Είμαι ενθουσιασμένος !

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,594
Πειραιάς
Κατάφερα πριν λίγο να αγοράσω από δημοπρασία στο αγγλικό ebay ένα κομμάτι που πάντα ήθελα..... αυτό :BDGBGDB55: :

attachment.php

Ένα Esoteric DV-50s σε πάρα πολύ καλή κατάσταση στα 1900 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά για Ελλάδα ! :grinning-smiley-043

Εντυπώσεις μόλις το παραλάβω, το συνδέσω κ καταφέρω να βγω από το σοκ της χαράς !:BDGBDGB53:

Attachments

• dv50slrg2.jpg
    dv50slrg2.jpg
    144.7 KB · Views: 828
Καλωρίζικο Μιχάλη και καλές ακροάσεις :music-smiley-004:

Καινούριο πόσο έχει δηλαδή αυτό Μιχάλη?

Σε ευχαριστώ ! :)

Αυτό είναι προηγούμενο μοντέλο...για τωρινό δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσω να το αγοράσω...πολλά τα λεφτά...το συγκεκριμένο πριν 4-5 χρόνια είχε 5000-5500 δολλάρια στην Αμερική, στην Ευρώπη/Ελλάδα δεν ξέρω, υποθέτω κάτι αντίστοιχο σε ευρώ.

Κανονικό τανκς φαίνεται πάντως!!! Δεν το συζητώ φυσικά για την ποιότητα κατασκευής, οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. :2thumb22sup:

τεράστιο ποσό. (για ebay)
Ειλικρινά εύχομαι να είναι σωστός ο πωλητής.
Με γειές....

Ναι είναι μεγάλο το ποσό για ebay, πληρωμή φυσικά μέσω paypal.
Ο πωλητής είναι ιδιώτης, ελπίζω ότι όλα καλά θα πάνε. Κάποια πμ που ανταλλάξαμε είναι απόλυτα συνενοήσιμος.
Τα μεταφορικά είναι 98 λίρες αγγλίας για freight cargo, όχι απλό ταχυδρομείο λόγω βάρος κ συσκευασίας. To μηχάνημα το αγόρασα 1469 λίρες αγγλίας. Με την μετατροπή μου στοίχισε ακριβώς 1902,67 ευρώ.

Δεν θέλω να σου χαλάσω την νιρβάνα αλλά ευκαιρία δεν είναι. Πριν το καλοκαίρι πουλιόταν στην Ελλάδα δεύτερο χέρι περίπου 3ετίας 2200,00€. Αν είναι όμως σε καλή κατάσταση όντως είναι καταπληκτικό οπότε το χρήμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και καλοάκουστο.!!

Καλές ακροάσεις !
Yπάρχει ένα μονοπάτι στη ζωή του HiEndά που οδηγεί κατευθείαν στον "εσωτερισμό" :grinning-smiley-043

Μιχάλη μια χαρά είναι το μηχανάκι, καλορίζικο.
Ένας φίλος δίνει το dv-50 στα 2000, οπότε πήρες καλή τιμή.

Σε πιο πάνω κατηγορία της Esoteric περιμένω και 2 κομμάτια (UX03SE, X03) σε σπέσιαλ τιμές για ανταλλαγές με dCS, είναι αξιόπιστα εξαιρετικές κατασκευές και "χτίζεις" τις βάσεις για ένα καλό σύστημα με αυτά.