ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ?

kosmous

Supreme Member
17 June 2006
4,470
Κάποιοι θα θυμάστε το πρόβλημά μου σχετικά με την σύνδεση στο web (ο κωδικός που χρησιμοποιήτε είναι λάθος , η σύνδεση με τον υπολ.που καλείται δεν είναι δυνατή και τα τοιαύτα )το οποίο και διορθώθηκε μετά απο συμβουλή ενός υπαλλ.του οτενετ.
Εδω και ένα περίπου μήνα με ενόχλησε μια κυρία απο τα κεντρικά οτενετ λέγοντάς μου οτι οι ώρες που είμαι στο web συνιστούν adsl και λοιπά και λοιπά.
Ως δια μαγείας το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά και συχνά πυκνά οι προσπάθειες σύνδεσης αποτυγχάνουν . Επιπλέον η περιήγηση στο avclub μου κοστίζει 15-30 δευτ.ανα σελίδα (isdn 64k ) .
Βρε μήπως είναι σύμπτωση και τσάμπα μου μπαίνουν ιδέες ?

Επανέρχομαι σχετικά με τα 15-30δευτ. γιατί το άλλο επιμένει .
Δοκίμασα και στο avsite και ο χρόνος απόκρισης είναι 7-12 δευτ.
μήπως πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο προφίλ μου ?

Λοιπόν αν αντί να κάνω κλίκ σε κάποιο θέμα κάνω δεξί και άνοιγμα σε νεο παράθυρο τότε σε 5-10 δευτ. αυτό ανοίγει , μιλάω για το avclub φυσικά , τι μπορεί να συμβαίνει ?

Re: Απάντηση: ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ?

Επανέρχομαι σχετικά με τα 15-30δευτ. γιατί το άλλο επιμένει .
Δοκίμασα και στο avsite και ο χρόνος απόκρισης είναι 7-12 δευτ.
μήπως πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο προφίλ μου ?

αγαπητέ μου γιατί πρέπει οι χρόνοι απόκρισης να είναι ίδιοι ή ανάλογοι?

είναι προφανές ότι είναι διαφορετικά πράγματα....

Σε αυτό έχεις δίκιο αλλά δεν σκέφτηκα εξ αρχής να κάνω το τεστ μόνο στο avclub δηλαδή ανοίγοντας ενα θέμα με δεξί κλίκ και άνοιγμα σε νεο παράθυρο οι χρόνοι κατεβαίνουν στα 5-10 δευτ. ενω το ίδιο θέμα με αριστερό κλίκ 15-30 δευτ.
Επίσης να ευχαριστήσω τον Νίκο Μπαβιόλη για την άμεση ανταπόκρισή του σε πμ που του έστειλα .