μπαχαλο κοκ.παρολα αυτα ομως στα δυσκολα την βοηθεια την εχεις...τα παιρνεις τα σφυριγματακια σου οποτε τα χρειαζεσαι...αστο....

Ειδικά στα 3 περυσινά παιχνίδια με την Αεκ πήρε ο γαύρος πολλά σφυρίγματα.Τις 9 φορές που έδειξαν οι διαιτητές σέντρα μετα απο τα γκόλ που έφαγε η αεκ.
Και ειδικά στον τελικό κυπέλλου στην Κρήτη σφύριξε και μιά φορά ακόμα για να βγάλουν οι παικτες τού γαυρου τα κουβαδάκια τους που είχαν φέρει απο την παραλία που πλατσούριζαν ενώ οι άλλοι δήλωναν οτι εκαναν σκληρή προετοιμασία για τον τελικό-.Ηρθε η τριάρα και κλείσανε τα στοματάκια για καμιά 10αριά μέρες.Μετά άρχισε πάλι το παραμύθι.............

Re: Απάντηση: Εγραψε διπλή ιστορία ο ΟΣΦΠ

Ειδικά στα 3 περυσινά παιχνίδια με την Αεκ πήρε ο γαύρος πολλά σφυρίγματα.Τις 9 φορές που έδειξαν οι διαιτητές σέντρα μετα απο τα γκόλ που έφαγε η αεκ.
Και ειδικά στον τελικό κυπέλλου στην Κρήτη σφύριξε και μιά φορά ακόμα για να βγάλουν οι παικτες τού γαυρου τα κουβαδάκια τους που είχαν φέρει απο την παραλία που πλατσούριζαν ενώ οι άλλοι δήλωναν οτι εκαναν σκληρή προετοιμασία για τον τελικό-.Ηρθε η τριάρα και κλείσανε τα στοματάκια για καμιά 10αριά μέρες.Μετά άρχισε πάλι το παραμύθι.............

αυτο ειναι το γ.....ο...στα 2 απο τα 3 παιχνιδια ημουν καλυτερος!!και ομως εφαγα 9 γκολ!!!!φετος σε ειχα για 3 στο καραισκακη ,βαζει αυτογκολ ο εμερσον που εχει τραυματιστει και ζηταει αλλαγη .μου ακυρωνεται γκολ ,μαζευεται τα ball boys και στο τελος γινεστε και ηρωες!!!και μετα βγαινεις ευρωπη και κατι παει στραβα....!!! γιατι του τζορτζεβιτς δεν του δινει ο διαιτητης ολα τα φαουλ (συνοδευομενα απο κιτρινη βεβαια!!)που εχει καλομαθει να παιρναι στην ελλαδα....!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εγραψε διπλή ιστορία ο ΟΣΦΠ

αυτο ειναι το γ.....ο...στα 2 απο τα 3 παιχνιδια ημουν καλυτερος!!και ομως εφαγα 9 γκολ!!!!φετος σε ειχα για 3 στο καραισκακη ,βαζει αυτογκολ ο εμερσον που εχει τραυματιστει και ζηταει αλλαγη .μου ακυρωνεται γκολ ,μαζευεται τα ball boys και στο τελος γινεστε και ηρωες!!!και μετα βγαινεις ευρωπη και κατι παει στραβα....!!! γιατι του τζορτζεβιτς δεν του δινει ο διαιτητης ολα τα φαουλ (συνοδευομενα απο κιτρινη βεβαια!!)που εχει καλομαθει να παιρναι στην ελλαδα....!!!

Σιγά μη καταλάβουν τι λες!.
Αφού είναι ...καλύτεροι-bye-