εδω και 2 μερες εχω το zidoo x9 με τα ιδια χαρακτηριστικα η συσκευη αργησε να ερθει αλλα πιστευω και μεχρι στιγμης δηλ αξιζε η αναμονη. εαν ενα πραμα ειναι καλο καμια φορα το καταλαβαινεις και απο την συσκευασια η συσκευη ηρθε αρματωμενη λες και ηταν γυαλινο αντικειμενο,τοσο καλα συσκευασμενο που δεν εχει καμια σχεση με το εξισου καλα συσκευασμενο πιπο.Η συσκευη ειναι πολυ καλη οχι καμια ψευτοδουλεια, αλουμινιο και ειναι στο μεγεθος του πιπο
συνδεσεις ολα μια χαρα χωρις το παραμικρο ζορισμα ειδικα τις οπτικης ινασ (ακους xtreamer) τηλεχειριστηριο μικρο ελαφρυ αν και θα ηταν καλυτερα αν ειχε χρωματιστα πληκτρα,ολα μαυρα εκτος του power...
με το που σθνδεσα ethernet αμεσως εβγαλε ενημερωση με οτα,παραξενο αλλα εκανε την αναβαθμιση χρονικα, ηρθε με 1.0.2.3 και εκανε διαδοχικα αναβαθμισεις 1026,1027 ,και την τελευταια την εκανα μεσω sd καρτας,χωρις κανενα προβλημα,παρα πολυ ευκολη διαδικασια,σε καθοδηγει μονο του.
οποιαδηποτε εφαρμογη κι αν του εβαλα την δεχτηκε,ολες τις εφαρμογες που χρησιμοποιω εγω δουλευουν (δεν εχει κρασαρι ακομη) και ειναι τορρεντ
σαν player εχει αυτο το 4κ και δεν εχω καταλαβει γιατι το εχουν βαλει αφου δεν μπορει να δει αρχεια δικτυου,παρ ολα αυτα δοκιμασα UHD και η εικονα ηταν εντυπωσιακη χωρις το παραμικρο λοξιγκα
στο kodi τωρα,ηρθε με 14 βετα 3 την οποια αμεσως την εσβησα και εβαλα 14.1 ...
οπως και με το πιπο ετσι και εδω δοκιμσα τα ιδια αρχεια ,αβαταρ χομπιτ τρανσφορμερ αρχεια 40+γιγα iso,μεχρι να διαβασει τα αρχεια εκενα περιπου δεκα δευτερα,η αναπαραγωγη ειναι καλη χωρις σπασιματα με τον ηχο συγχρονισμενο αλλα εκανε καποια σπασιματακια αραια και που,καθυστερηση ελαχιστη βεβαια υπηρχε με τους διαλογους,δεν ξερω αν ειναι προβλημα του κοδι η χρειαζεται καποια ρυθμιση η φταιει το
passthrough στο freak tab αν θυμαμαι καλα εγινε θεμα αυτο και τους ενημερωσαν πως στη επομενη αναβαθμιση θα το διορθωσουν...
το καλο ειναι πως αμεσως μετα την πρωτοχρονια τους βγαλανε 2 φιρμ οπως υποσχεθηκαν και πανε για 3 για να διορθβσουν τα οποια μικροπροβληματα εχει, λιγο τσιμπιμενο ειναι αλλα ....οτι πληρωνεις παιρνεις...οτι θελετε ρωτηστε με παιδες τωρα γιατι και τα 2 θα τα κανω τεστ ντραιβ και σε 2 μερες γεια σας!